- 16 Haziran 2022
- 161
- 259
- 18
- 32
- Konu Sahibi piramittekisaskinsair
-
İşinde gücünde, sosyal ama cıvık olmayan, karşısındaki kişiyi bir birey olarak görüp özgürlüklerini kısıtlamayan ,ince düşünceli ,sempatik ,saygı sevgi çerçevesi içerisinde yürütebileceğim bir ilişki fena olmaz ama yokİşte siz ne arıyorsunuz önemli olan o
Onları kaptılar çoktan geride ne kadar çürük çarık ruhlu varsa onlar kaldı veya öyle olanlar henüz büyümediİşinde gücünde, sosyal ama cıvık olmayan, karşısındaki kişiyi bir birey olarak görüp özgürlüklerini kısıtlamayan ,ince düşünceli ,sempatik ,saygı sevgi çerçevesi içerisinde yürütebileceğim bir ilişki fena olmaz ama yok
Gözlerimi kocaman açtığımı hatırlıyorum bir şey de diyemedim. Herkes gülüyor bir de. Nereye düştüm ben ya diyebildim sadece içimdenAy cidden. İnanın şok olmuştum. Ve o da sizin anlattığınız gibi cıvıktı. Nerde nasıl davranacağını bilmiyordu , patavatsızdı.Dişiydi benimkinin farkı.
Nick yorum uyumu desenize.Gözlerimi kocaman açtığımı hatırlıyorum bir şey de diyemedim. Herkes gülüyor bir de. Nereye düştüm ben ya diyebildim sadece içimden
Olabilir diye düşünüyorum. Bu denli samimiyet pek arkadaşça gelmiyor. Beni niye tanıştırdı acaba anlam veremedim. Böyle bir durum varsa.Bazı insanlar "buddy" leri ile böyle olabiliyorlar sağdan soldan duyduğum kadarıyla
Biliyordur kızın söylemeyeceğini. Siz bu kız kim diye bulup sormadan önce hamleyi o yapmış. Yarın bir gün yakalarsanız o benim arkadaşım diyebilmek içindir hepsi. Sizin yerinizde olsam elin kızına böyle rahat davranan biri ile ilişki düşünmezdim.Olabilir diye düşünüyorum. Bu denli samimiyet pek arkadaşça gelmiyor. Beni niye tanıştırdı acaba anlam veremedim. Böyle bir durum varsa.
Hepsi olmasada bir kaçı olabilir ama elektrik de çok önemli yoksa herşeyi batıyorİşinde gücünde, sosyal ama cıvık olmayan, karşısındaki kişiyi bir birey olarak görüp özgürlüklerini kısıtlamayan ,ince düşünceli ,sempatik ,saygı sevgi çerçevesi içerisinde yürütebileceğim bir ilişki fena olmaz ama yok
Siz de katilin diye olabilir mi? Adam isirgan ve camasir cekirgeniymis. Bence bundan hic olmaz, digerlerinin kusurlari daha normal sanki ya da en azindan beklenilebilir davranislar, soylemler, istekler vs. Lakin bununki hepten yitik...Olabilir diye düşünüyorum. Bu denli samimiyet pek arkadaşça gelmiyor. Beni niye tanıştırdı acaba anlam veremedim. Böyle bir durum varsa.
Diğer görüşmelerime göre değerlendirdiğimde
-Para istemedi
-Kıyafetlerime karışmıyor
-Geçmişe dönük birisine saplantılı gibi görünmüyor.
Ya kusura bakmayın ama ben buna bi kıkırdadım. Listeye bak
Ay kahkaha attım karnım ağrıyo şuan ahahahhaah allah seni de güldürsün böyle arkadasımmmSakalasirken kız arkadaşlarını ısıran birine ilk kez şahit oldum.
Samimi olan kelimeler haydi bir nebze de kız arkadaşlarını ısırmak nedir yahu..
Yasi kaç adamın..
Yahut cinsi nedir ?
Geç kaldım sanırımOnları kaptılar çoktan geride ne kadar çürük çarık ruhlu varsa onlar kaldı veya öyle olanlar henüz büyümedi
Umarım :) Çok teşekkür ederim :)Nick yorum uyumu desenize.Umarım gönlünüze göre biri çıkar karşınıza.
Bu kişiyle olmayacağı aşikar. Bir flört girişimim daha hüsranla sonuçlandıBiliyordur kızın söylemeyeceğini. Siz bu kız kim diye bulup sormadan önce hamleyi o yapmış. Yarın bir gün yakalarsanız o benim arkadaşım diyebilmek içindir hepsi. Sizin yerinizde olsam elin kızına böyle rahat davranan biri ile ilişki düşünmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?