- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
Adam evlidr kesinAldattığınız kişi evlenmek istiyormuş, niye kabul etmiyorsunuz?
Arkadasim 2 cocuk annesi ve esini surekli olarak aldatiyor siz bunu anlayisla karsiliyorsunuz he ? Aynisini burada bir adam yapinca yerden yere vuruyoruz masallah epey bi genisleme olmus. Bu kadar olumlu yazanlar basina gelse acaba ne yapar ?????
Kusura bakmayin Aldatmayi asla psikolojik bir seye baglayamam. Ben kendimden biliyorum. insan her seyi gecin kendine olan saygisindan boyle bir hayati kabullenmez. Size gore normal ise bu durum vay halimize..bazen yazılarımızı törpülemeliyiz ama değil mi?? belki karşıdakinin psikolojisi iyi değildir yazdığımız bir cümleyle daha da batağa saplanacak yok olacaktır. bu açıdan da bakmak gerek
Kusura bakmayin Aldatmayi asla psikolojik bir seye baglayamam. Ben kendimden biliyorum. insan her seyi gecin kendine olan saygisindan boyle bir hayati kabullenmez. Size gore normal ise bu durum vay halimize..
Konu sahibi buraya konuyu aciyorsa ve bizim de fikirlerimizi merak ediyorsa ben de buna yorum yazabilirim degil mi ?Tepkileriniz cok yersiz.
Herkes sizinle ayni fikirde olmayabilir,yorumlari alintilayip hesap sorar gibi muhalefet olmaniz cok sacma.
Herkes kendinden sorumludur,sen yapmamissin konu sahibi yapmis bedelini sen odemiyorsun sonucta.
Size bu rahatlığı veren eşinizin aklina yanayım..Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum
Bi tanidigim ayni siz gibi seneler once kocasini aldatti ve o anda bitirdiler. Cok arada bi durum. Sonra ne mi oldu... kadin cocuklarini cok nadir gordu adam yabanci bi kadinla evlendi. Cocuk lar iskencelerle buyudu. Ne bi aile kavrami ne bi sevgi saygi. Simdi o cocuklardan biri evlendi ve soyledigi teksey benim daha yeni ailem oldu. Bunca sene aile nedir bilmemisim... karar size kalmis...Bundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
Şaka gibi bı konu eğer patronuna asiksan nikah teklifini kabul et yok değilsen bı anlık zevkim için diyosan bırak yoluna bak eski kocanida rahat bırak günah adamda sevilebilecegi bı kadın bulsun iki kardeş ayrıldı içim yaniyo diyosun ne bekliyodunki adam başta seni affetmis sen kasinmissin şimdide o cocuklarin vebalini taşımak zorundasin Allah sen ve senin gibileri hidayet etsin ne denirkiBundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
Merhamet??çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum.
eski eşim geri kabul eder diye yazmış kendinden emin bir şekildeO kisi bana nafaka veriyor demissiniz.
Onun adi nafaka degil.
Esiniz verseydi nafaka olurdu.
Esinizi cinsel anlamda isteniyorsunuz ama geri donmek istiyorsunuz,bence vicdaninizi rahatlatmak istiyorsunuz.Bu da cok bencilce bir davranis.Yine esinizi yok sayiyorsunuz,kendinizi dusunuyorsunuz.
Ayrica eski esiniz istiyor mu bakalim sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?