tanısalım kuzu
bereber gıdelım falcıya
Günaydın :)
Sabah menü
1 kuru incir 1kayisi 60,kl
1,5 dilim çavdar ekmeği 90 kl
2 zeytin 20 kl
Bir parça peyniri 100 kl
hoşbuldum canım
ya bugunluk böle oldu ama az yedim
yeşilçayı sevmediğini yazmışsın ben limon sıkıyorum yada limonlu ve güllü yeşilçaylar var onların tadı idare eder denemelisin özellikle güllüsünü
valla bende 28 yasındayım tohuma kaçtım hala çocuk yok hem maddı çok zor durumdayız hemde bu kıloyla hamıle kalıp şişko anne olmak ıstemıyorum. çok ozenıyorum tombul tombul bebeklerı kucaklarında zayıf narın annelerı gorunce. oyle olmak ıstıyorum salmak ıstemıyorumç. zaten cocuk olunca salıyo ınsan ıster ıstemez. makyaj yapmak kuafore gıtmek bakım falan hayal oluyo bır de ustune kılo çok kotu olur. çıtı pıtı anne olmak süper mumkun oldugu kadar zayıflamak lazım oncesınde
valla bende 28 yasındayım tohuma kaçtım hala çocuk yok hem maddı çok zor durumdayız hemde bu kıloyla hamıle kalıp şişko anne olmak ıstemıyorum. çok ozenıyorum tombul tombul bebeklerı kucaklarında zayıf narın annelerı gorunce. oyle olmak ıstıyorum salmak ıstemıyorumç. zaten cocuk olunca salıyo ınsan ıster ıstemez. makyaj yapmak kuafore gıtmek bakım falan hayal oluyo bır de ustune kılo çok kotu olur. çıtı pıtı anne olmak süper mumkun oldugu kadar zayıflamak lazım oncesınde
ya ben zayıftım cok
hersey bılır
ama dıorm ya sımdıden 70 kıloya cıktım
yanı kılo alıncak ama anne olmaya deger
zaten yapın zayıfsa hemen verırsın kılonu. hamılelıgın sonralarındaysan 70 ıyı.benım kılo potansıyelım var senın gıbı degıl yanı hazırım lambur lumbur olmaya. benım akrabam 60 kılo aldı ...60 kılodan 120 ye çıktı.. hemde hıc yemıyordu. korkuyorum bende . hee hamıle kalınca okadar sorun olmaz çünkü bebek herseyden herkezden güzel ve onemlı bır duygudur kesın..ama oncesınde varsa bıraz vakıt düzeltebıldıgımız kadar duzeltmek lazım kendımızı:) sonra o psikolejıyle degılde rahat bırsekılde hamılelık yaşarız. senın ıcın gecerlı degıl sen 70 kılosun hamılesın mesela ben 76 kıloyum hamılelıkle alakam yok:)
aynı şekilde derya bende çok özeniyorum ama bakalım biz o günleri görebilcez mi
bu arada ben de öğlen yemeğimi yedim
kuru fasulye, iki kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık yoğurt, marul salata
şimdi de ara öğün olarak meyve suyu içiyorum kayısı
akşam da yemeğe anneme gidecem eşim geç geleceği için
akşam menüm, lahana sarma, mercimek çorbası
azar azar yiyecez artık
valla sanırım bende senın akraban gıbı olucam
daha hamıleleıgın yarısındaym 58 kılo ıle hamıs kaldım
bakalım ınsallah verırım kıloları
hully cim seninki ayrı bişiy zaten zayıfken bile diyet yapıyordun sen
kilon o zamanda şimdi de çok iyi bence
deryacım meyve suyunu çok içmiyorum 50 kaloriymiş zaten kalori sepetinden baktım
pilav ve makarna yı bende yememeye çalışıyorum ama ekmek yememek içiin yedim öğlen
işyerinde akşama kadar acıkıyom ekmek de yemeyince öğlen
bazen yemekte çok ıstıyorum meyve suyu ondan sordum canım. off ya oturuyorum butun gun ınşallah basarırız.masa bası çalışanlar ıcın yapılacak egzersızlere baktım ınternetten onları yapıyorum ancak:)
yemeklerin yanında değil de ben ara öğün olarak içiyorum bazen
ben bulunduğum yerde yalnız değilim etrafımda insanlar var o yüzden egzersiz yaparsam dalga geçerler burda :))
evde fırsat bulursam yapıyorum bişiler ama soğukta da hiç canım istemiyor ya
yazın ne güzel yapıyordum
kış gelince bana bi tembellik çöktü
Ara yok :))
öğle
2 tabak lahana çorbası 200 kl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?