Sadece bekarlar cevaplasın

Hayır bir de neden illa bekarlar? Biz anamızın karnından evli çıktık sanki. Hiç bekar olmadık, öğretmen olarak doğuya atanmadık, lojmanda kalmadık.

Sobalı bekar evim oldu, soba ile uğraşmak zordur. İklimi nasıl bulunduğun yerin bilmiyorum ama klima takmayı düşünmez misin?

Sobalı bekar evim oldu, soba ile uğraşmak zordur. İklimi nasıl bulunduğun yerin bilmiyorum ama klima takmayı düşünmez misin?
Buranın kışları çetin. İlçe merkeze doğalgaz gelmiş daha benim okulun oralara gelmedi.

Kendimi ehtiyar hissediyorum kaos bana uygun değil guzuum

Buranın kışları çetin. İlçe merkeze doğalgaz gelmiş daha benim okulun oralara gelmedi.
Gerçi doğalgaz da çok pahalı bir ısınma şekli şu anda.
Bekar evi anın olmasını isterim. Aileden bağımsız, kendi kişisel alanın, kendi hayatın, kendi iraden ama çok da dengeli olman lazım.
Dilerim her şey gönlünce olur.
Üniversiteden itibaren evden ayrılıp, evlenene kadar da 15 yıla yakın bekar evinde yaşadım. Çok zorlu anlar da oldu ama hepsini kendim tercih ettiğim için güzeldi yine de.
Tecrübe olur, hayatı öğretir, nefes aldırır, arındırır.
Hadi inşallah her şey çok çok güzel olsun
Sadece bekarlar dedin ama ben de bekarlık günlerimi baz alarak yazdım sana

Burhannnn ben de yazayım didim evli ve çocuklu olmama takılma
Ayrı eve çık çıkmasına ama sobalı ev zor olur ya.
Sobasini yakmasını külünü geçtim duş almak çok zor onu nasıl yapicaksin.
Bir de ev arkadaşı olabilir diyosun o da zor seni
1+1 normal daire olsa hemen hit zaten ama nasıl yapacağını düşün.
Bak eskiden sobalı evlerde üzerimiz,saçınız hep is kokar derlerdi.

Şofben varmış beni zorlayacağı kesin bir de ev arkadaşı olursa tadından yenmez kaldık baba evinde.

Orası Malatya ise kiralar uçmuş,10 binden başlıyormuş

Bekarken bir dönem ev arkadaşım oldu da, Allah kimseye böyle dert vermesin. Sifonu çekmeyi unuturdu, banyodan saçını almazdı, sonra defettim gitti. Tam olarak böyle yaptım çünkü en sevmediğim şey pis insandır. Aileni bir yere çekersin de milletin pisliği hiç çekilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…