Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Ben kocasinin ayni fikirde oldugunu dusunmuyorum.
Bence konu sahibi kendi kendine gelin güvey oluyor.
Adam zaten 1kere aldatilmis,sans vermis esine ama yine aldatilmis.
Bi kere adamlik gururuna sığmaz tekrar affetmesi..
Belki esini de patronuyla aralarinda cinsel iliski olmadigina inandirdi,o yuzden affetti kimbilir.

Esiniz veya o patronunuz mu nedir illa bir erkekle birlikte olmak zorunda misiniz ?? Kendinize baska bir hayat kurun derim. Esinizin de canini yakmayin daha fazla haketmiyorsunuz onu belli ki. Hatalar insanlar icin ama mesajlasma yasamissiniz mesaj yani bu yazili goruyorsunuz.kendinize hic mi ben ne yapiyorum diyemediniz. Cocuklariniz icin bari

Bu defa aldatan bir kadın. Gerçekten şoktayım. Eşinize karşı cinsel anlamda birşey hissetmiyorsanız ayrılıverseydiniz bir zahmet. Aldatmak kadar iğrenç birşey yok. Nasıl mideniz aldı acaba? O adamla cilveleşip akşam eşinin ve çocuklarının suratına nasıl baktın? Ben eşinin yerinde olsam çocuğumu alırdım senden. Midem almadı afedersiniz.

Madem pişman neden adamın açtığı evde kalıyor kafamda deli sorular

Ne kadar rahat yazmışsınız pes...
Biz ülke olarak bu olayları bu kadar rahat anlatacak hale ne zaman geldik ?
Allah ıslah etsin..
Rica ederim eski eşinizden uzak durun

Esini sevseydin duygusal boslugun olmazdi dolayisyla iki tatli kelime cezbedemezdi seni.keske dürüst olup sevmedigin adamla evli kalmayip en basta bosansaydin.
Simdi herkes yolunda gitmeli derim

Neyse eger yorum yapmazsam arkamdan agkıyacak kımse yokmus ya o yuzden yorum yazıp banlanmayacagım. Senınn gıbıler anne olmasın ya!

olur dua edelim Allah ıslah etsin
değdi mi bari 8 yaşındaki oğlundan ayrılmaya

Yazmissin ama, gram samimiyet yok. O kadar rahatsin ki. Seni yakan ikisinden de olmak bence. Bir de iki cocuk dogurmussun, yazik.
Tabi uyelik bugune ait, sahte konu degilse.

Sen yolunu secmissin zaten ne işin var eşinin yanında adamın hayatını daha fazla alt üst etme. Kendi pisliğinde boğul. Yanına başkalarında çekme

kusura bakmayın ama içinizin yanmasına hiç inanmadım. içi yanacak kadar vicdanlı insan, o adamla onları yapıp akşam çocuğunun , eşinin yüzüne bakamazdı. ve adamı 2 kez aldatmışsınız pes yahu ! eşinizle ne yaşarsanız yaşayın ayrılın ya aldatmak mı çözüm ? iğreniyorum böyle kişiliklerden..
çocuklarınıza yazık yarın öbür gün insan içini karıştıklarında hatta evlilik konusu olduğunda bile yüzlerine vurulacak sizin iki cilveleşeyim derdiniz yüzünden, buna emin olun.
allah büyükmüş size büyük değil ablacım kusura bakmayın olmasın da zaten. tövbe tövbe ya. senin çocuklarına allah yardım etsin
o adam da sadece mesajlaşmak için mi size ev tuttu? hahah yapmayın ya hepimizin sevgilisi, nişanlısı ya da eşi var hepimiz erkekleri tanıyoruz.

Konu sahibi konuyu açmış sonra ortadan kaybolmuş
Canım Benim pişman olduysan git tövbe et bizden niye dua istiyorsun.
Bizi de günahına alet etme bence

Mantıklı düşünürsek sen hele dönsene bir süre sonrA aynı duruma düşebilirsin. Eşin öğrenip seni evde tutmasına rağmen devam etmişsin YAni kocanın bunu öğrenmesi bile seni geri tutamamış, demekki umurunda değildi. Çoçukların daha küçük bundan dolayı senin daha genç olduğunu düşünüyorum .eşine karşı bide cinsel isteksizlık var ise er yA da geç yine gözün dışarda olur.
Yine iki ayak üstüne düşmüşsün ki eski patron sana bukadar iyi davranıyor..bence sen kocanı artık istemiyorsun, uzatmak çok mantıklı olamayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…