Diğer yorumlarda yazdığım ve okumadığınız bir şey var, ben sadece bunu teklif ettim ve daha ağzımı açmadım.Bence burrada bırakın. Yani olayı "destek" boyutunda bırakın. Eğer böyle bir şeyin gerekli olduğunu görürseler, sizin destek tavrınızı hatırlasınlar. Ben sizin önceki konunuzu da okumuştum, annenizin hamileliğini yazdığınız. Yorum yapmamıştım, ama sizin annenizin hayatına olması gerekenden daha fazla dahil ve baskıcı olduğunuzu düşünmüştüm. Şimdi yine aynı şeyi yapıyorsunuz veya yapmak üzeresiniz. Elinizi annenizin hayatından biraz çekin bence. Çünkü baskı yapmaya giriyor artık sizinkisi. Bırakın çocuğunu istediği gibi dünyaya getirip baksın. Yaşının 40larda olduğunu hatırlıyorum annenizin, tam emin değilim. O konuda da yazılmıştı, zaten siz de yazmıştınız. Yaşında bir şey yok. O yaşta bebek sahibi olanlar, hele de günümüzde, çok. Bir bırakın insanları kendi haline, çok müşkül vaziyete düşerlerse destek olacağınızı hissettirin yeter. Anneniz adına kararlar almaya çalışıyorsunuz. Daha ortada bebek bile yok. Bu konuyu ailenize karşı fazla uzatmayın bence.
Eee, olsun ne var? Annem emziremeyecek ben neden emzirmeyeyim? Başkasının emzirmesindense.Kardeş emzirilir mi yahu bu durumda sizin çocuğunuzla aynı zamanda süt kardeş olur
İlk cümleyi öyle bir demişsiniz ki sanki çocuğu zorla koparıp kaçırıyorum.
Annemin rızasına bağlı her şey, istemezse olmaz zaten.
O bir bebek dahi olsa sizin kardeşiniz. Şu an hayatta olan kardeşinizi emzirdiğinizi hayal edin lütfen. İğrenç gelmiyor mu size de? Gücenmeyin ama gerçekten çok sabit fikirlisiniz. Dikte edici bir yapınız da var. Buradan benim gördüklerim bunlar. Umarım kardeşiniz için en hayırlısı olur. Bir de 6 aylık bebekle yenidoğan bebeğin süt ihtiyaçları ve memedeki süt farklıdır. Mama verseniz daha çok faydalı olur.Eee, olsun ne var? Annem emziremeyecek ben neden emzirmeyeyim? Başkasının emzirmesindense.
Çünkü annem babam ne sağlıklı, ne çocuğun peşine koşabilirler. Neden kardeşim öyle büyüsün ki?
Kesinlikle çok zor olacak, ama altından kalkmaya çalışacağım kabul ederlerse.
İnşallah olmaz..
İkiz anneleri nasıl emzirirse, öyle emziririm inşallah. Hem oğlum 6 aylık olunca onu emzirmeyi keseceğim. Sıra sıra bana da kolay olacak.
Yorumlara da ayrı şaşırıyorum ben.
Anne çocuğu babasına bile bıraksa gitse, kendisi kısıtlı görse hepimiz anneyi haksız görüyoruz, vicdansızlıkla suçluyoruz.
Farkı yok ki, var da ben mi göremiyorum?
Bu arada eminim çok iyi bakarsınız kardeşinize, istekli olduğunuz her cümlenizden anlaşılıyor.
Ama bakabilmek değil mesele.
Bence kesinlikle olmaz!
Annem dururken ablamin annelik yapmasını istemezdim büyüdüğüm de nefret ederdim ikisinden de
Bu vebalin altına girmeyin!
Annenize bir yardımcı tutun o kosturur
Yurtdışı Eğitim konusunda buyudugunde eğitim için yanınızda kalmaya gelir
dusucelerime tercuman oldun vallahi alkisliyorum seniBence kesinlikle olmaz!
Annem dururken ablamin annelik yapmasını istemezdim büyüdüğüm de nefret ederdim ikisinden de
Bu vebalin altına girmeyin!
Annenize bir yardımcı tutun o kosturur
Yurtdışı Eğitim konusunda buyudugunde eğitim için yanınızda kalmaya gelir
Kardeşinizi kendi bebeğinize arkadaş olur düşüncesiyle de almak istiyorsunuz öyle değil mi (tek sebep bu olmasa da)
Bence burda kendinizin bile farketmediği çocuğunuzu öncelikli kılma durumu var . İyi düşünün derim
var böyle vakalar biliyorsunuz,
diyelim 2 elti, birinin çocuğu olmuyor diye çocuk yapan elti ilk çocuğunu diğerine veriyor.
düşününce mantıklı gibi geliyor, bir aile varlıklı ve tek çocuk olacak. hem çok sevilecek hem de diğer varlıksız aile zorda kalmayacak.
ama sonuç hiç öyle olmuyor, elbette çocuk gerçeği öğreniyor ve o günden sonra çocukta kimlik bunalımı baş gösteriyor.
bunlar çevremizde olan olaylar, ben bir kaçına şahitim hatta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?