Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Arkadasim 2 cocuk annesi ve esini surekli olarak aldatiyor siz bunu anlayisla karsiliyorsunuz he ? Aynisini burada bir adam yapinca yerden yere vuruyoruz masallah epey bi genisleme olmus. Bu kadar olumlu yazanlar basina gelse acaba ne yapar ?????

bazen yazılarımızı törpülemeliyiz ama değil mi?? belki karşıdakinin psikolojisi iyi değildir yazdığımız bir cümleyle daha da batağa saplanacak yok olacaktır. bu açıdan da bakmak gerek

bazen yazılarımızı törpülemeliyiz ama değil mi?? belki karşıdakinin psikolojisi iyi değildir yazdığımız bir cümleyle daha da batağa saplanacak yok olacaktır. bu açıdan da bakmak gerek
Kusura bakmayin Aldatmayi asla psikolojik bir seye baglayamam. Ben kendimden biliyorum. insan her seyi gecin kendine olan saygisindan boyle bir hayati kabullenmez. Size gore normal ise bu durum vay halimize..

Kusura bakmayin Aldatmayi asla psikolojik bir seye baglayamam. Ben kendimden biliyorum. insan her seyi gecin kendine olan saygisindan boyle bir hayati kabullenmez. Size gore normal ise bu durum vay halimize..

tabi ki de normal değil! kabullenmeyeceğim iki şeyden biri aldatmak diğeri şiddet. ama zaten o da hatasının farkında. yolları da ayırmışlar. bundan sonra belki yanındaki yavru için doğruyu bulabilir.

Tepkileriniz cok yersiz.
Herkes sizinle ayni fikirde olmayabilir,yorumlari alintilayip hesap sorar gibi muhalefet olmaniz cok sacma.
Herkes kendinden sorumludur,sen yapmamissin konu sahibi yapmis bedelini sen odemiyorsun sonucta.
Konu sahibi buraya konuyu aciyorsa ve bizim de fikirlerimizi merak ediyorsa ben de buna yorum yazabilirim degil mi ?
Alintilama olayina gelince bana oyle oldugunu dusunmuyorum dedigi icin bende o yorumu alintiladim.Bu sizin gorusunuzdur, su an mesela sizde bana gore benim yorumumu yorumlamakla pek makul bir sey yapmiyorsunuz. Ama herkesin kendi gorusu degil mi ?

Aldatmak cinsellikle olmuyor sadece... önce bunu bil. Sonrasında eşine dönsen adamla konusmaya yine devam edeceksin belliki. Vicdan azabı duyduğun için eşine dönmek istiyorsun onca olandan sonra tat dökmez ki vicdan azabıyla evlilik yürümez. Diğer adam madem evlenmek istiyor onunla neden evlenmiyorsun kendi evliliğini msjlaşma uğruna hiçe saymana değdi mi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Bencede sen bağrına taş bas ve o geniş kocana geri dönme..
Aldatan sensin fakat aldanan'a daha çok kızdım, işten çıkarmış, evde göz hapsinde tutmuş filan..
Bunları fikir etmiş fakat boşanmayı fikir edememiş..
Neyseki mesajlar devam edince evden gönderdi dedin yoksa şuracıkta düşüp bayılacaktım..

Diğer adamda evli sanırım? Sormaya bile korkar olduk detayları

Insanın kendisine saygısı olmalı önce neden böyle bi hataya dustun yaptığın o kadar çirkin ki aldatmanın kadını erkeği yok eyvallahta su evli kadınlarda daha bi iğrenç duruyo ya üstelikte anneyse insan eşinin çocuğunun yüzüne nasıl bakar nasıl hiç bişey yok gibi rol yapar hayret doğrusu bide şu yaptığınız igrencligi şeytanın üstüne atmayın bari hadi şeytan bana kocamı aldattirsa ya biri beni tatlı sözle kandirsaya bırakın Allah aşkına bide beni kabul edermi diye soruyosun canını kurtardigina şükret akıllı adammis ki öfkesine yenilmemis zira senin gibilerin cezası da yatilmaz Allah ıslah etsin insallah cocuklarin buyudugunde duymazlarda onlar için bi utanç kaynagi olmazsın

ALLAH belasını versin senin gibi soysuzların...

Bi de utanmadan anlatıyor şeytan tatlı getirmişmiş şeytanın suçu yok için bok çukuru senin.

Bi tanidigim ayni siz gibi seneler once kocasini aldatti ve o anda bitirdiler. Cok arada bi durum. Sonra ne mi oldu... kadin cocuklarini cok nadir gordu adam yabanci bi kadinla evlendi. Cocuk lar iskencelerle buyudu. Ne bi aile kavrami ne bi sevgi saygi. Simdi o cocuklardan biri evlendi ve soyledigi teksey benim daha yeni ailem oldu. Bunca sene aile nedir bilmemisim... karar size kalmis...

Şaka gibi bı konu eğer patronuna asiksan nikah teklifini kabul et yok değilsen bı anlık zevkim için diyosan bırak yoluna bak eski kocanida rahat bırak günah adamda sevilebilecegi bı kadın bulsun iki kardeş ayrıldı içim yaniyo diyosun ne bekliyodunki adam başta seni affetmis sen kasinmissin şimdide o cocuklarin vebalini taşımak zorundasin Allah sen ve senin gibileri hidayet etsin ne denirki

eski eşim geri kabul eder diye yazmış kendinden emin bir şekilde
acaba dedim kocası cinsel yönden eksik mi de bu kadar ezik hemen aldatanı kabul ediyor falan

konu sahibi evli mi patronunuz
eşinizi yine aldatmayacağınıza emin misiniz?

Çocuklu kadınsınız öyle kapatma gibi hiçbirşeyiniz olmayan adamın açtığı evde kalmayın. Yarın öbürgün büyüyecek o çocuklar. Ya o adamla evlenin ya evinden çıkın çalışıp kendi düzeninizi kurun. Ev teklifini kabul etmenin sizi soktuğu konumu geçtim yarın öbürgün o adam evlense, ya da size açtığı eve para yetiremeyecek duruma gelse işsiz güçsüz ortada kalacaksınız.

Eski Kocanızla da olmaz birlikte olduğunuz adamın aile babası olması size yetmiyor başka heyecanlar arıyorsunuz boşuna ikinizin de vaktini çalmayın çocuklarınızı huzursuz mutsuz bir yuvada büyütmeyin. Mahkemenin verdiği günlerde büyük oğlunuzu da alın gezin tozun kardeşler birlikte zaman geçirsin. Küçüğü arada babasına gönderin. Eski eşinizle iyi geçinmeye iyi anne-baba olmaya çalışın çocuklar arada telef olmasın.

Ben bu konunun gerçekliğine inanmıyorum. Aldattığını söylediği adam ev açmış ama hiç cinsellik yaşamamışlar, kocasına dönse kabul edermiş , vicdan azabı çekiyormuş ama eşinden cinsel yönden etkilenmiyormus vb....

Yaani eğer gerçekse de pişmanlık falan yalan. Çünkü ahlaki değerleriniz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…