Velvette her ne kadar eğlencesine takılsan (önceki konudan hatırlıyorum yanlışsam düzelt) da kadınlar duygusal olduğu için bu tip şeyleri kolay kolay aşamıyor. Bir müddet hayatına kimseyi alma. Kendini dinle.
Bir zamanlar ben de o kadar dertliydim ki her şeyi şakaya gırgıra eğlenceye vururdum. Kimse içimdekileri anlamsın diye. Nedense yazdıklarından öyle hissettim.Aslında bugün geçti
Arkadaşların dediği doğru, baştan itelemistim adamı zaten eski konumda da ama şimdi buradaki ortama veda ediyorum, düzenli seviştiğim, eğlendiğim biri vardı o da olmayacak şimdi toplu bunlar sıkmış canımı aslinda
Bir zamanlar ben de o kadar dertliydim ki her şeyi şakaya gırgıra eğlenceye vururdum. Kimse içimdekileri anlamsın diye. Nedense yazdıklarından öyle hissettim.
Ama sen yine de bir müddet sadece sevişmek için bile kimseyi alma hayatına. Söyle kafanı toparla. Bir de Türkiye deki çöp catan teyzeler seni hemen evlendirir benden söylemesi. Gelirken buna da hazırlıklı ol.
Tabii canım arada photobomb falan yapacağım.
Yok şu an gerçekten üzgün değilim. Çok uzun yıllar meselelere kafa yordum ben artık uzun süreli takamıyorum en fazla birkaç gün sürüyor ama genelde birkaç saat. Çünkü çok fazla zamanı boşa harcadım üzülerek geçmişte bir daha öyle yapmak istemiyorum
İstesem de vakit yok birkaç ay zaten ama bu uyarıyı birkaç kişiden aldım, nasıl bloklicaz bu teyzeleri
Yemeğe gittik, gece durdu durdu
"Yemek de çok pahalıydı ya" dedi
Dolapta kullanma tarihi geçmiş portakal suyu var, tadı çok kötüydü, at dedim.
"Niye atayım içerim" dedi falan
Ya bana çok absürd geliyor ne bileyim
Affedersin kondomu çıkartmadı bir saat, çöpe gitmesin diye -ara vermiştik de-
Pahalı bunlar falan dedi
Hey Allahım
Bebek bakmak daha pahlı yani
Üff gitsin yaaBi' çay bile vermedi gitti
Ay çok şekersiniz.Ex'im doktordu. Ayrıldıktan sonra yataklara düşsem hastahaneye gidemez oldum. Hastahanelerin kendi şahsına münhasır iyodoform ve batticon kokusu bana onu hatırlatırdı. Milletin sevgilisi hugo boss kokardı benimki tentürdiyot. Sağolsun yemediği halt kalmayınca ayrıldık. Aman boşver zaten habire beyaz önlük mü ütüleyecektim dedim kendimi avuttum. Yenisini buldum. Evlendim, eşim polis. Şimdi barut kokulu eşimle üniformalarını ütülerken mutluyum. Çok romantik sohbetlerimiz var geçenlerde bana vurulursam hangi silahla vurulduğumu anlayayım diye mermi çeşitlerini anlattı. Tüm yakalama, kelepçeleme, etkisiz hale getirme tekniklerini üstümde denediği için herşeyi öğrenip teknik geliştirdim.Ayrıca iyi bir Casa De Papel izleyicisiydim. Her an banka soygunu yapıp sırra kadem basabilirim. . Takma yani. Çok şey değil. Geçiyor herşey. Gel soygunu birlikte yapalım. Seninkinin çalıştığı hava yolunu satın alır onu köpeğin yaparız
Şahane bi hikayeniz varEx'im doktordu. Ayrıldıktan sonra yataklara düşsem hastahaneye gidemez oldum. Hastahanelerin kendi şahsına münhasır iyodoform ve batticon kokusu bana onu hatırlatırdı. Milletin sevgilisi hugo boss kokardı benimki tentürdiyot. Sağolsun yemediği halt kalmayınca ayrıldık. Aman boşver zaten habire beyaz önlük mü ütüleyecektim dedim kendimi avuttum. Yenisini buldum. Evlendim, eşim polis. Şimdi barut kokulu eşimle üniformalarını ütülerken mutluyum. Çok romantik sohbetlerimiz var geçenlerde bana vurulursam hangi silahla vurulduğumu anlayayım diye mermi çeşitlerini anlattı. Tüm yakalama, kelepçeleme, etkisiz hale getirme tekniklerini üstümde denediği için herşeyi öğrenip teknik geliştirdim.Ayrıca iyi bir Casa De Papel izleyicisiydim. Her an banka soygunu yapıp sırra kadem basabilirim. . Takma yani. Çok şey değil. Geçiyor herşey. Gel soygunu birlikte yapalım. Seninkinin çalıştığı hava yolunu satın alır onu köpeğin yaparız
AaaaŞahane bi hikayeniz var
Benim sevgili kocamda cezaevinde gardiyan,haliyle sürekli üniforma ütülemek bana pek mutluluk vermese de,sizden feyz aldım artık bende ütü yaparken mutlu olcam
Ahaha yok Allah'a şükür öyle renklerle bı problemim olmadı valla makinem seviyor eşimin üniformalarini,güzel yıkıyor sağolsunAaaaByNkoaLa sultanım koşşş, bak bu kuzunun da eşi gardiyanmış. Gardiyan eşleri 2 etti Üniforma ütülerken mutlu olalım, şahane hikayemden ders alalım. Bir de renklerini kaçırmadan yıkayalım ben denedim başıma çok kötü şeyler geldi siz yıkarken renkleri kaçırmayın hiçbir silahlı kuvvet pembe üniforma giymek istemiyor
Ya bizimkilerin üniforması da kışın siyahımsı lacivert gömlekti, şimdi lacivertimsi mavi tişört oldu yazlık üniformalara geçince. Ben yıkayarak lacivertimsi mavidense göze daha hoş gelen pembemsi mavi tonu elde ettim. Kendim yaptım diye söylemiyorum cidden nadide bir ton elde ettim. Ama zevksizlikte parayla mı, ne anlar o davaro. Anlamadı. Bir ton tantana. Allahtan yedeği var bol bol. Yeni renk tonu çalışmalarım için, anlarsın yaAhaha yok Allah'a şükür öyle renklerle bı problemim olmadı valla makinem seviyor eşimin üniformalarini,güzel yıkıyor sağolsunya valla o eşi gardiyan olan arkadaşta bilir,bizimkilerin biraz açık mavi tişörtleri var cezaevinin verdiği,eşim ondan bile huylaniyor bence çok güzel bı renk ama,bide seninkiler gibi bende pembe yapsam ayy cingar çıkar heralde dikkat et sende yazık adama,pembe pembe
Teşekkür ederim o senin şekerliğindirAy çok şekersiniz.
Bence degisiklik iyidirAaaaByNkoaLa sultanım koşşş, bak bu kuzunun da eşi gardiyanmış. Gardiyan eşleri 2 etti Üniforma ütülerken mutlu olalım, şahane hikayemden ders alalım. Bir de renklerini kaçırmadan yıkayalım ben denedim başıma çok kötü şeyler geldi siz yıkarken renkleri kaçırmayın hiçbir silahlı kuvvet pembe üniforma giymek istemiyor
Ayyy bilmez miyim eşim sürekli söyleniyor şirinler gibi olduk diye diye giyorAhaha yok Allah'a şükür öyle renklerle bı problemim olmadı valla makinem seviyor eşimin üniformalarini,güzel yıkıyor sağolsunya valla o eşi gardiyan olan arkadaşta bilir,bizimkilerin biraz açık mavi tişörtleri var cezaevinin verdiği,eşim ondan bile huylaniyor bence çok güzel bı renk ama,bide seninkiler gibi bende pembe yapsam ayy cingar çıkar heralde dikkat et sende yazık adama,pembe pembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?