- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
Çocuklarım için tabiki. Başta düşünmedim şimdi kötüyüm. Büyük oğlum o beyefendiyi istemezse diyeKararınız nedir peki,eşinizle tekrar şansım olur mu dediğinize göre sizi sadakat kavramından uzaklaştıran,çocuklarınızdan ve yuvanızdan olacağınızı bilmenize rağmen,eşinizi aldattığınız beyefendiyi düşünmemenizin nedenini merak etti
Kararınız nedir peki,eşinizle tekrar şansım olur mu dediğinize göre sizi sadakat kavramından uzaklaştıran,çocuklarınızdan ve yuvanızdan olacağınızı bilmenize rağmen,eşinizi aldattığınız beyefendiyi düşünmemenizin nedenini merak ettim?
m?
Akrabama demis ayrı şehirde yasayalım demis. Arabuluculuk yapmak istedi o akrabamEski eşiniz size devam edelim dedi mi?
Bunu maalesef başta düşünecektiniz ve hatta size ikinci şansı verdiğinde,şimdi 3. için nasıl bir yüzle yuvamızı kurtaralım diyeceksiniz,hadi dediniz bu adam size de kendine de dünyayı zehir edecek asla güvenmeyecek.Başka çıkar yol bulmalısınız.Çocuklarım için tabiki. Başta düşünmedim şimdi kötüyüm. Büyük oğlum o beyefendiyi istemezse diye
Olmaz dimi. O unutsa ben ben unutsam o unutmaz.Bunu maalesef başta düşünecektiniz ve hatta size ikinci şansı verdiğinde,şimdi 3. için nasıl bir yüzle yuvamızı kurtaralım diyeceksiniz,hadi dediniz bu adam size de kendine de dünyayı zehir edecek asla güvenmeyecek.Başka çıkar yol bulmalısınız.
Evet çocukları istiyor ama ben de istiyorumsiz daha napicksiniz onu anlamadm. neyini soruyosunuz olayin? esiniz napicak dava acacakmi tazminat alacakmi ikinci cocugu da isteyecekmi . asil esiniz napicak onemli olan bu.
Yaptığınız şeyi mahkemede kanıtlarsa alabilir diye biliyorum.Evet çocukları istiyor ama ben de istiyorum
o iş istemekle olmuyor. mahkeme ne dicek bakalimEvet çocukları istiyor ama ben de istiyorum
Valla açık söyliyim hiç cinsellik olmadığı konusunda size inanmıyorum öncelikle.Akrabama demis ayrı şehirde yasayalım demis. Arabuluculuk yapmak istedi o akrabam
Dış ticaretYaptığınız şeyi mahkemede kanıtlarsa alabilir diye biliyorum.
Daha önce ne iş yapıyordunuz?
Şu an çalışmıyorsunuz sanırım,öncelikle bir iş bulun ve çalışmaya başlayın hemen ardından o evi boşaltın, sonrasında eşinizle çocuk için uzlaşmaya çalışın boşanma nedenini aldatma olarak göstermesin.Dış ticaret
Geber insallah bide göz yaşı dokuyomus. vijdan azabı ceksen ikinci defayi tekrar yapmazdin. Bide etrafimda çok var diyo akrabası bikac kez aldatmış kadın kons olmuş da şimdi tekrar evliliğine devam ediyomus sende aynısını bekliyosun belliki. ama insallah o çocukları sana vermezler. verseler de yarım birgün buyuduklerinde hesabını soracaklardir sana. hata bi kere olur aynı şeyi ikinci kez yapiyosan hata değil başka biseydir o. daha söylemek istediğim o kadar şey varki yer müsait değilInanın ciğerim yaniyor allah kimsenin başına vermesin çok zor. Inanmiyorsunuz vicdan azabı çektiğime ama inanın 2 aydır yatak döşek yatıyor gözyaşı dokuyorum
Şu an çalışmıyorsunuz sanırım,öncelikle bir iş bulun ve çalışmaya başlayın hemen ardından o evi boşaltın, sonrasında eşinizle çocuk için uzlaşmaya çalışın boşanma nedenini aldatma olarak göstermesin.
Kısaca yeniden başlayın tüm bu yaşadığınız ve yaşattıklarınızın sorumluluğunu sırtınıza alın ve artık kolaya kaçmayın.
Her şeyden önce bir daha yanlış yapamaya meylederseniz , 2 evladınızı düşünün...
Allah seni bildiği gibi yapsinGeber insallah bide göz yaşı dokuyomus. vijdan azabı ceksen ikinci defayi tekrar yapmazdin. Bide etrafimda çok var diyo akrabası bikac kez aldatmış kadın kons olmuş da şimdi tekrar evliliğine devam ediyomus sende aynısını bekliyosun belliki. ama insallah o çocukları sana vermezler. verseler de yarım birgün buyuduklerinde hesabını soracaklardir sana. hata bi kere olur aynı şeyi ikinci kez yapiyosan hata değil başka biseydir o. daha söylemek istediğim o kadar şey varki yer müsait değil
Hiç bir zaman aldatan koca için çocukları vermeyin demedim,nereden çıkardınız?Ayrıca bunu çocukları düşünerek yazdım,Kadının donu varsada alsın,ne diyeyim nasıl yönlendirme yapalım siz buyurun;Ve aldatan erkek sokağa atılmıyor paşa paşa da hayatını idame ettiriyor,kadın aldatırsa yine olan kendine ve çocuklara oluyor....Aldatan erkek olsaydı, çocukları alın, donuna kadar alın rezil kepaze edin derdiniz.Şimdi aldatan kadın ya neymiş erkekle anlaşcakmışta çocukları erkeğe vermicekmiş Mahkemede aldattığını söylemicek miş miş miş. Ne akıllar ne akıllar.Çifte standartın alası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?