- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
O da güzelBi şey itiraf edeyim ben de kulübe ilk üye olduğumdaMune ablayı erkek zannetmiştim sonradan anladım ki kadınmış
Tam kuzumluk cevap gelecek tahmin et;iki ay da sadece 3 kez girdim...Ay ne abarttınız. Öyle gerekmiş ve bu siteyi açmışlar. 2 ay olmuş siz üye olalı, bugune kadar hangi özelinizin içinde buldunuz adamı?
bence de ayrıca sırf adı kadınlar kulübü deyince erkekler okuyamıyor mu sankiAy ne abarttınız. Öyle gerekmiş ve bu siteyi açmışlar. 2 ay olmuş siz üye olalı, bugune kadar hangi özelinizin içinde buldunuz adamı?
E size göre sütyen üreticisi erkek olmalı zaar...Canim uzmanlik bisi yok sadece sasirdim. Yeniden tekrarliyorum sitenin adi KADINLAR KULUBU ya ondan sasirdim. Normal deil mi sizce sasirmam
Benim devreler yandı ,yok anlaşamayacağızCanim uzmanlik bisi yok sadece sasirdim. Yeniden tekrarliyorum sitenin adi KADINLAR KULUBU ya ondan sasirdim. Normal deil mi sizce sasirmam
Ayyyy ben mi kendimi anlatamiyorum acaba. Ben her konuyo burnunu sokuyor demedim. Sasirdim ve gayet normal olarak goruyorum sasirmami.Ay ne abarttınız. Öyle gerekmiş ve bu siteyi açmışlar. 2 ay olmuş siz üye olalı, bugune kadar hangi özelinizin içinde buldunuz adamı?
Pofff sanki sizin her yorumunuza yorum mu yapti adam? Ne zarari oldu da bu kadar abarttiniz cok ilginc.Ama kimse otobus soforunun yanina oturup kocam sunu dedi sevgilim bunu yapti diye anlatmiyo
Otobüs şoförü de erkek,ona güvenip ,binip yolculuk ediyoruz mesela dimi ?
Hanım ablaaa saygılarrr
Yakışır sana
Allah hep sinsilere verir zati
Bi şey itiraf edeyim ben de kulübe ilk üye olduğumdaMune ablayı erkek zannetmiştim sonradan anladım ki kadınmış
Ayyyy ben mi kendimi anlatamiyorum acaba. Ben her konuyo burnunu sokuyor demedim. Sasirdim ve gayet normal olarak goruyorum sasirmami.
Özelimiz diyorsun ya,bende dedim ki herkes bu yazdıklarını okuyabilir. Kadın,erkek,genç,yaşlı. Özelini paylaşma zaten kimseyle.Ayyyy ben mi kendimi anlatamiyorum acaba. Ben her konuyo burnunu sokuyor demedim. Sasirdim ve gayet normal olarak goruyorum sasirmami.
Hahahahahaaahaaa
Sağolllll gardaşşşşş
Mersi hayatımmm
Kazen bana bu kardeş sinsi dedi ceza talep ediyorum atın mapıslara çürüsün orada
Oyyyyyy süpermişşşş buda
Ağlıyordun ya,rahatlatmaya çalışıyoruz. Ve hayır anlayan kimse yok.Arkadaslar hepinize toplu cvp verim anlasamiyoruz. Eminim kazen bile okusa beni anlar die umuyorum. Ben neden erkek yonetiyo olmasin bilmem ne demiyorum. Ilk kez bu sitenin yoneticisinin erkek oldugunu duyunca sasirdim. Hepsi bu... abartmaya gerek yok . ..
Ben de kırmızıları moderatör falan zannederdimŞu siteye ilk üye oldugumda ne maldım ben ya.
Harbi çok safmışım.
Kartı gören Kazen zatitemam dikkat ederim
Arkadaslar hepinize toplu cvp verim anlasamiyoruz. Eminim kazen bile okusa beni anlar die umuyorum. Ben neden erkek yonetiyo olmasin bilmem ne demiyorum. Ilk kez bu sitenin yoneticisinin erkek oldugunu duyunca sasirdim. Hepsi bu... abartmaya gerek yok . ..
Ağlıyordun ya,rahatlatmaya çalışıyoruz. Ve hayır anlayan kimse yok.
kesinlikleBu konuda şöyle bi saçmalık var. Başlık çok pişmanım...Ama cinsel olaral eşimi istemiyorum diyor...O zaman eşini kesinlikle sevmiyorsun. Obür adam da nikah yapalım diyor ve zaten ondan kopamadığın için 2. Kez yakalandın eşine...Bu durumda eşine neden dönmek istiyorsun, nikah isteyen ve uğruna risk alıp yuvanı bozduğun biri varken??? Hadi adam evli diyelim o zaman nasıl nikah isteyebilir, dini nikah mı??
Nafaka diyorsun da senin daha terimlerden haberin yok. Ne nafakası ya mahkeme kararı ile para veriyor sanki. Harçlık de bari.
Hikaye uydururken biraz zekice uydurun bari...Oturmuşsun bisürü cevabı okuyup kahkahalar mı atıosun napıosan...Saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?