Sadece bekarlar cevaplasın

Hepte evliler yazmis. Nekadar onyargiliymissin evlilere karsi gicik

Burhan ben 4 sene yalnız yaşadım. O kontejyandan yazayım istedim. Benim Köpeğim vardı. Erkek arkadaşım filan oluyordu. Bende kalıyordu. Ailemle kalsa idim böyle bir şey mümkün olmazdı.
Özgürlüğünü ilan etmelisin. Ev arkadaşı bile verseler ne olabilir ki? Sonuçta aynı yerde çalıştığın biri olacak. Medeni, uyumlu biri olursa görev dağılımı yaparsınız.

Annemizin karnında evli dogmadik ya bizde bir zamanlar bekardik.evlilik öyle mi,herkes evli olamaz.evli olunmaz evli doğulurhepsi ironidir

Ya aile evi ya koca evi ya da tek bence Yetişkinlikte ev arkadaşlığı zor.
Bekar evinde kaldım ben de üniversite bittikten sonra, 1 seneye yakın. Başlarda zordu, kalabalıktı ev (sonradan gitti birileri), ben de temizlik konusunda takıntılıyım, zorlanmıştım ama sonra düzenimiz oturdu, samimiyetimiz arttı, ortamımız güzel ve keyifliydi, arada anlaşmazlık oluyodu ama tat kaçırmıyordu.
Yani güzel bi deneyim olabilir ama biraz riskli işte.

Ben cevaplayabilirim.Belli yaştan sonra aile ile yaşamak çok zor ağır.İmkan varsa ayrı eve çık.Ama ailenle anlasamayinca ev arkadaşına hiç tahammül edemezsin.

Bence ailenle anlaşabiliyorsan aile evi daha iyi yalnızlık çok sıkıcı bir. Süre sonra bunalabiliyorsun yalnızlıktan uzun vadede kötü. Tecrübe ettim çünkü.

Aile ilişkiniz çok önemli ben bu seçenekler arasında aile evini seçerdim hiç düşünmeden. Tanımadığım bir insanla aynı ev tövbeler olsun ayrıca müdür niye yanınıza birini yolluyor bunu hiç anlamadım tek yaşamak mükemmel bir şey

Bence soru evli bekar sorusu degil
Ev arkadasiyla yaşama tecrubesi sorusu✔
Lojmanda..sobali ev..bayan ogretmen..okulda birlikte calisiyorsunuz evde birlikte...evli sinif ogretmeni lojman ve soba görmuş biri olarak cevap veriyorum baba evinde bunaldiysan hic durma cık en kotu ihtimal evi otel olarak kullanirsin kafan rahat olur sobayida dert etme elektrikli vs desteklersin

Bekar olmadığım için evlendim ne alakaaa ya anamın karnından evli mi çıktım

Evliyim ama yazacağım . İş hayatı başladıktan sonra aile evinden ayrılmak lazım zorluksa zorluk aileden ayrı birey olma keyfi yaşanmalı.
Temizlik olayı hassas bir ev arkadaşımdan bundan dolayı nefret etmiştim kadının pisi hakikaten pis oluyor yani.
Ama problem olursa çözüm de olur bir şekilde , yaşamadan olumsuz düşünmemek lazım.

Evliler bekarusların halinden anlamaz
Aşkolsun
Lojmanda tanımadığınız biriyle kalmanızı yorumlayamayacak kadar aklımızı ,beynimizi kaybetmiyoruz ki evlenince

Gençsin Burhancım,geç lojmana,kurtul aile evinden diyorum ben. İnşallah senin gibi bir ev arkadaşın olur da rahat edersin

uzun yıllar bekar kalmış biri olarak bence cevap hakkım var
Eve ilk giden sen olacağın için sonradan gelene kural koyman daha kolay olur o senin düzenine uymak zorunda kalıcak ilk etapta sonra sonra ortak yolu bulabilşrsiniz hiç durma çık aile evinden

Bence ayrı eve cikmalisin . ( evli ve çocukluyum .yaw çocuklar evlenmeden de evi bırakıp gitmeli yazık değil mi anne babaya benimkiler ekmeeni eline aldı mı yallah lütfen ya ) ben annenin iç sesi olabilitem var diye yazdım kızma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…