• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Umarım bu aci olayı hickimse yaşamaz . Düzeltilebilir mi diye sordum. Hakaretten ziyade şunu deseniz. Olmaz bu saatten sonra olmaz ya da olursa bile çok zorluk cekersiniz gibi gibi...

Ilk mesajımda da belirttim aklı selim insanların tavsiyelerine ihtiyacım var dedim. Önümde iki yol var. Eski evliligime ya devam ya da yeni bir hayat kurma

Umarım bu aci olayı hickimse yaşamaz . Düzeltilebilir mi diye sordum. Hakaretten ziyade şunu deseniz. Olmaz bu saatten sonra olmaz ya da olursa bile çok zorluk cekersiniz gibi gibi...
Senin yaptığın şeyi bu kadar doğal,olağan bir şeymiş gibi karşılamadık,çünkü başlıkta da belirttiğin şey bir çok insanın yuvasını yıkan,çocuklarından ayıran hatta ve hatta hayatlarının son bulduğu sonuçlar doğurabilir.Tıpkı şu an yaşadıkların gibi,patron sana hangi sıfatla ev tuttu?Evli mi?

Ya var böyle durumlar. Mesela benim akrabam eşini aldattı kaçtı gitti çocuklar için adam devam dedi. Sonra yine duydum kadın internetten biri ile yazismis kaçmış başka şehre o adamda bunu kons yapmış. Kocasi aldı karısını şehir değiştirip tüm sülalesini sildi yuvasını kazandı. Bizde onlardan biri olamazmiyiz

Yeni bir hayat kurun. Eski eşinize dönmeyin.

Büyük bir hata etmişsiniz, aileniz paramparça olmuş. Bundan sonra eşinizle devam edemezsiniz. Bırakın eşiniz de kendi yoluna gitsin.

Eski evlilige devamin ne sizin ne de esinizin acisindan iyi olaca ini sanmiyorum. Cocuklarin ayri kalmasi kotu olmus ama mutlu olmayan bir anne babayla yasamalarindan daha iyidir. Eger eski patronunuza karsi da bir sey hissetmiyorsaniz ondan destek almayi birakin ve kendi cizdiginiz yolda hayatiniza devam edin. Hayatinizda illa ki sirtinizi dayayacaginiz bir erkek olmasi gerekmiyor.

Ya var böyle durumlar. Mesela benim akrabam eşini aldattı kaçtı gitti çocuklar için adam devam dedi. Sonra yine duydum kadın internetten biri ile yazismis kaçmış başka şehre o adamda bunu kons yapmış. Kocasi aldı karısını şehir değiştirip tüm sülalesini sildi yuvasını kazandı. Bizde onlardan biri olamazmiyiz
Bu örnek çok uçuk bir örnek,ayrıca adam sana zaten bir şans vermiş,sen yine aynı şeyi yapmışsın.

Eski evlilige devamin ne sizin ne de esinizin acisindan iyi olaca ini sanmiyorum. Cocuklarin ayri kalmasi kotu olmus ama mutlu olmayan bir anne babayla yasamalarindan daha iyidir. Eger eski patronunuza karsi da bir sey hissetmiyorsaniz ondan destek almayi birakin ve kendi cizdiginiz yolda hayatiniza devam edin. Hayatinizda illa ki sirtinizi dayayacaginiz bir erkek olmasi gerekmiyor.
Mahkeme ikisini de bana verecek diye düşünüyorum kardeşler ayrılmayacak inşallah. Mahkeme tamamen çocuğun menfaatini düşünüp öyle karar veriyor.

Sizde genetik heralde..

Nasıl bir kafayla yazıyorsun vallahi anlamadim nasıl çocuklar için devam edeceksin kendi evliliğine adamı aldatan sen hâlâ dediklerine bak çocuklarına yazık sen daha çok yatak döşek yatarsın da olan yavrulara olmuş büyücek o bebeler ne anlatacaksin onlara yavrum babanız ilgisizdi çareyi patronda mi buldum diceksin

Şuan ilişkiniz ne boyutta,yani neden kiranı ödüyor?
Bu yuvayı ben bozduysam sokakta kalmaman gerek dedi. Gir bi ise çalış dedi. Ayaklarının üzerinde durdugun gün benimle evlenmek istediğini söyle dedi. Çaresizlikten evlenmeni istemem dedi. 1 ay düşün kararını ver dedi

Ne kadar da normallestirmissiniz kendi icinizde.. size pes diyorum. Iste boyle carpik iliskiler yuzunden toplum ne hallere geliyor her gun goruyoruz..

O zaman esinizin sizi bagrina basmasini bekliyorsaniz bunu en iyi siz bilirsiniz esinizi taniyan biz degiliz.

Allah askina seytana uydum deyip masumlastirmayin yaa..

Çok uç örnekler var babaya verilmesi için. Yaşları küçük olduğu için bana verirler diye dusunuyorum

Bu yuvayı ben bozduysam sokakta kalmaman gerek dedi. Gir bi ise çalış dedi. Ayaklarının üzerinde durdugun gün benimle evlenmek istediğini söyle dedi. Çaresizlikten evlenmeni istemem dedi. 1 ay düşün kararını ver dedi
Kararınız nedir peki,eşinizle tekrar şansım olur mu dediğinize göre sizi sadakat kavramından uzaklaştıran,çocuklarınızdan ve yuvanızdan olacağınızı bilmenize rağmen,eşinizi aldattığınız beyefendiyi düşünmemenizin nedenini merak ettim?

Ne kadar da normallestirmissiniz kendi icinizde.. size pes diyorum. Iste boyle carpik iliskiler yuzunden toplum ne hallere geliyor her gun goruyoruz..

O zaman esinizin sizi bagrina basmasini bekliyorsaniz bunu en iyi siz bilirsiniz esinizi taniyan biz degiliz.

Allah askina seytana uydum deyip masumlastirmayin yaa..
Allah aşkına ne yapayim olan oldu ne diyeyim kendim ettim kendim buldum ben bundan sonra ne yapayim diyorum genel kanı ne olur diye fikre ihtiyacım var

Allah aşkına ne yapayim olan oldu ne diyeyim kendim ettim kendim buldum ben bundan sonra ne yapayim diyorum genel kanı ne olur diye fikre ihtiyacım var

Yazdigimin icinde fikir de vardi. Ama sizin duymak istedginiz bunlar degil bence.

Olan oldu canim tabi ne olacak ay vallahi cok piskinsiniz ve bence bu ilk de degil
.

Esim beni tekrar affeder mi diye sorun

Back
X