- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
Kuzum sanal ya! dışarıdan da bir çok erkek aramızda aslında:)Yani sorun burda cok cok cok ozellerin konusulmasi. Tamam kimse kimseyi tanimiyor ama yine de bir erkegin aramizda olmasi tedirgin etti beni
Kendisi burada yönetici. Ayrıca yazdığın şeyleri Google üzerinden herkes okuyabilir. Kalkıpta özel bir şey konuşmuyoruz ki. En azından ben konuşmuyorum.Yani sorun burda cok cok cok ozellerin konusulmasi. Tamam kimse kimseyi tanimiyor ama yine de bir erkegin aramizda olmasi tedirgin etti beni
Yani sorun burda cok cok cok ozellerin konusulmasi. Tamam kimse kimseyi tanimiyor ama yine de bir erkegin aramizda olmasi tedirgin etti beni
Kazen'in erkek olduğunu duyunca şoka girdi de,nedenini çözemedim
Disardaki erkeklere sorunlarimizi acmiyoruz amaKuzum sanal ya! dışarıdan da bir çok erkek aramızda aslında:)
Burada açınca okuyorlar ama!Kazenle dertleşmeyiz zaten,çok mesafeliyiz,kendisi buranın patronu:))))Disardaki erkeklere sorunlarimizi acmiyoruz ama
Kazen'in erkek olduğunu duyunca şoka girdi de,nedenini çözemedim
Baska erkek var mi dokulun bakim
Üyeler kadın aradaki sızmalar hariç. Erkek yönetici olmasının şaşırılacak bir yönü yok diye şaşırmadım.Ya gercekten coddiyim ben sadece kadinlari uye oldugu bi yer saniyordum. Erkek deyince gercekten sasirdim. Siz niye sasirdiniz bnm sasirmama
Ya gercekten coddiyim ben sadece kadinlari uye oldugu bi yer saniyordum. Erkek deyince gercekten sasirdim. Siz niye sasirdiniz bnm sasirmama
Çok özel konular okunuyor ya kesin ondandır..
Ben varım mesela
Ezogelin çorbanın nesi özel şekercikÇok özel konular okunuyor ya kesin ondandır..
Ben varım mesela
Yani adam zaten evli de sizi dini nikahla kuma mı getirecek eve.Nikahına almak istiyor.
Üyeler kadın aradaki sızmalar hariç. Erkek yönetici olmasının şaşırılacak bir yönü yok diye şaşırmadım.
Curly var bir de doğru :)Kendisi üye değil yalnız, direkt sitenin sahibi
Ayrıca Curly de erkek.
Bir erkek neden acaba Kadinlar kulubu diye bi sitenin sahibi olur kiKendisi üye değil yalnız, direkt sitenin sahibi
Ayrıca Curly de erkek.
Disardaki erkeklere sorunlarimizi acmiyoruz ama
Gizli değil ki site tatlım.İnternete giren herkes rahatça okuyor zaten.Kimse senin gerçek kimliğini bilmediğine göre takılma:)Yani sorun burda cok cok cok ozellerin konusulmasi. Tamam kimse kimseyi tanimiyor ama yine de bir erkegin aramizda olmasi tedirgin etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?