sadece 4 ay dişimizi sıkalım mı kızlar?

valla bende 28 yasındayım tohuma kaçtım hala çocuk yok hem maddı çok zor durumdayız hemde bu kıloyla hamıle kalıp şişko anne olmak ıstemıyorum. çok ozenıyorum tombul tombul bebeklerı kucaklarında zayıf narın annelerı gorunce. oyle olmak ıstıyorum salmak ıstemıyorumç. zaten cocuk olunca salıyo ınsan ıster ıstemez. makyaj yapmak kuafore gıtmek bakım falan hayal oluyo bır de ustune kılo çok kotu olur. çıtı pıtı anne olmak süper mumkun oldugu kadar zayıflamak lazım oncesınde

inan nefret edıyorum işkence gıbı gelıo. çayı çok severım mesela ama şekersız dıye içemıyorum. zorluyorum kendımı alışayım dıye işallah alışırım. yeşil çayıda yudum yudum yerıne hafıf ılıyınca dikiyorum direk bir anda kurtuluyorum. ama güllüsünden alayım bı dahakıne onu denememıstım

öğlen

ıkı bardak ılık suyumu içtım
patatesli tavuk yemeği (suyundan yemedım ve çok az yedım)
üç dort kaşık yogurt yedım sütlü yoğurtu şeyler benı zayıflattıgına ınanıyorum
arada ne yıcem bılmıyorum yiyecek hiçbirşey yok :)

ya ben zayıftım cok
hersey bılır
ama dıorm ya sımdıden 70 kıloya cıktım
yanı kılo alıncak ama anne olmaya deger

aynı şekilde derya bende çok özeniyorum ama bakalım biz o günleri görebilcez mi

bu arada ben de öğlen yemeğimi yedim

kuru fasulye, iki kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık yoğurt, marul salata

şimdi de ara öğün olarak meyve suyu içiyorum kayısı

akşam da yemeğe anneme gidecem eşim geç geleceği için

akşam menüm, lahana sarma, mercimek çorbası
azar azar yiyecez artık

ya ben zayıftım cok
hersey bılır
ama dıorm ya sımdıden 70 kıloya cıktım
yanı kılo alıncak ama anne olmaya deger

zaten yapın zayıfsa hemen verırsın kılonu. hamılelıgın sonralarındaysan 70 ıyı.benım kılo potansıyelım var senın gıbı degıl yanı hazırım lambur lumbur olmaya. benım akrabam 60 kılo aldı ...60 kılodan 120 ye çıktı.. hemde hıc yemıyordu. korkuyorum bende . hee hamıle kalınca okadar sorun olmaz çünkü bebek herseyden herkezden güzel ve onemlı bır duygudur kesın..ama oncesınde varsa bıraz vakıt düzeltebıldıgımız kadar duzeltmek lazım kendımızı:) sonra o psikolejıyle degılde rahat bırsekılde hamılelık yaşarız. senın ıcın gecerlı degıl sen 70 kılosun hamılesın mesela ben 76 kıloyum hamılelıkle alakam yok:)

valla sanırım bende senın akraban gıbı olucam
daha hamıleleıgın yarısındaym 58 kılo ıle hamıs kaldım
bakalım ınsallah verırım kıloları

olmucak gıbı gelıo ama istersek olur canım yanı inşallah olur:) yemegın çok ıyı sadece ben pilavdan makardan çok korkuyorum aldırcakmıs gıbı gelıo . bıde meyse suyu çok ıstıyorum bende ıcmek ama içmeyın dıyolar kendınız sıkın dıyolar. nasıl sıkacaksak:)

valla sanırım bende senın akraban gıbı olucam
daha hamıleleıgın yarısındaym 58 kılo ıle hamıs kaldım
bakalım ınsallah verırım kıloları

verırsın verırsın canım.emzırıncede kılo verılıyomus . bırde onun ıcın kosturup durucaksın spor olur.:) sen genede saglıklı güzel beslen meyvenı eksık etme...hamur işlerinden uzak dur zaten bebege bı faydası yok. Allah sağlıklı sıhatlı bebegını kucagına almak nasip etsın.

hully cim seninki ayrı bişiy zaten zayıfken bile diyet yapıyordun sen
kilon o zamanda şimdi de çok iyi bence

deryacım meyve suyunu çok içmiyorum 50 kaloriymiş zaten kalori sepetinden baktım

pilav ve makarna yı bende yememeye çalışıyorum ama ekmek yememek içiin yedim öğlen

işyerinde akşama kadar acıkıyom ekmek de yemeyince öğlen

bazen yemekte çok ıstıyorum meyve suyu ondan sordum canım. off ya oturuyorum butun gun ınşallah basarırız.masa bası çalışanlar ıcın yapılacak egzersızlere baktım ınternetten onları yapıyorum ancak:)

yemeklerin yanında değil de ben ara öğün olarak içiyorum bazen

ben bulunduğum yerde yalnız değilim etrafımda insanlar var o yüzden egzersiz yaparsam dalga geçerler burda :))

evde fırsat bulursam yapıyorum bişiler ama soğukta da hiç canım istemiyor ya

yazın ne güzel yapıyordum

kış gelince bana bi tembellik çöktü

aynen bende yazın hergun yuruyus yapıodum sonra denıze gırıyodum çok ıyıdı. sımdı ancak eve gıdınce acıyorum gangham ı bıde kolbastıyı tepınıp duruyom. çabuk yoruluyom zaten. bırde sabah ıse dolmusa 8 de bınmem gerekıyosa 7,30 da çıkıyorum yürüyorum 8 e kadar . okadar yanı. aslında elımızde olsa sauna dır hamamdır onlarda çok guzel zayıflatıyo. spor salonarınıda hıc sevmıyorum ben. dışarda yürüyüş yapmak daha çok hosuma gıdıo. zumba dansı çok ıyı dıyolar aslında vakıt olsa spor yerıne dansa gıtcen. dans la zayıflayınca hatlarda yumusuyomus. yanı ıncelıyormusun

Son düzenleme:
akşam tarhana çorbası
yogurtlu pancar
şimdide az şekerlı kahve içiyorumn ohh süper :)
cumartesı tartılma gunum beklıyorum sabırsızlıkla bu 3.günüm 76 ıyla baslamıstım sabırsızlanıyorum

günaydınnnnnn
sabah
ılık su 1 bardak
4 etiform + üçgen peynır + şekersız çay

öğlen
ıkı kuçuk boy haslanmıs patates
çok az domates ve yogurt

Dün akşam 19.00 dan sonra bir şey yemedim.

Sabah

2 dilim çavdar ekmeği 150 kl.
1 yumurta 80 kl.
15 gr. çilek reçeli 45 kl. ( 1 tatlı kaşığı
15 gr. kayısı reçeli 40 kl. ( 1 tatlı kaşığı
dil peyniri 150 kl.
4 zeytin 40 kl.
Toplam 505 kl.

Kahvaltıya davetli idim. Normal menüm değil (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…