kızlaaaaaar
bugün gelinlik provasına gidicem diye hiçççbir şey yememiştim, provadan çıkınca kocaman bir frappucino içtim ama:26:
başka da bi şey yemedim :)
size 1 fotoğraf,
Eki Görüntüle 519346
kızlaaaaaar
bugün gelinlik provasına gidicem diye hiçççbir şey yememiştim, provadan çıkınca kocaman bir frappucino içtim ama:26:
başka da bi şey yemedim :)
size 1 fotoğraf,
Eki Görüntüle 519346
Boyle bi kural koymadik bilmiorum.kızlar benim moralim çok bozuldu ve acayip acıkmaya başladıımmşimdi 8 tane küçücük üzüm 8 tane nesquik mısır gevreği yedim ama baya açııımm kızlar bu arada pazar günleri serbest günümüz dimiiii
canım bu benim pronoviasta en beğendiğim modellerden biri çok da yakışmış sana :)
teşekkürlerr :) 4 model denedim, en çok alcanar yakıştı
gelinliğe bayıldımm çok güzel vee hiçte fazlalığın yok gibi duruyor niçin diyet yapıorsun?? :)
Birbirlerine çok benziyorlar canım ama bana sanki 2. daha güzel gibi geldi.
Bu arada boyum 1,63 kilom 56 bende kilo vermek istiyorum azcık basenlerden gitse fena olmayacak. Bir de benim vücudum sıkı değil. Su ile pek aram yok bu aralar zorluyorum kendimi. Su içmek dışında ne yapsam daha sıkı bir vücudum olur
teşekkürler arkadaşım165 boyum, 49.8 kilom. belim incelsin, azıcık göbeğim gitsin diye yapıyorum
ya kızlar kusura bakmayınnn pek giremedim( sabah sadece su içtim doktora gideceğim için şimdi geldim biraz zeytin yağlı dardanel yedim (2 veya 3 çatal kadar) 1 fincan yeşil çay ve 2 fincan neskafe içtim 3' ü 1 arada ve bol bolllll suu
canim.cok yesil cay icmissin bugun sodalu cayi yapma o zaman vuciduna zarar verir.
Masallah canim 49lu rakamlara inmissin.geldiginde 52kiloydun galiba:)
ben günde düzenli olarak sabah kahvaltıda bide yatmadan yeşil çay ve melisa içiyorum annem içiriyo yeşil çay yağlarını yakar melisa uykunu ve sinirini düzene sokar diyerek annem bilipte veriyo yani canım. sodalı çayımıda akşama doğru içicem
evet çağlam çok çabuk kilo verdim bu sefer :)
11 günde 2 kilo vermişim. gerçi çok da çok değilmiş
Canim bisi diecem ama gulme:) ben 1fincan yesil cayi 3fincan okudum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?