- 10 Ekim 2014
- 32.563
- 146.411
- 798
- Konu Sahibi piramittekisaskinsair
-
yok ben 20li yaşlara kadar sevgili kavramına uzaktım.... çünkü muhafazakar ortamlar şeysi. etrafımdao lanlardan uzak duuyordum kısacası.
20 li yaşlarda erkeklerin bir şey bilmediklerini sanmıyorum en azından şimdikiiler biliyordur tahmin ediyorum
ama ben 20 sene önce 19 yaşındaydım 20 sene önce en azından, 20 yaşındaki erkekler takılalım ya da bana para ver diyemiyordu. ---belki şimdiki 20likler diyordur bilmiyorum--
konuya "takılalım" ekseninden girdiğim için o anlamda söylemiştim.
Sanırım itiraf edilememiş bir aşk hikayesi bastırılmış duygular...Bildiğin cinsel gerilim bence o ısırma şeysi ya. Kim arkadaşını ısırır.
Çok teşekkür ederim.Şansızlığın vücut bulmuş halisin canım geçmiş olsun
Sanırım itiraf edilememiş bir aşk hikayesi bastırılmış duygular...
Kesinlikle katılıyorum. Sosyal medyanın vermiş olduğu rahatlık var insanlarda. Belki hatalı düşünüyorum ama köpeği kovalamamı istemesi korkak bir insan profili oluşturdu bende. Beni korumasına ihtiyacım yok ama şahsen yanımdaki insanın sağlam durması gerekiyor. Yürürken arada arkasına bakıp köpek geliyor mu diye endişelenmesi, toplamıyorlar sokak köpeklerini diye söylenmesi filan çok gerdi beni. Köpekte yazık havlamıyor bile. Rahatsız eden bir şeyi yoktu.Son zamanlarda internet ortamında 30 yaş üstü kadınlara ciddi bir linç var… en basit adam bile kendini nimet yerine koymaya başladı bunları göre göre.. anlattıklarınız bence de tam yol vermelik. Sadece köpek fobisi olan için iyi anlaşıyorsanız üstüne gidebilirdiniz beraber başka sebep yoksa. bir tek o boşuna ayrılmışınız geldi.
Kafa ısıran kızlara aşırı samimi davranan adamdan da hoşlanmadım ama uyarmışsınız bir gözlemleyin. Olsun diye olsa kolay zaten ilk açık giyinme diyene tamam der evli 2 çocuklu ve muhtemelen çok mutsuz bir kadın olurdunuz . İstediğiniz gerçek birşeyler. Aramaya devam. Daha o kişi çıkmamış karşınıza. Bence doğru yoldasınız.
Her geçen gün daha tuhaf ilişkiler içerisinde bulsam da kendimi şimdilik pes etmemeye çalışıyorumSizde sıkıntı yok. Yurdum erkekleri bir garip. İlişkiler al gülüm ver gülüm tipi ticaret gibi olmuş. Seçenek fazla. Hep aynı cümleler hep aynı tavırlar hep aynı fikirler.
Bir kısmı robot zaten, içi boşalmış artık ilişki ilişki zıplamaktan. Koyvermiş öyle takılmalık bakınıyor. Bir kısmı gold digger, ne koparsam kâr hesabı. Sorsan kadınlar para meraklısıdır, onları yolmaya çalışıyordur.
Kocaman bir kısmı hayatın tokadını çok sevdiği kadından yemiştir, bak bu hikaye hiç şaşmaz; garibim aşırı sevmiştir ama aldatılmıştır kıyamisu.
Bir kısmı sorunlu, manipülasyondan tut; takıntılısına kadar geniş skala var. Kendi anormalliğini karşısındaki kadın üzerinden tatmin ediyor.
Doğru düzgün sandığın adam ana kuzusu çıkabiliyor. Ya da sapık sapık düşüncelerini ince ince gösterip tepkini ölçüyor falan.
Bak yobazları, gizli kadın düşmanlarını ve diğer manyakları saymıyorum bile.
Şahsen bıraktım ilişki işlerini, kariyere sardım. Param olsun cebimde gider bir charles bir johny bulur bakarım yoluma elbet haha.
Ortak özelliklerine baktığımda sadece benimle flört etmeleri diyebilirimBen de kendimi çok flört ettim az bucuk bir şeyler gördüm saniyordum.Hiç bunlara denk gelmemiştim. Bu kadar değisik tiplerin hepsini nasıl kendinize cekiyorsunuz hayret bir şey. Bence bir çekim olmali psikolojik vs altinda bor şey olmali
Etrafımdakiler bazen çok dik başlı olduğumu söylüyorlar
Tarzlarımız hayata bakış açımız tamamen farklı bir de böyle bir tip deneyeyim dedim ama yine tutamadıİnsanların tarzlari tavirlari farkli olabiliyor işte bizim evde de yapilmaz oyle sakalar yanitensel şakaları bedensel temaslari falan da hic sevmem zaten. o gelişimini tamamlamis daha fazla gelisecegini sanmam yaşı 30u gecmis cunku... sizin tarzlarinizin birbirine uymamıs bence
Bir de bazen hevesi kaçıyor insanın. Ne sıkıntısı çıkacak acaba diye düşünüyor bir başkası olduğunda.elle tutulur hiç bir tane bile yanı olmayan o kadar gereksiz insanlara zamanınızı harcamışsınız ki ... çok üzücü.
Yalnız değilim :)Bende 1 liste cikartmaya kalksam sizinkinden de absurd sahis tiplemeleri cikar.
Sevgilisini unutamayan kişi. Ailesi uygun görmüş ben de annemi kırmayayım bi bakayım dedimBu güzide şahsiyetlerden hangisini aileler uygun gördü , diye merak ettim ; inşallah ısıran değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?