- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Sonbaharmasali
-
Bir de bu adam şimdi bunu yaptı bir de hamilelik ve Sonrası Var. Erkeklerin geneli bebek olduktan sonra bocaliyor eşinden uzaklasabiliyor. Çok zor bir karar Allah yardımcın olsunEvliliğe devam etsem dahi çocuk sahibi olmaya korkarım. Çocuklarımın güçlü karakterde bir babaya sahip olmalarını isterim.
Çok utanıyorum, kimsenin yüzüne bakamam ama sen beni kabul edersen aşabilirim diyor. Onu geçtim ben utanıyorum çevreye karşı. Sadece kendisini değil aile şerefimize de zarar verdi. O da atlatamayacak bence. Beni kaybetmemek için böyle söylüyor. Ayrılmak ve hayatımızda yeni bir sayfa açmak en çok da onun psikolojisi için iyi olacak aslında. Hayatın boyunca yaptığın hatanın altında ezilmek zorunda değilsin, kendine yeni bir hayat kur diyorum. Sensiz hayat düşünemem diyor.Ailenizin içine nasıl girecek? Nasıl yüzlerine bakacak ? Bu konuda ne diyor? O gösterme kısmı çok utanç verici ya. Offf çok zor. Bir kez aldatan yine aldatıyor emin ol. Bunu en iyi ben tecrübe ettim. Ha söyle bir durum var en azından şans verdim. İçimde keşke şans verseydimin pismanligi olmadı. Yine aldatildim. BoşandıM. Zaman kaybından başka bişey yok şimdi hayatimda.
Onların haberi olmadı. Sosyal medya kullanmıyorlar. Ablasına söylemesi için ben ikna ettim. Kardeşine yardımcı olsun diye. Benden destek bekleme artık dedim. Benim derdim kendine yetiyor, onun pişmanlığına yetişemem bu durumda.Eşinizin ailesinin haberi varmı videodan
Onlar ne diyorlar bu yaşananlara
Bu kadına helal olsun diyenler olmuş ama bunlar çete ve insanları tuzaga düşürüp şantaj yapılıyor ve sonuç bu.. Eşinizde bu işlere bılaşarak başına belayı sarmış ama suç duyurudunda bulunmalı, bu şekilde teşhir edilmeyi kimse haketmiyor, hatalar insanlar için ama eşinize yapılanda insanlık dışı.. Ben olsam zor gününde seviyorsam yalnız bırakmam,
Bir uzamana git ve konuş. Anlat. Ben eşinin yaptıği bu şeyi unutacagını sanmıyorum. Ailenin de unutacagjnj sanmıyorum. Sadece Yuvan bozulmasın diye sana o şekilde yaklasimlarda bulunuyorlar. İnşallah üstesinden gelirsiniz ama çok zor. Eşini gören herkesin aklına gelecek bişey bu. Allah yardimcin olsun.Çok utanıyorum, kimsenin yüzüne bakamam ama sen beni kabul edersen aşabilirim diyor. Onu geçtim ben utanıyorum çevreye karşı. Sadece kendisini değil aile şerefimize de zarar verdi. O da atlatamayacak bence. Beni kaybetmemek için böyle söylüyor. Ayrılmak ve hayatımızda yeni bir sayfa açmak en çok da onun psikolojisi için iyi olacak aslında. Hayatın boyunca yaptığın hatanın altında ezilmek zorunda değilsin, kendine yeni bir hayat kur diyorum. Sensiz hayat düşünemem diyor.
Şu an onu bırakırsanız bu psikolojide hayata tutunması zor, insanoğlu şaşar beşer, eşinizin yaptıgı yanlış birse, ona yapılan milyon inanın çok kötü bir durumdaÇok utanıyorum, kimsenin yüzüne bakamam ama sen beni kabul edersen aşabilirim diyor. Onu geçtim ben utanıyorum çevreye karşı. Sadece kendisini değil aile şerefimize de zarar verdi. O da atlatamayacak bence. Beni kaybetmemek için böyle söylüyor. Ayrılmak ve hayatımızda yeni bir sayfa açmak en çok da onun psikolojisi için iyi olacak aslında. Hayatın boyunca yaptığın hatanın altında ezilmek zorunda değilsin, kendine yeni bir hayat kur diyorum. Sensiz hayat düşünemem diyor.[/QUOTE
Şuan yalnız bırakmayın onu, çevre değiştirin, sosyal hesablarınızı kapatın
Eşi büyük bir hata yapmış evet ama eşine yapılanda insanlık suçu ve zaten kanunende suç..bir çok insan aldatıp yoluna devam ediyor, bir çoguda yakalanmıyor zaten eger herkesin videosu düşseydi nete hayvanlar alemini sollamıştık..şuan yanında olması normal bencezor gün mü
yollamasaydı zor gün falan olmayacaktı
kimse yapsın diye kafasına silah dayamadı sonuçta
Evet oldukça zor gününde. Bazı yakınlarım da eş zor günde elinden tutup kaldırandır diyorlar. Bu gücü kendimde bulamıyorum. Çevrem bu şekilde konuştukça da vebal hissediyorum üzerimde. Şikayet etti eşim ama video kaldırıldığı için yazışmaları yeterli bulmadılar. Konuşmanın son kısımlarını okudum. Tehdit kısmında üslup tamamen değişiyor. Bir erkek konuşuyor gibi. İki kişi de çalışıyor olabilirler şantaj için.Bu kadına helal olsun diyenler olmuş ama bunlar çete ve insanları tuzaga düşürüp şantaj yapılıyor ve sonuç bu.. Eşinizde bu işlere bılaşarak başına belayı sarmış ama suç duyurudunda bulunmalı, bu şekilde teşhir edilmeyi kimse haketmiyor, hatalar insanlar için ama eşinize yapılanda insanlık dışı.. Ben olsam zor gününde seviyorsam yalnız bırakmam,
Eşi büyük bir hata yapmış evet ama eşine yapılanda insanlık suçu ve zaten kanunende suç..bir çok insan aldatıp yoluna devam ediyor, bir çoguda yakalanmıyor zaten eger herkesin videosu düşseydi nete hayvanlar alemini sollamıştık..şuan yanında olması normal bence
Bunun da farkındayım. İlk günlerde intihara kalkıştı sürekli. O yüzden ilgilenmek zorunda kaldım. Kendime yediremiyorum deyip duruyordu. Şimdi ablasının haberi olduğu için rahatım. O ilgileniyor.Şu an onu bırakırsanız bu psikolojide hayata tutunması zor, insanoğlu şaşar beşer, eşinizin yaptıgı yanlış birse, ona yapılan milyon inanın çok kötü bir durumda
Eşiniz büyük bir hata yapmış. Ama ibadette kabahatte gizlidir benim inancımda.. Bana göre eşinize yapılanda insanlık suçu ve kanunende suç.. Sana affet dene demiycem çünkü psikolojik olarak kaldırması çok güç.. Ama ben sosyal yaşamda gizli yaşanan öyle yaşamlar gördümkü o sebeple açım biraz geniş..ben olsam ilk hatası ise seviyorsam herşeye ragmen son bir deneme yapardım, olmuyorsa yine giderim ama denerdim ve zor anlarında yanında olurdum..insanlık bu bence..Evet oldukça zor gününde. Bazı yakınlarım da eş zor günde elinden tutup kaldırandır diyorlar. Bu gücü kendimde bulamıyorum. Çevrem bu şekilde konuştukça da vebal hissediyorum üzerimde. Şikayet etti eşim ama video kaldırıldığı için yazışmaları yeterli bulmadılar. Konuşmanın son kısımlarını okudum. Tehdit kısmında üslup tamamen değişiyor. Bir erkek konuşuyor gibi. İki kişi de çalışıyor olabilirler şantaj için.
Alkol kullanmıyor eşim.Peki esiniz bunu yaparken alkol almismiydi? Çünkü böyle bir Saçmalığı tanıdığım biri, yine kendi tanısı ve benim de tanıdığım birine yapmıştı. Resim atmıştı. Alkollü idi ama.
Aldatmasını ele almıyorum aralarında karar verilebilir ancak..nette yayınlanan video benim için sorun ve insanlık suçu ve kanunen suçç..adam aranıyormuş bulmuş durduk yere sarmamışlar adama dediğiniz gibi çete iseler bile..
mağdur mu oldu şimdi yazık konu sahibesi aldatıldığı üstüne rezil oldukları psikolojisiyle destek olsun tabi zavallı adamcığa..
Aldatmasını ele almıyorum aralarında karar verilebilir ancak..nette yayınlanan video benim için sorun ve insanlık suçu ve kanunen suçç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?