Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Bu konuda şöyle bi saçmalık var. Başlık çok pişmanım...Ama cinsel olaral eşimi istemiyorum diyor...O zaman eşini kesinlikle sevmiyorsun. Obür adam da nikah yapalım diyor ve zaten ondan kopamadığın için 2. Kez yakalandın eşine...Bu durumda eşine neden dönmek istiyorsun, nikah isteyen ve uğruna risk alıp yuvanı bozduğun biri varken??? Hadi adam evli diyelim o zaman nasıl nikah isteyebilir, dini nikah mı??

Nafaka diyorsun da senin daha terimlerden haberin yok. Ne nafakası ya mahkeme kararı ile para veriyor sanki. Harçlık de bari.

Hikaye uydururken biraz zekice uydurun bari...Oturmuşsun bisürü cevabı okuyup kahkahalar mı atıosun napıosan...Saçmalık

Ama kimse otobus soforunun yanina oturup kocam sunu dedi sevgilim bunu yapti diye anlatmiyo
Pofff sanki sizin her yorumunuza yorum mu yapti adam? Ne zarari oldu da bu kadar abarttiniz cok ilginc.
Ayrica uye olsun olmasin siteyi disardan okuyabilen binlerce erkek var. demirden korkuyorsaniz trene binmeyeceksiniz madem

Otobüs şoförü de erkek,ona güvenip ,binip yolculuk ediyoruz mesela dimi ?

Hahahahahaaahaaa

Hanım ablaaa saygılarrr

Sağolllll gardaşşşşş

Mersi hayatımmm

Allah hep sinsilere verir zati

Kazen bana bu kardeş sinsi dedi ceza talep ediyorum atın mapıslara çürüsün orada

Bi şey itiraf edeyim ben de kulübe ilk üye olduğumda Mune ablayı erkek zannetmiştim sonradan anladım ki kadınmış

Oyyyyyy süpermişşşş buda

Arkadaslar hepinize toplu cvp verim anlasamiyoruz. Eminim kazen bile okusa beni anlar die umuyorum. Ben neden erkek yonetiyo olmasin bilmem ne demiyorum. Ilk kez bu sitenin yoneticisinin erkek oldugunu duyunca sasirdim. Hepsi bu... abartmaya gerek yok . ..

Ağlıyordun ya,rahatlatmaya çalışıyoruz. Ve hayır anlayan kimse yok.

Kartı gören Kazen zati temam dikkat ederim

Bana gösterdi kesin

Gayet normal ilk defa duyanlar bile şaşırıyor ...

kesinlikle
sanırım böyle her şey ortalara çıkınca yasak aşkın cazibesi kalmadı herhal
ama evliyken gizli gizli buluşmalar mesajlaşmalar yakalanacağız korkuları öyle mi
her şeyi daha heyecanlı hale getiriyor
adam barışsın iki üç ay sonra yine adamı aldatır ya bu patronla ya başkasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…