Sadakat bu kadar zor mu?

cok kararsizdim ama biraz daha belirginlesti en iyisi Allaha havale etmek ama ben yapsaydim aynisini heralde yedi düvele rezil ederdi beni, eminim buna öyle bir kisilik cünkü
İçin nasıl iyi olacaksa öyle yap canım. Üzülme ayrıca da. Görmüşsün iş ciddiye binmeden. Zaten hep öyle olur. Kendileri yapar ama suç kondurmazlar

Simdi anlatirsan soyle olur: kiz bu durumu sevgilisine anlatir. Sevgilisi de oyle birsey olmadigini, senin sakiz gibi ona yapistigini falan soyler. Ya da coktan birakmak istedigini ama senin sapkinlik derecesinde oba bagimli oldugun icin, kendimi oldururum falan dedigin icin birakamadigini soyker. Bunun gibi yalanlarla kendini aklar.
Diyelim ki tersi oldu kiz da sana inandi ve adami terk etti. Eski sevgilin buna uzulur mu? Hayir. Yeni av pesine duser.
Dolayisiyla bosuna enerjini harcama, eski sevgilinin de kendini bulinmaz hint kumasi sanmasini saglarsin eger ararsan. Ne halleri varsa gorsun. Evren senin yerine en guzrl cevabi verir merak etme. Ama sen bunu beklerken degil tabi, unuttugunda. Sana da bir sekilde haberi gelir merak etme.
Sen hayatina devam et. Karsindaki kisinin gercek yuzunu gordugun icin kendini sansli say. Digerlerini bosver.

Ben başlığa cevap vermek istedim. Sadakat gerçekten zormuş. Burada takıldıkça insan neler okuyor. Çevresinde de görüyor. İnsanlar evliliklerini hiçe sayıp bir anlık heves için neler yapıyorlar. O yüzden karaktersizliğini en başta görüp kurtulmak şükredilesi bir şey olur ancak. Hiç uğraşma derim kendi pisliğinde boğulsun.

bana söyledigi ask sözlerini vs de acidim kendini öldürecekti diye mi söyledim der :) olur mu olur böylesi insanlardan her sey beklerim, mesajin icin cok tesekkür ederim beni rahatlatti...

bi de büyük büyük konusmaz miydi beni basklariyla karistima, yazik gecen zamana ama ne mutlu ortaya cikti yoksa ben kendimi üzüyordum cok mu üstüne gittim bogdum vs diye, bi de ayrilirken suclarlar ya cok bogdun, skldim, bunaldim, hepsi bahane.

Zaten ne çıkıyorsa böyle tiplerden çıkıyor. Senin vicdanına oynar ama vicdansızın tekidir. İnsan sevince görmek istemiyor ama illaki sinyal veriyorlar ya da bir şekilde ortaya çıkıyor en güzelide bu.

ya o kadar garip ki instgramda önüme düstü ortak profil acmislar, ne aradim ne taradim önüme düstü resmen, sinyal cok verdi de dedigin gibi bi sekilde ikna ediyorlar, biz de sevince idareci oluyoruz, olan bize oluyor :)

Başıma geldi. Ayrıldım.
Hiç umursamadım, Aklıma bile gelmedi (diğer kişi)

ya o kadar garip ki instgramda önüme düstü ortak profil acmislar, ne aradim ne taradim önüme düstü resmen, sinyal cok verdi de dedigin gibi bi sekilde ikna ediyorlar, biz de sevince idareci oluyoruz, olan bize oluyor :)

Aynen hayat çıkarıyor karşına. İnşallah bundan sonrası güzel olur senin için. İnsan bir kere kırıldığı yerden tekrar kırılmak istemiyor.

sosyal medyaya mutlulugunu paylasanlar emin ol ki isler oyle degildir sinyal veriyor disari biz mutluyiz gibisinden algi yaratiyorlar:)

Ah nerede vah nerede filmindeki gibi örgütlenir başıma çorabı örerdim

Umrumda bile olmadığın bir adamdan kurtulmuş olmak sana yeterli gelmeli. Bence uğraşmaya değmez

zaten terk edildim sonrasinda ortaya cikti ki baskasi yüzündenmis, kiza anlatmadim, bi de bazi tip kizlar var inanmazlar, belali eski sevgili pozisyonuna düsmek de var

Ben anlatmıştım kıza ama kız aynen herife aktarmış...o da ne dediyse kız geçmişin beni ilgilendirmez deyip devam etti...Canım cok yanmıştı...
Sonra ne mi oldu? Kız bundan 2 kere cocuk aldırmış herif evlenmediği için, en son da saçma bi bahane bulup kızdan ayrılmış...sonra beni aradı...adalet..

Eminim ki yakın mesafe ilişkisi de var ve asıl o dünyadan habersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…