Saçmalamak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslında bugün geçti
Arkadaşların dediği doğru, baştan itelemistim adamı zaten eski konumda da ama şimdi buradaki ortama veda ediyorum, düzenli seviştiğim, eğlendiğim biri vardı o da olmayacak şimdi toplu bunlar sıkmış canımı aslinda

Bir zamanlar ben de o kadar dertliydim ki her şeyi şakaya gırgıra eğlenceye vururdum. Kimse içimdekileri anlamsın diye. Nedense yazdıklarından öyle hissettim.

Ama sen yine de bir müddet sadece sevişmek için bile kimseyi alma hayatına. Söyle kafanı toparla. Bir de Türkiye deki çöp catan teyzeler seni hemen evlendirir benden söylemesi. Gelirken buna da hazırlıklı ol.

Yok şu an gerçekten üzgün değilim. Çok uzun yıllar meselelere kafa yordum ben artık uzun süreli takamıyorum en fazla birkaç gün sürüyor ama genelde birkaç saat. Çünkü çok fazla zamanı boşa harcadım üzülerek geçmişte bir daha öyle yapmak istemiyorum

İstesem de vakit yok birkaç ay zaten ama bu uyarıyı birkaç kişiden aldım, nasıl bloklicaz bu teyzeleri

maalesef bir bilgim yok.

Amman Allah'ımmm kullanma tarihi geçmiş portakal suyu, yemeği başa kakmak falan bir derece, normal demiyorum ama cimri erkeklerde genelde görülen davranışlar. sevimsiz ve itici doğru, ama şu çok pahalı bunlar deyip de 1 saat tutmak kadar berbat, iğrenç, anormal gelmedi hiçbirisi şu an. ne hüzünlenmesi yahu, binin uçağa çekin gidin bir daha da telefonlarını bile açmayın bu organizmanın var olduğunu bile unutun. ne okudum ben böyle yakendi kendinize kanıtlamak istediğiniz bir durum vardı,bu organizma da onun için bir araçtı,kanıtladınız, bununla da işiniz bitti. böyle düşünün.

Son düzenleme:
Ex'im doktordu. Ayrıldıktan sonra yataklara düşsem hastahaneye gidemez oldum. Hastahanelerin kendi şahsına münhasır iyodoform ve batticon kokusu bana onu hatırlatırdı. Milletin sevgilisi hugo boss kokardı benimki tentürdiyot. Sağolsun yemediği halt kalmayınca ayrıldık. Aman boşver zaten habire beyaz önlük mü ütüleyecektim dedim kendimi avuttum. Yenisini buldum. Evlendim, eşim polis. Şimdi barut kokulu eşimle üniformalarını ütülerken mutluyum. Çok romantik sohbetlerimiz var geçenlerde bana vurulursam hangi silahla vurulduğumu anlayayım diye mermi çeşitlerini anlattı. Tüm yakalama, kelepçeleme, etkisiz hale getirme tekniklerini üstümde denediği için herşeyi öğrenip teknik geliştirdim.Ayrıca iyi bir Casa De Papel izleyicisiydim. Her an banka soygunu yapıp sırra kadem basabilirim. . Takma yani. Çok şey değil. Geçiyor herşey. Gel soygunu birlikte yapalım. Seninkinin çalıştığı hava yolunu satın alır onu köpeğin yaparız

Son düzenleme:
Ay çok şekersiniz.

Şahane bi hikayeniz var
Benim sevgili kocamda cezaevinde gardiyan,haliyle sürekli üniforma ütülemek bana pek mutluluk vermese de,sizden feyz aldım artık bende ütü yaparken mutlu olcam

Şahane bi hikayeniz var
Benim sevgili kocamda cezaevinde gardiyan,haliyle sürekli üniforma ütülemek bana pek mutluluk vermese de,sizden feyz aldım artık bende ütü yaparken mutlu olcam
Aaaa ByNkoaLa sultanım koşşş, bak bu kuzunun da eşi gardiyanmış. Gardiyan eşleri 2 etti Üniforma ütülerken mutlu olalım, şahane hikayemden ders alalım. Bir de renklerini kaçırmadan yıkayalım ben denedim başıma çok kötü şeyler geldi siz yıkarken renkleri kaçırmayın hiçbir silahlı kuvvet pembe üniforma giymek istemiyor

Ahaha yok Allah'a şükür öyle renklerle bı problemim olmadı valla makinem seviyor eşimin üniformalarini,güzel yıkıyor sağolsun ya valla o eşi gardiyan olan arkadaşta bilir,bizimkilerin biraz açık mavi tişörtleri var cezaevinin verdiği,eşim ondan bile huylaniyor bence çok güzel bı renk ama,bide seninkiler gibi bende pembe yapsam ayy cingar çıkar heraldedikkat et sende yazık adama,pembe pembe

Ya bizimkilerin üniforması da kışın siyahımsı lacivert gömlekti, şimdi lacivertimsi mavi tişört oldu yazlık üniformalara geçince. Ben yıkayarak lacivertimsi mavidense göze daha hoş gelen pembemsi mavi tonu elde ettim. Kendim yaptım diye söylemiyorum cidden nadide bir ton elde ettim. Ama zevksizlikte parayla mı, ne anlar o davaro. Anlamadı. Bir ton tantana. Allahtan yedeği var bol bol. Yeni renk tonu çalışmalarım için, anlarsın ya Neyse ev hanımlığı konusundaki beceriksizliğimi sergileyerek yeterince göz kanatmışımdır, şimdi geyikten banlanmadan gidiyorum. Elveda

Son düzenleme:
Bence degisiklik iyidir

Ayyy bilmez miyim eşim sürekli söyleniyor şirinler gibi olduk diye diye giyor bende şirin baba şirin baba diye dalga geviyordum
Ama utu güzeldir utuyu sevin utu çandır şuan küçük bir dağım var utulencek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…