Sadakat bu kadar zor mu?

Umrumda bile olmadığın bir adamdan kurtulmuş olmak sana yeterli gelmeli. Bence uğraşmaya değmez
biraz hard oldu :) ama olsun kendime getirin beni diye yazdim zaten, isin kötü tarafi ayriliktan 1 gün önceye kadar cok umrundaymisim gibi davraniyordu pislik

ben de düsündüm de akli selim kizlar sagolsun ufkumu actilar, degmez, adam iyice havaya girecek bosvermek sanirim en mantiklisi.

Yerinde olsam kıza söyler, arkama bile bakmadan devam ederdim.
Hem belki kızın sizden haberi yok, o da aldatılıyor. Yaptığı yanına mı kalsın, bırak uğraşsın biraz.

iste kizdan böyle tepki gelirse yorulmamla kalirim .

Yerinde olsam kıza söyler, arkama bile bakmadan devam ederdim.
Hem belki kızın sizden haberi yok, o da aldatılıyor. Yaptığı yanına mı kalsın, bırak uğraşsın biraz.

muhtemelen o da aldatiliyor ama beni ve dediklerimi umursamaz bence, o eleman da güzel aglar, 2 gözyasi 2 yalan mevzuyu cözer kiz bi de baya genc, cabuk ikna olur

Ben olsam soylerdim burda sen uzulecegine birak onlar uzulsun.O kiz telaşlansin,o pislik biraz surunsun.Gururlu kadini oynayamam bu konularda benim canimi yakanın canini yakarim bu kadar basit.

iste kizdan böyle tepki gelirse yorulmamla kalirim .

Yani kız da ondan cok hoslanıosa senin soylediğine değil onunkine inanacaktır..kimbilir ne yalanlar atacak senin ex o kıza senin hakkında...

Bence cool kal ve zamanını ona değil yeni biriyle tanısmak için harca...Bakarsın onlar ayrılırken sen yeni sevgilinle cok mutlusun...esas budur işte...

O zaman sakın. Kendini riske attığına değmez aman arkadaşım bulaşma hatta böyle bir adamdan ayrıldığın için sevin parti filan ver

kendisi asker ve daglarda bütün hirsini benden cikarma ihtimali de var, her asker siddete meyilli diyemeyiz tabi de.
Ben olsam soylerdim burda sen uzulecegine birak onlar uzulsun.O kiz telaşlansin,o pislik biraz surunsun.Gururlu kadini oynayamam bu konularda benim canimi yakanın canini yakarim bu kadar basit.

güzel söylüyosun da adamda ikna kabiliyeti var, kendini inandirir belli ki baya da samimiler ortak hesaplar felan, ciddiye bile alinmama durumum olabilir, bilmiyorum yaaaa

asiklarmis sözde bilmiyorum artik :) ask lafi da baya basit olmus artik. yalanci olmasa aylarca beni kandirmazdi, demek ki baya yetenekli yalan konusunda.

güzel söylüyosun da adamda ikna kabiliyeti var, kendini inandirir belli ki baya da samimiler ortak hesaplar felan, ciddiye bile alinmama durumum olabilir, bilmiyorum yaaaa
Nasıl ikna edicek bütün konusmalarinizi sildin mi silmediysen kanit sunucaksin kiza daha ne olsun.
Ona ragmen hala onla olmaya devam ederse o kizin gurursuzluğudur.

Nasıl ikna edicek bütün konusmalarinizi sildin mi silmediysen kanit sunucaksin kiza daha ne olsun.
Ona ragmen hala onla olmaya devam ederse o kizin gurursuzluğudur.

hayir silmedim tabi ki duruyor, fotolar vs de var. ne demisler camiyi calan kilifini hazirlarmis, hepsine uyduracak bi sey bulur bunun gibileri, kendini öldürecekti destek oldum seviyor gibi yaptim, ailesi yalvardi vs, bundan her sey beklenir.

Ama unutma sadece seni onunla aldatmadı,onu da senle aldattı. Buradan çıkacak sonuç ne? Bu herif bu işi daima yapacak.O kızda aldatılmaya devam edecek.Sen bir pislikten kurtuldum de geç.Bunların kökünü budamakla yok edemeyiz o kadar çoklar ki,bu da sadece onlardan biri.Bazı kadınlar midesiz,sen söylesende daha gururlanıp yoluna devam ediyor..

Kıza ulaşır anlatırdım sonra yol verirdim hem seni hem de o Kızı kaybetsin sende hayatına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…