Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım bu benim pronoviasta en beğendiğim modellerden biri çok da yakışmış sana :)

kızlar ben çok iradesizim ya napıcaz :2:
sabah- kepekli ekmekli tost
ara - yağsız sütlü şekersiz latte , bitter çikolatalı yulaflı bar
öğlen- tavuklu mantarlı makarna
ara - 1 elma
akşam- ekmeksiz ızgara balık,salata ve 1 muz

akşam hiç acıkmadım ama babam balık almış annem zorla yedirdi ekmeksiz diye diye

kızlar benim moralim çok bozuldu ve acayip acıkmaya başladıımm şimdi 8 tane küçücük üzüm 8 tane nesquik mısır gevreği yedim ama baya açııımm kızlar bu arada pazar günleri serbest günümüz dimiiii

Boyle bi kural koymadik bilmiorum.

canım bu benim pronoviasta en beğendiğim modellerden biri çok da yakışmış sana :)

teşekkürlerr :) 4 model denedim, en çok alcanar yakıştı

gelinliğe bayıldımm çok güzel vee hiçte fazlalığın yok gibi duruyor niçin diyet yapıorsun?? :)

teşekkürler arkadaşım 165 boyum, 49.8 kilom. belim incelsin, azıcık göbeğim gitsin diye yapıyorum

Birbirlerine çok benziyorlar canım ama bana sanki 2. daha güzel gibi geldi.

Bu arada boyum 1,63 kilom 56 bende kilo vermek istiyorum azcık basenlerden gitse fena olmayacak. Bir de benim vücudum sıkı değil. Su ile pek aram yok bu aralar zorluyorum kendimi. Su içmek dışında ne yapsam daha sıkı bir vücudum olur

teşekkürler canım. benim de kafam karıştı zaten:26:
benim bi arkadaşım masaj yapıyordu sıkılaşmak için. tırr trr titreyen bi şeyle. değişik başlıkları vardı.

Gûnaydin kizlaaar :)
Dûn giremedim kusura bakmayin
Dün yediklerim;
Sabah muz,ögle makarna:) aksam yine muz:) ve booool bool su
Tabii sporumuda yaptim:) 1 saate yakin:)

ya kızlar kusura bakmayınnn pek giremedim ( sabah sadece su içtim doktora gideceğim için şimdi geldim biraz zeytin yağlı dardanel yedim (2 veya 3 çatal kadar) 1 fincan yeşil çay ve 2 fincan neskafe içtim 3' ü 1 arada ve bol bolllll suu

unutmadan yazayım hemen daha yeni nasıl desem 2 kere ekmekten koparıp onunda vitaminini aldım ve 2 çatal labne peynirimi yedim

canim.cok yesil cay icmissin bugun sodalu cayi yapma o zaman vuciduna zarar verir.

canim.cok yesil cay icmissin bugun sodalu cayi yapma o zaman vuciduna zarar verir.

ben günde düzenli olarak sabah kahvaltıda bide yatmadan yeşil çay ve melisa içiyorum annem içiriyo yeşil çay yağlarını yakar melisa uykunu ve sinirini düzene sokar diyerek annem bilipte veriyo yani canım. sodalı çayımıda akşama doğru içicem

ben sabah melisalı yeşil çay, öğlen nescafe, akşam yaseminli yeşil çay içiyorum.
çok tadını özlersem de sade yeşil çay içiyorum. yılların alışkanlığı

hatta yağ yaktığını spor salonundaki ölçümde de farkettim.
ki ben günde 3 öğün hamburger yiyen insan:)) yağ oranım çok düşük çıktı.

Canim bisi diecem ama gulme:) ben 1fincan yesil cayi 3fincan okudum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…