Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Bir de cinsel birliktelik olmadan veriyormus parayi
Agir salakmis cidden
Ya da konu sahibi bizi yiyor

Buralara bakınca artık namus cinayetlerini kadınlar işleyecek diye korkmaya başladım.
Hiç bir kadın aldatmayı özellikle evli bir kadının aldatmasını hoş karşılamaz.Ama buraya bakınca linç edecek gibisiniz.
Konu sahibi sokağa çıkıp yoldan geçen teyzeye sorsa bunları söyler zaten.
Biraz daha sağduyu ve nezaket sahibi olsun isterdim kk kadınlarının.
Banlanma pahasına da yazdım tutamadım kusura bakmayın.

Konu sahibi

Olan olmuş
Biten bitmiş
Daha neyin derdindesin ki.

Çocuklarım için deme çocuklarınada yazık onlar inşallah hep çok mutlu olurlar. sen şimdi pişmansın ama sevmedigin adamla aynı evin içinde onu aldatmaya devam etmeyecekmisin? İlk seferde de yakalanınca pişman olmuşsundur ama bu seni vazgeçirmemiş. Pişmanlıgına inanmadım düzeninin bozulmasına pişman olmuşsun. Gerçekten pişman olan adam ilk yakalandıgında kendine çeki düzen verirdi.

Ahh ahh.
7 yılda gerçekten çok şey öğrendim buradan.
Eskiden ota boka ağlayan çok duygusal saftirik bir şeydim.
Artık pek duygusal değilim.
ben kadın erkek konularında ne kadar bilinçsiz olduğumu fark ettim
ayrıca çok fedakarlık ettiğinde insanların senin arkandan aman ne iyi kız demediğini enayi dediğini de buradan öğrendim

Guvenim sarsildi fln onlari sadece oylesine soyledim ki ben burda adimi sanimi bilgilerimi vermedim ki guvenim sarsilsin. Sadece saka yollu tepkiler verdim. O kadar ama konu otobus soforlerine kadar gitti...

Beni anlayan biri cok sukur

Özelimizi konuşuyoruz diyince açıklama gereği duydum..
Tekrar söyleyim ancak kib durumunda konuyu okur kendisi..
Yoksa gelip okuyayım olayı yok..
Dışardan çok fazla erkek okuyor herşeyi..
Onun için hep söylerim bende çok özel konularınızı konuşmayın burada diye..

ben kadın erkek konularında ne kadar bilinçsiz olduğumu fark ettim
ayrıca çok fedakarlık ettiğinde insanların senin arkandan aman ne iyi kız demediğini enayi dediğini de buradan öğrendim
Kesinlikle.
Buradan ikili ilişkilere ve insanlarla olan ilişkilere dair çok şey öğrendim.

Guvenim sarsildi fln onlari sadece oylesine soyledim ki ben burda adimi sanimi bilgilerimi vermedim ki guvenim sarsilsin. Sadece saka yollu tepkiler verdim. O kadar ama konu otobus soforlerine kadar gitti...
Şahsen tanımadığım birisin. Tepkin şaka gibi değildi. Ben,yazdığın yorumlara istinaden cevap verdim o kadar.

Bir de cinsel birliktelik olmadan veriyormus parayi
Agir salakmis cidden
Ya da konu sahibi bizi yiyor

Patron ağır gerizekalı.
Koca ağır g*v*t

Ne bir erkek menfaati olmadan bu kadar fedakarlık eder bi kadın için,
Ne de bunca aldatmaya rağmen kollarını açıp geri dönmesini bekler.

Bu iki profille dünyada hiçbir erkek örtüşmez.

Mesela benim aklım o şekilde çalışmıyor demekki. Yada bakış açım bu yönde oyüzden kızıyorum. Ama siz yapıcı olabiliyorsanız olun buraya insanlar yardım istemek için geliyor evet. Ben yada bir çok kk kişisinin aklına gelmeyen belki sizin aklınıza gelir biz de yorumları okuyoruz belki bakış açımızı degiştirirsiniz. Ama nasıl birşey yazılabilir ki şu konuya.

Şahsen tanımadığım birisin. Tepkin şaka gibi değildi. Ben,yazdığın yorumlara istinaden cevap verdim o kadar.
Tepkim saka yollu olmasaydi o emojilerle yumusatmazdim konuyu direk sert bi sekilde konusurdum. Ama yine de yanlis anlasildiysam kusura bakmayin... yine tekrarliyorum sadece yoneticinin erkek olmasi sasirtti beni o kadar..

Tepkim saka yollu olmasaydi o emojilerle yumusatmazdim konuyu direk sert bi sekilde konusurdum. Ama yine de yanlis anlasildiysam kusura bakmayin... yine tekrarliyorum sadece yoneticinin erkek olmasi sasirtti beni o kadar..
Estağfurullah,kusur falan yok. Ben cidden üzüldün sandım.

ama koca kadın ilk aldattığında işten çıkarmış ikincisinde evden yollamış kendi göndermiş
konu sahibinde nasıl bir özgüven varsa beni kabul eder nasılsa diye bakıyor olaya

Kimsenin bakış acısına yorum yapmadım zaten.
Yapıcı olun gibi bir vurguda yok mesajımda.
Onaylayın konuyu gibi bir anlam çıkarmasaydınız keske.

ama koca kadın ilk aldattığında işten çıkarmış ikincisinde evden yollamış kendi göndermiş
konu sahibinde nasıl bir özgüven varsa beni kabul eder nasılsa diye bakıyor olaya

Özgüven değil bu. Adamın affedeceğini bilmese adriana lima olsun kaç yazar? Demekki adam böyle konya ovası gibi.

Ondan bu konuya inanmadım, burda anlatılan 2 erkek de mitoloji kahramanı gibi kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…