Saçma bir şey mi istiyorum?

Diğer yorumlarda yazdığım ve okumadığınız bir şey var, ben sadece bunu teklif ettim ve daha ağzımı açmadım.
Artı, burada okuduklarınız hayatımızın her detayını yansıtmıyor, okuduğumuzu biliriz sadece burada.

İlk cümleyi öyle bir demişsiniz ki sanki çocuğu zorla koparıp kaçırıyorum.
Annemin rızasına bağlı her şey, istemezse olmaz zaten.

Her şey eğitim, para değil.Hayatta maneviyat denen bişey de var.Bugün her psikolojik gelişim teorisi çok net bir şeyi ortaya koyuyor.Anneyle çocuklukta geçirilen zaman hayati öneme sahip.Özellikle de ilk bir yıl.

Daha önce bu soruya cevap verdiniz mi bilemiyorum siz kim ne derse desin bebeği anneniz kabul ederse alacak gibi duruyosunuz o yüzden soruyorum.Yarın bigün kardeşiniz sizden nefret ederse bunu yaptığınız için, bana sordun mu, ne hakla annemden ayırdın diyip hem annesinden hem sizden nefret etse ne yapacaksınız?uzun vadeli sonuçları düşünüyo musunuz bu kararı alırken?

Herkes eski konu deyince merak edip baktim ben de, bebegi kesinlikle almayin, sizin psikolojiniz de normal degil. Asla saglikli bakabileceginize inanmadim okuduklarimdan.

Çok şaşırdım okurken, Annesiyle babası elbette bakabilir. Bu çocuk kime anne baba diyecek ayrıca şuan eşin tamam diyor ama hadi böyle bir şey oldu ilerde o çocuğa öz evladı gibi davranabilecek mi içinden gelecek mi onu sevmek. Niyetiniz iyi ama böyle bir şey olamaz diye düşünüyorum benim mantığıma hiç bir şekilde uymuyor.

Eee, olsun ne var? Annem emziremeyecek ben neden emzirmeyeyim? Başkasının emzirmesindense.
O bir bebek dahi olsa sizin kardeşiniz. Şu an hayatta olan kardeşinizi emzirdiğinizi hayal edin lütfen. İğrenç gelmiyor mu size de? Gücenmeyin ama gerçekten çok sabit fikirlisiniz. Dikte edici bir yapınız da var. Buradan benim gördüklerim bunlar. Umarım kardeşiniz için en hayırlısı olur. Bir de 6 aylık bebekle yenidoğan bebeğin süt ihtiyaçları ve memedeki süt farklıdır. Mama verseniz daha çok faydalı olur.

Bence kesinlikle olmaz!
Annem dururken ablamin annelik yapmasını istemezdim büyüdüğüm de nefret ederdim ikisinden de
Bu vebalin altına girmeyin!

Annenize bir yardımcı tutun o kosturur
Yurtdışı Eğitim konusunda buyudugunde eğitim için yanınızda kalmaya gelir

var böyle vakalar biliyorsunuz,

diyelim 2 elti, birinin çocuğu olmuyor diye çocuk yapan elti ilk çocuğunu diğerine veriyor.
düşününce mantıklı gibi geliyor, bir aile varlıklı ve tek çocuk olacak. hem çok sevilecek hem de diğer varlıksız aile zorda kalmayacak.

ama sonuç hiç öyle olmuyor, elbette çocuk gerçeği öğreniyor ve o günden sonra çocukta kimlik bunalımı baş gösteriyor.

bunlar çevremizde olan olaylar, ben bir kaçına şahitim hatta...

dusucelerime tercuman oldun vallahi alkisliyorum seni

Aynen çocuğuna da arkadaş diye bakıyor olaya ama kardeşe yazık olacak

Düşünceniz çok güzel ama ben yapmazdım bu dediğinizi. Hem kardeşinizi emzirmek için kendi çocuğunuzu sütten keseceksiniz bu çocuğunuza haksızlık değilmi? Valla kim olursa olsun benim için farketmez yapmayı biliyolarsa bakmayıda bilecekler. İstemiyolarsada daha etkili korunma yöntemini kullanacaklardı. Sizemi güvenipte yaptılar bu çocuğu yoo siz demeseniz böyle bir şey akıllarına bile gelmezdi.Kardeşiniz sizin değil anne babanızın sorumluluğunda üstelik annenizde çok gençmiş.Gayette bakabilirler.

Siz iyilik yapmaya çalışıyorsunuz ama hem kendi çocuğunuzu anne sütünden mahrum edeceksiniz hemde kardeşinizi anne baba sevgisinden. Üstelik 2 bebeğe birden bakmak hiçte kolay değil. Sizede bi yardımcı gerekir.
Kardeşiniz büyüdüğünde yanınıza alabilirsiniz belki yada maddi destekte bulunursunuz.

Çünkü çok cahiliz
Benim arkadaşı da teyzeye evlat vermisler
Ne ozlermis annesine doyamamis ölmüş annesi hala üzülüyor

Valla ben acimdan ölsem Dilenirim gene ayrılmam Oglumdan :) allah uzun ömür versin yavruma başımdan eksik etmesin

En guzeli anneniz eger altindan kalkamayacak durumdaysa eve yardimci almak. Cocuk bakicisi olur, veya evle ilgilenen kadin olur, her ne olursa. Ama annesi kapi gibi dururken yurtdisinda ablanin yanina cocuk buyutmeye gondermek sacma. Gereksiz. Bir cocugu annesinden ayirip yurtdislarina goturmek icin bir sebep degil. Sonra o cocuk hem size, hem bunu kabul eden anne babasina ne kadar kizsa haklidir. Cozumsuz bir sey degil bu. Sizin o cocugu kendi ailenize alip emzirmeniz en son secenek, ve bunun geregi yok zaten. Sanki cocuk anasiz babasiz, sokakta kalmis gibi...

Bi de onceki konunuzda baya bi net ve serttiniz "nasi yapmayi biliolarsa da bakmayi da bilecekler"
"Bana guveniolarsa hic guvenmesinler, baksinlar cocuklarina, ben bakamam" die
Dahasi da vardi da uzatmayayim.
Ne oldu da dusunceleriniz taban tabana zit bir sekilde degisti merak ettim dogrusu...

annenizle kardeşiniz destek olmak istiyorsanız illa bebegi doğduğunda almanız gerekmez anladığım kadarıyla maddi durumunuz iyi baktınız ki anneninuz zorlanıyor bakamıyor bir bakıcı tutabilirsiniz annenizle destek olması için. bebek büyüyünce o isterse yanınıza alabilirsniz. bana göre böyle daha sağlıklı bir yol...
bir bebeğe en iyi annesi bakar görüşündeyim ve anneyle bebek ayrilmamali

Ne sacmalik bu allah askina.ne hakkiniz var bebegi anne baba sevgisinden yoksun birakmaya.sizin cocugunuz size anne derken kardesiniz abla diyince kardesinizin yasayacagi teavmalari red edilme psikolojisini nasil kaldiracagini bunlarida dusunuyormusunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…