Saçma bir şey mi istiyorum?

Henüz verilmiş bir karar yok.

Keyfine kurban gitmek, rahatını bozmamak, postalamak ne ya ne çirkin laflar bunlar, e sonra adı tepki gösterdi oluyor, yorum böyle olunca ne yapmalıyım ki ben tabii ki tepki göstericem.
Benim size anlattığım kadarını biliyorsunuz, ötesini değil ya.
Şu son paragrafa kadar evet haklı, bu yönleri de var ve mantıklı bir yorum demiştim de o son cümlelerle seviyeyi düşürdünüz.

Sen ne kadar güzel yürekli bir insansın, Allah seni hiç darda bırakmasın canım.
Tabiki eşinede helal olsun ne kadar gurur duysan az gelir.
Ama benim aklımı kurcalayan tek bir konu var, yurtdışına nasıl götüreceksin yani kendi üzerinemi alacaksın kardeşini bence çok fazla plan yapmadan bunu bir araştırmalı

Bence siz seviyeyi falan gecin ben gercekleri yaziyorum duymak sizin gucunuze gidiyor olabilir ama olayin suslu cumleler le cici konusmalarla hafifletilecek bir tarafi yok!!

Ne derseniz diyin o cocugun hayatiyla oynuyorsunuz ve cok yakinida boyle bir ornek yasadigim icin biliyorum o cocuk omur boyu anne babasini affedemiyor omur boyu bunu aklinizdn cikarmayin.

Yorum yapmamizi istemissiniz size gercekleri yaziyorum ailenizle aranizdaki yaptiginiz bu anlasma etik degil ne derseniz deyin anne babanizin yaptiklarinin sonuclarin katlanmalari gerekiyor bu sorumluluktan kacarak bu sorumlulugu sizin ustunuze yikarak vicdanlarini rahatlatmaya calismasinlar cunku bu dediginiz seyi yaparsaniz o cocuk belki iyi egitimli belki iyi bir noktaya gelmis bir insan olacak ama hepnizden nefret etmeyecegine dair garantiniz yok.

Eger bebeginizi emzirmeyi kesip, arkasindan kardesinizi emzirmeyi dusunuyorsaniz olmaz. Vucudunuz 6 aylik bir bebegin ihtiyacina gore sut verirken, siz yenidogan bir bebek emzirirseniz bu sut, icerigi acisindan ona uygun olmaz. Anneniz, hastanede ilk gordugunde o bebegi gogsune yatirip emzirmek istemezmi? Kokusunu icine cekip yeniden dogmus gibi olmaz mi ? Bence uzun yillar sonra, kardesinize yurt disinda egitim saglamakla daha iyi edersiniz. Anneniz Anne olur, siz de super abla olursunuz hem de :)

Gerçekleri haddinizi aşmadan da yazabilirsiniz ! Ne demek postalamak ya, daha cevap vermeyeceğim size.
Ayrıca ortada kesin verilmiş bi karar yok diyorum hayatıyla oynuyosunuz diyorsunuz. Sanki alıp kaçıracağım, Allah Allah !

Okurken yüzümde tebessüm oluştu.çok güzel düşünmüşsün.ama annenin ayrılması biraz zor olabilir.yakın olsa neyse de uzak bir de bilemedim.

Henüz yapılmış bir plan yok ki, sadece teklif ettim çekildim diyorum, çemkirenler de oluyor.
Gerçi umursadığımdan değil de, cevap vermeyince de olmuyor :)
Sağolun.
Bilgilendirme için teşekkür ederim :) Böyle de olabilir, okul çağına kadar büyür, sonra annem yanıma verebilir, lise çağında da verebilir, her şekilde kabulüm :)

Okurken yüzümde tebessüm oluştu.çok güzel düşünmüşsün.ama annenin ayrılması biraz zor olabilir.yakın olsa neyse de uzak bir de bilemedim.
Arkadaşların önerdiği gibi, okul çağında da alabilirim. Daha iyi olurmuş onun için. Ben de eğitim yaşına gelince onu yanıma alır okuturum :)

kimin garantisi var ki ben anlamadım, konu sahibi siz baya yaşıyorsunuz 60lara 70lere kadar sanırım.
bir de çocuk sevmek başkadır çocuğun sorumluluğunu almak başkadır.
2 yaş 3 yaş sendromları hastalıklar, falan filan... 2 yaş sendromu bizi ailecek o kadar sarstı ki mesela.

bir de sanırım teklifiniz şu 2 yaşa kadar bende kalsın sonra anneye geri dönsün, yanlış mı anladım o kısmı bilmiyorum.
tam tersi teklif olsa daha mantıklı gibi, 2 yaşa kadar zaten çocuk evden çıkmadan da büyüyor, peşinde koşacak enerjiye ihtiyaç yok ki.

bir de nasıl enerjisizlik onu anlamadım, çocuk nasıl oldu peki? geçen haber başlığında mı başka yerde mi konu vardı, bir şirketin CEO su kadın 51 yaşında ilk çocuğunu kucağına almış, bir iki yıl sonra da 2. yi. bu örnekler varken 44 yaşında kadının çocuğuna bakamayacağını söylemek de biraz atıp tutmak oluyor bence.
her şey yapılıyor da 3 kg lik bebek mi bakılamıyor.

ben gerçekten buradaki iyi niyeti anlamıyorum, kimseyi de kırmak istemiyorum.
konu sahibi sizi seviyorum, umarım verdiğiniz karar ailenize mutluluk getirir.

Tabiiki de hicbir zarari olmaz
Sen emzirebilirsin iki bebisi de, saglikli beslen kendine iyi bak yeterli
Bebegin ilk dogdugu gunler, haftalar ve aylarda emdigi sut ile5-6 aylikken emdigi sutun muhtevasi farklidir.
O nasil olucak peki?
Burda bile bi haksizlik yok mu o bebege?

Hani israrla diosunuz ya annem verirse alicam die, siz kararinizi vermissiniz yani. O yuzden sordum en azindan birkac pedagoga danistiniz mi die
Benim değil de annemlerin kararı önemli. Hem buradaki bazı fikirler kafama yattı, onları annemle konuşuyoruz, okul yaşı gelince onu okutmak için de alabilirim, daha iyi olur.

Bebegin ilk dogdugu gunler, haftalar ve aylarda emdigi sut ile5-6 aylikken emdigi sutun muhtevasi farklidir.
O nasil olucak peki?
Burda bile bi haksizlik yok mu o bebege?
Haksizlik oldugunu sanmiyorum
Anne psikolojik olarak iyi degilse zaten sutu bile olmayabilir, kaldi ki mamayla buyuyen birsuru bebek var, bu bence mutsuz bir anneden ve mutsuz bir bebekten daha iyi
Konu sahibi zaten manen bebegine bakamayabilecek olan annesi icin cozum uretmeye calisiyor zorla ceke ceke almayacak cocugu

Hani israrla diosunuz ya annem verirse alicam die, siz kararinizi vermissiniz yani. O yuzden sordum en azindan birkac pedagoga danistiniz mi die
Ayrıca bebekler için pedagog ne yapabilir? Çocuk psikoloğuna danışacağız eğitim yaşı gelince sorun olur mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…