- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
Hayir ya rahatsizlik deil sasirdim gercekten cok...Evet. Erkek olması beni rahatsız etmedi. Teknik sorunlar için ayrıca erkek yönetici var mesela. O da rahatsız etmedi.
Ya şsşırmanız bittiyse şu konuyu dağıtmasanız artık?Yani normal karsiladiniz
Ben şaşırmadım.Hayir ya rahatsizlik deil sasirdim gercekten cok...
Konu zaten dagilmis cnm konu sahibi ucmus ortalarda yokYa şsşırmanız bittiyse şu konuyu dağıtmasanız artık?
Ne yapacaksınız kim kazeni ne zaman öğrenmiş ne kadar şsşırmış ne tepki vermiş falan
Kapatma diyorlar galiba sizin gibilere evli adam metres olmuşsun resmen yazık dini nikahı yapsında namusun kurtulsun yersen
Ama bu 2. Kadın olduğu değiştirmiyecek ha birde bu nick nedir Allah aşkına alet etmeyin böyle pis işlerinize
Curly kim????Kendisi üye değil yalnız, direkt sitenin sahibi
Ayrıca Curly de erkek.
Güya kınamayın muhabbeti akılli kadın nickiyle halletmişGit kocanı aldat yuvanı dağıt diye Allah demiş sanki tövbe estsğfurullah.
Konu buralara ne zaman geldi ne alakaCurly kim????
Eskiden yönetici idi.Curly kim????
Kocanın kabul edeceğini hiç sanmıyorum.Bundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
Pekala sizi anlamadıgımı düşünüp beni anlamamanız trajikomik olmuş neyse. Sadece bizim yapamadıgımızı yapın demek istedim. Yorumların hepsini okumadım. Töre cinayeti ile karşılaştırmışsınız buradaki yorumları. Birde kendinizi savunmanız gereken birşey söylemedim. Siz de fikirlerinizi yazın sert olmayan şekilde bu konudaki fikirler yumuşak ve acıtmayan bir dille nasıl anlatılıyormuş ögrenelim dedim. Ben mi kendimi anlatamıyorum acaba o da olabilir.Kimsenin bakış acısına yorum yapmadım zaten.
Yapıcı olun gibi bir vurguda yok mesajımda.
Onaylayın konuyu gibi bir anlam çıkarmasaydınız keske.
Kuzu ben şaka anladım zaten,benimkiler de şakaydı yani:)barıştık mıTepkim saka yollu olmasaydi o emojilerle yumusatmazdim konuyu direk sert bi sekilde konusurdum. Ama yine de yanlis anlasildiysam kusura bakmayin... yine tekrarliyorum sadece yoneticinin erkek olmasi sasirtti beni o kadar..
Curly kim????
Kuzu ben şaka anladım zaten,benimkiler de şakaydı yani:)barıştık mı
Ya bu kıdemlilerin havası kimsede yokKazen'nin kardeşi ...
Ya bu kıdemlilerin havası kimsede yok
Curly i yeni öğrendim de
Tamam,hangisi sen çal geliyorum,mümkünse deliloy olsun:)hadi baristik gel halay cekek
Actim sonses ceke ceke gel konyaya dogru yolda katilirim ben sanaTamam,hangisi sen çal geliyorum,mümkünse deliloy olsun:)
Curly kim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?