Sadakat bu kadar zor mu?

momo25

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.900
2.469
333
Arkadaslar 1,5 yillik iliskinizde aniden terk edildiniz ve daha sonra erkek arkadasinizin aylardir sizinle birlikteyken baska bi kizi da idare ettigini ögrendiniz, bi sekilde kiza ulasip durumu anlatir misiniz yoksa ne halleri varsa görsünler mi dersiniz?

nasil fark edilmedi diye aklinizdan gecerse sayet diye; uzak mesafe iliskisi idi, buldugu kiz yine baska bi uzak mesafede bu arada.

Kıza ulaş anlat eğer eski sevgilin itin Teki değilse, yani hınçlanıp sana takacak biri değilse kıza anlat hem o da adamın tıynetini bilsin hem de senin için soğusun. Ama tekrar söylüyorum bulaşıcı şiddete meyyal biriyse bırak uğraşma ne hali varsa görsün kendini riske attığına değmez

Aklım enerjimi harcamazdım diyor ama sizde gönül yarası var belli. Yedi sülalesine ulaşmak istiyorsunuz sanırım o hırsla ,kendinize zarar vermeden ne yapıyorsanız yapın. Kontrolünüzü kaybetmeyin

anlatacakdin kiza sonrda totosuna tekmeyi basacaksin

siddete meyil isi geregi bile var aslinda, benden bilirse kötü seyler olabilir

Aklım enerjimi harcamazdım diyor ama sizde gönül yarası var belli. Yedi sülalesine ulaşmak istiyorsunuz sanırım o hırsla ,kendinize zarar vermeden ne yapıyorsanız yapın. Kontrolünüzü kaybetmeyin

gönül yarasi, kandirilmislik, hazimsizlik ne ararsan var bende bu siralar, aptal yerine konulmak en kötüsü

Hiç karışma derim. Gururlu ol. Değişik ama aldatma olaylarında tercih edilen kadınlar Zafer kazandıklarını düşünüyorlar. Beni tercih etti benim için sevgilisini bıraktı dye düşünerek dayanılmaz cazibeleri olduğunu düşünüyolar üstüne sen de msj atarsan bak ne kadar fesat der. Buralarda bilmek isterdim anında terk ederim gibi cevaplar gelir ama gerçek hayat farklı. O kızla sevgili olduysa kendine inandırdıysa sen msj attıktan sonra da seni yerin dibine sokarak yakasından düşmeyen sevgili imajını verir sana. Bu durumlara düşmemek istiyosan msj yazma. Yazsan nolacak ki hem adam kızı bırakıp sana mi dönecek rezil mi olacak? O zaten rezil bir insan bunlar umrunda olur mu?

tam bunlari düsündügüm icin adim atamadim biliyor musun? benim canim yanarken onun yeni sevgilisi gerci pek yeni de sayilmaz gününü gün etmesini kaldiramiyorum, bana dönmesini asla istemiyorum sadece düzeni bozulsun, strese girsin gibi sacma isteklerim var :/

zaten terk edildim sonrasinda ortaya cikti ki baskasi yüzündenmis, kiza anlatmadim, bi de bazi tip kizlar var inanmazlar belali eski sevgili pozisyonuna düsmek de var
ay anammm pardon o zaman yav o zamn sukur namazi kil kuzum pozitiffg ol sadakatsiz erkegin omru dolaptaki agzi acik peynir gibidir :)

Hiiiiç bşy olmaz düzeni bozulmaz emin ol en fazla bir iki gün bir hareket gelir ilişkisine. Ona bağlılığını göstermek inandırabilmek için daha fazla efor sarfeder ve bu kinin geçtikten sonra yaptığına çok pişman olursun. Benzer bir durum yaşadım tek tesellim gururumla hiç bşy söylemeden çekip gitmek oldu.

Tıpkı bu üye gibi düşünüyorum bende

2 aglar sizlar ikna eder gibime geliyor, pesini birakmayan deli eski sevgili poziyonunda da ben kadinlar da sevgililerine inanma taraftari oluyor zaten

2 aglar sizlar ikna eder gibime geliyor, pesini birakmayan deli eski sevgili poziyonunda da ben kadinlar da sevgililerine inanma taraftari oluyor zaten
Aynen öyle. Hiç tanımadığı terkedilmeyi hazmedememiş kişiye mi inansın ayaklarına kapanan onun için her şeyi yapacak adama mi? Uzaktan böyle görüneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…