- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
Şu siteye ilk üye oldugumda ne maldım ben ya.
Harbi çok safmışım.
Sana ? Kırmızı kart ?Bana gösterdi kesin
Gayet normal ilk defa duyanlar bile şaşırıyor ...
Hayir cnm aglamiyorm aglayacak bi durumum yok cok sukur. Sadece herkez neden bu kadar sabit fikiir anlamiyorum. Yarim saattir kendimi anlatmaya calisiyorum ama hic kimse tmm sasirmissindir haklisin demiyor.Ağlıyordun ya,rahatlatmaya çalışıyoruz. Ve hayır anlayan kimse yok.
öncelikle tövbe edip Allah a sığın evladını eski eşine gönder ve sana ev açan adamla evlen mesaj yazmakda aldatma ve zina hükmündeBundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
Tamam ablacığım. Ben anlamıyorum demek ki.Hayir cnm aglamiyorm aglayacak bi durumum yok cok sukur. Sadece herkez neden bu kadar sabit fikiir anlamiyorum. Yarim saattir kendimi anlatmaya calisiyorum ama hic kimse tmm sasirmissindir haklisin demiyor.
Hayir cnm aglamiyorm aglayacak bi durumum yok cok sukur. Sadece herkez neden bu kadar sabit fikiir anlamiyorum. Yarim saattir kendimi anlatmaya calisiyorum ama hic kimse tmm sasirmissindir haklisin demiyor.
Aynen abla ya.Kuzuluktan kurtta terfi ettik
Sana ? Kırmızı kart ?sana kırmızı kalp gösterilir ancak ❤
Hayir cnm aglamiyorm aglayacak bi durumum yok cok sukur. Sadece herkez neden bu kadar sabit fikiir anlamiyorum. Yarim saattir kendimi anlatmaya calisiyorum ama hic kimse tmm sasirmissindir haklisin demiyor.
Bakin daha onceki konulardan anladigim kadariyla benden yasca buyuksunuz. Ya burda bana bu kadar muhalefet olacak ne var anlatabilir misinizTamam ablacığım. Ben anlamıyorum demek ki.
Burayı herkez okuyor. Yazamasalarda okuyorlar çok zaman şahit oldum. Gogle de bir konu arattıgımızda genelde cevaplarımızı burdan bulabiliyoruzDisardaki erkeklere sorunlarimizi acmiyoruz ama
Aynen abla ya.
Şu site bana çok şey kattı :)
Gercekten cok tsklr anlayisiniz icin. Bi an acaba ben mi yanlis tepki verdim die dusunmeye baslamistim. Sadece bianlik saskinlik kadin erkek kavgasina donuyor nerdeyseDemi yani
Ben dedim yukarda yazdım hatta,ilk duyanların verdiğit tepkiyi sizde verdiniz gayet normal aslında..
Sizin söylediğiniz sadece özel konular olunca okuma yönünde oldu...
adam konu sahibini bi şekilde kendine borçlu hissettirip istediği kıvama getirince kullanmak istiyor ki asla evlenmeyecek konu sahibiyle çünkü patron zaten evlikim inanır kadir inanır diyesim geldi..
adam 1 seneden fazla sizinle mesajlaşırken amacı neydi ki evliliğinizi bozmak değilse?
çok vicdanlıymış maşallah yuvayı bozdum diye nafaka veriyor gözlerim yaşardı..
Ahh ahh.Hepimizeçok şeyler kattı aslında..
Neler öğrendim burada..
kesinlikle
sanırım böyle her şey ortalara çıkınca yasak aşkın cazibesi kalmadı herhal
ama evliyken gizli gizli buluşmalar mesajlaşmalar yakalanacağız korkuları öyle mi
her şeyi daha heyecanlı hale getiriyor
adam barışsın iki üç ay sonra yine adamı aldatır ya bu patronla ya başkasıyla
Gercekten cok tsklr anlayisiniz icin. Bi an acaba ben mi yanlis tepki verdim die dusunmeye baslamistim. Sadece bianlik saskinlik kadin erkek kavgasina donuyor nerdeyse
Ablacığım dedim. Aynı fikirde değiliz dedim . Evet 37 yaşında kadınım. Şaşırmanı tabii ki anladım . Sen özelimizi konuşuyoruz, güvenim sarsıldı gibi şeyler yazınca abartma dedşm sadece. Adı neden Kadınlar Kulübü dedin. Erkek yöneticimiz kadınlar için site yapmış sağolsun. Niye muhalefet oldum ben şimdi ,anlamıyorum.Bakin daha onceki konulardan anladigim kadariyla benden yasca buyuksunuz. Ya burda bana bu kadar muhalefet olacak ne var anlatabilir misiniz
Beni anlayan biri cok sukurBelkide site sahibini bir kadın olarak düşündünüz sadece..
Erkek olduğunu öğrenince tepki oldu sadece..
Ahh ahh.
7 yılda gerçekten çok şey öğrendim buradan.
Eskiden ota boka ağlayan çok duygusal saftirik bir şeydim.
Artık pek duygusal değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?