Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

bende inanmıyorum da hadi gerçekse diye yazdım yine de

bide nick i de şüpheli.. dalga geçmek isteyen bazı insanlar çok kullanır Allah ın adını ya bazı yerlerde

Esin seni affetse ne olucak yeniden barissan nolucak sana ev tutan seninle evlenmek isteyen adami birakicakmisin ? Hadi biraktin diyelim 3 5 gun sonra birini daha bulursun esini cinsel olarak istememenin sebebi daha iyisini buldun demekki adamdan af falan dileme bari uzatip iyice cılkını çikarma bosan kardesim sen . Diger adamda nasil kabul ediyo hayret 2 cocugunun yuzune nasil baktin yaparken bilmiyorum allah kimseye yasatmasin kimseyi kinamiyorumda ama benimde evliligim full sikinti yinede aldaatmak aklimin ucundan gecmedi hem ben oglumun annesi olmaktan utanirdim senin yerinde olsam

Günlük bilmem kaç kişinin okuduğu bu tarz bi siteye yazılan bu yorum, binlerce kişiye ulaştı belki de şuan. İçinde henüz yuvasını kurmamış genç kızlarımız da var... Şuan nasıl bir vebal altına girdiğinizin farkında mısınız?
Ayrıca günahınıza bizi de ortak etmek zorunda mısınız?

Sonra da bu toplum nasıl bu kadar ahlaksızlaştı diyoruz?

Evli barklı, çoluklu çocuklu insanlar bunları yaparsa diğerleri napsın söylesenize ????

En çok çoçuklarına üzüldüm. Yavrucaklar nasıl kurtulacak travmanın etkisinden.
Aldatmak niye ki. başkasından hoşlanıyorsan ayrılırsın sonra yapmak istediğini yaparsın. bunu yapmak bu kadar mı zor.

Yuvanı yıkıp çocuklarını perişan edecek kadar kıymetli, sana ev açıp para yediren ve evlenmek isteyen insanla niye evlenmiyorsun? Arada ihanet olmayınca şeytan tatlı göstermiyor mu? Gerçi eminim o kişi de evlidir.

Bu adam kesinlikle evli ama bundan bahsetmiyorsunuz çünkü çok daha fazla tepki alacağınızı biliyorsunuz. Yoksa adam sizi ailenizden isterdi ve evlenirdi neden ev açsın para versin kendisi ayrı otursun ki. Hem bu adam yüzünden yuvanızı dağıtmışsınız hem de hiçbir engel olmadığı halde evlenmiyorsunuz adamla eşim beni kabul etmez diyorsunuz mantıklı mı sizce? ilişki olmadığına da inanmadım hiç adamla o kadar görüşeceksiniz, size ev açacak, para verecek ama eli eline değmeyecek yapmayın lütfen. Adam eşinden boşanmıyor anladınız hatanızı eşinize dönmek istiyorsunuz yoksa insan sevdiğiyle neden evlenmez?

Duygularınızda anlam karmaşası yaşıyorsunuz.
Eşin için merhamet duymana üzülmene gerek yok. Erkek dediğin karısının 40'ı çıkar evlenir. O sadece düzeninin bozulduğuna üzülüyodur. Ona da alışır. Yerine başka birini de bulur.
Sen kendini düşün, nasıl geçineceksin? O çocuğa bakacak maddi imkanın var mı? O adam seni ne kadar süre idare eder? Ya o da seni kapının önüne koyarsa gidecek yerin var mı? Sığınacak bir yer bul kendine, adamı bırakta sen kendine merhamet et. Kendine ve çocuklarına...

Bağrınıza neyin taşını basıyorsunuz? 2 çocukla kocasını aldatan sizsiniz. Adam ayrı ev açmış, evliyken orda yaşayan sizsiniz. Çocuğunuzu bile düşman etmişsiniz kendinize. Daha neyi düşünüyorsunuz?

eşin zaten sana bir kez şans vermiş ama sen değerlendirememişsin yani bundan sonra afetemez tab, üstelik cinsel anlamda eşinizlede beraber olmak istemiyorsunuz e adam düşünmez mi benle olmak istemiyor, kiminle oluyor acaba diye hep bir şüphe

Olan o zavalli çocuklara olacak . Biri üvey anayla anne seevgisimden yoksun diğeri üvey babayla baba sevgisinden yoksun büyüyecek. Belki de ıskence görecek. Şu saatten sonra sizin ciğeriniz mi yanar başka yeriniz mi yanar bilemem de o çoçuklarin başi yandi

Metreslere verilen paranın adı ne zaman nafaka oldu?

Niye dönmeye uğraşıyorsun ki eski eşine? tekrar boynuzlamak için mi?

Vallahi banlanmak umrumda değil, yazıcam dümdüz.

Bir kere yaptınız hadi adı hata olsun adam sizi eve kapatmış o halde bile bir yolunu görüşmüşsünüz. Kusura bakmayın bunun adı resmen azgınlık artık.

Adam size ev açmış ama cinsellik yokmuşmuş. Ne koca yürekli aziz bir beyefendi, siz de tam masum bir azizesiniz adamın kapatması değil tabi, yersen.

İğrenç insanlarsınız gerçekten kocanız ve çocuklara üzüldüm. Kardeşler bile ayrılmış sizin yüzünüzden, pes ya.

Ayrıca en sinir olduğum kısım da şu, sizin gibi her haltı yiyip sonra "allah büyüktür" gibi nickler alan insanlardan iğreniyorum. Dini iğrenç varlığınıza alet etmeyin mümkünse.

İlk konu sansasyonel. Konudan başka tek mesaj yok. Tam ban yedirtecek bi konu. Hep fakeler yapıyor bunu, milleti birbirine düşürüp nasıl da kandırdım sizi keh keh keh deyip ortadan kayboluyor.

Nick e koş
Adamlar yapınca ver mehteri kadın yapınca vah canım ,yok öyle!
Eski eşinin yerinde olsam küçük olan çocuğumu da alırdım ama maalesef böyle durumlarda hukuk kadından yana ,bazı işleri meslek edinsen bile çocuğu anneden almıyor, sonra da psikolojisi bozuk şiddete meyilli bireyler ortaya çıkıyor ne acı.
İnşallah diğer yavrucakta babasına kavuşur . Daha fazla yazmak istemiyorum zira silip yazmaktan yoruldum ağzımdan kötü şeyler çıkmadan susuyorum

El bombasının pimini çekip,fırlatıp gitmiş gibi olmuş. En hassas konulardan biri sonuçta. Keşke kalıp yorumları okusaydı konu sahibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…