biraz hard oldu :) ama olsun kendime getirin beni diye yazdim zaten, isin kötü tarafi ayriliktan 1 gün önceye kadar cok umrundaymisim gibi davraniyordu pislikUmrumda bile olmadığın bir adamdan kurtulmuş olmak sana yeterli gelmeli. Bence uğraşmaya değmez
ben de düsündüm de akli selim kizlar sagolsun ufkumu actilar, degmez, adam iyice havaya girecek bosvermek sanirim en mantiklisi.
kesinlikle cancazim:) tiyeee allortak hesap nedir 3 aydir tanistigin insanla :) tencere kapak olmuslar bakma sen
Eminim ki yakın mesafe ilişkisi de var ve asıl o dünyadan habersiz.
O zaman sakın. Kendini riske attığına değmez aman arkadaşım bulaşma hatta böyle bir adamdan ayrıldığın için sevin parti filan versiddete meyil isi geregi bile var aslinda, benden bilirse kötü seyler olabilir
Ben anlatmıştım kıza ama kız aynen herife aktarmış...o da ne dediyse kız geçmişin beni ilgilendirmez deyip devam etti...Canım cok yanmıştı...
Sonra ne mi oldu? Kız bundan 2 kere cocuk aldırmış herif evlenmediği için, en son da saçma bi bahane bulup kızdan ayrılmış...sonra beni aradı...adalet..
Kendin söyledin işte PİSLİKbiraz hard oldu :) ama olsun kendime getirin beni diye yazdim zaten, isin kötü tarafi ayriliktan 1 gün önceye kadar cok umrundaymisim gibi davraniyordu pislik
Yerinde olsam kıza söyler, arkama bile bakmadan devam ederdim.
Hem belki kızın sizden haberi yok, o da aldatılıyor. Yaptığı yanına mı kalsın, bırak uğraşsın biraz.
iste kizdan böyle tepki gelirse yorulmamla kalirim .
O zaman sakın. Kendini riske attığına değmez aman arkadaşım bulaşma hatta böyle bir adamdan ayrıldığın için sevin parti filan ver
Ben olsam soylerdim burda sen uzulecegine birak onlar uzulsun.O kiz telaşlansin,o pislik biraz surunsun.Gururlu kadini oynayamam bu konularda benim canimi yakanın canini yakarim bu kadar basit.
Yani kız da ondan cok hoslanıosa senin soylediğine değil onunkine inanacaktır..kimbilir ne yalanlar atacak senin ex o kıza senin hakkında...
Bence cool kal ve zamanını ona değil yeni biriyle tanısmak için harca...Bakarsın onlar ayrılırken sen yeni sevgilinle cok mutlusun...esas budur işte...
Nasıl ikna edicek bütün konusmalarinizi sildin mi silmediysen kanit sunucaksin kiza daha ne olsun.güzel söylüyosun da adamda ikna kabiliyeti var, kendini inandirir belli ki baya da samimiler ortak hesaplar felan, ciddiye bile alinmama durumum olabilir, bilmiyorum yaaaa
Nasıl ikna edicek bütün konusmalarinizi sildin mi silmediysen kanit sunucaksin kiza daha ne olsun.
Ona ragmen hala onla olmaya devam ederse o kizin gurursuzluğudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?