Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

öncelikle tövbe edip Allah a sığın evladını eski eşine gönder ve sana ev açan adamla evlen mesaj yazmakda aldatma ve zina hükmünde

Hayir cnm aglamiyorm aglayacak bi durumum yok cok sukur. Sadece herkez neden bu kadar sabit fikiir anlamiyorum. Yarim saattir kendimi anlatmaya calisiyorum ama hic kimse tmm sasirmissindir haklisin demiyor.

Yarım saattir ben demiyorum burası kadınlar kulubu, yok burda en en en özelimizi konuşuyoruz, yok erkeğin burda ne işi var diye.

Sana ? Kırmızı kart ? sana kırmızı kalp gösterilir ancak ❤

Demi yani

Hayir cnm aglamiyorm aglayacak bi durumum yok cok sukur. Sadece herkez neden bu kadar sabit fikiir anlamiyorum. Yarim saattir kendimi anlatmaya calisiyorum ama hic kimse tmm sasirmissindir haklisin demiyor.

Ben dedim yukarda yazdım hatta,ilk duyanların verdiğit tepkiyi sizde verdiniz gayet normal aslında..
Sizin söylediğiniz sadece özel konular olunca okuma yönünde oldu...

Disardaki erkeklere sorunlarimizi acmiyoruz ama
Burayı herkez okuyor. Yazamasalarda okuyorlar çok zaman şahit oldum. Gogle de bir konu arattıgımızda genelde cevaplarımızı burdan bulabiliyoruz
. Konuları gizleme silme şansımız yok.
Sadece özel konuşmalarınız gizli kalıyor.

Demi yani

Ben dedim yukarda yazdım hatta,ilk duyanların verdiğit tepkiyi sizde verdiniz gayet normal aslında..
Sizin söylediğiniz sadece özel konular olunca okuma yönünde oldu...
Gercekten cok tsklr anlayisiniz icin. Bi an acaba ben mi yanlis tepki verdim die dusunmeye baslamistim. Sadece bianlik saskinlik kadin erkek kavgasina donuyor nerdeyse

adam konu sahibini bi şekilde kendine borçlu hissettirip istediği kıvama getirince kullanmak istiyor ki asla evlenmeyecek konu sahibiyle çünkü patron zaten evli

Patrona ilanı aşk ta moda mı oldu nedir geçen birisi daha konu açmıştı..

Gercekten cok tsklr anlayisiniz icin. Bi an acaba ben mi yanlis tepki verdim die dusunmeye baslamistim. Sadece bianlik saskinlik kadin erkek kavgasina donuyor nerdeyse

Belkide site sahibini bir kadın olarak düşündünüz sadece..
Erkek olduğunu öğrenince tepki oldu sadece..

Bakin daha onceki konulardan anladigim kadariyla benden yasca buyuksunuz. Ya burda bana bu kadar muhalefet olacak ne var anlatabilir misiniz
Ablacığım dedim. Aynı fikirde değiliz dedim . Evet 37 yaşında kadınım. Şaşırmanı tabii ki anladım . Sen özelimizi konuşuyoruz, güvenim sarsıldı gibi şeyler yazınca abartma dedşm sadece. Adı neden Kadınlar Kulübü dedin. Erkek yöneticimiz kadınlar için site yapmış sağolsun. Niye muhalefet oldum ben şimdi ,anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…