Sadece bekarlar cevaplasın

Ahaaa Şermin bekar

Ev arkadaşı rezil birşey bence çalışan insan için. Tek olsan çık biraz tecrübe et derdim ama ev arkadaşı cık, ailenin yanında daha iyi göründü gözüme.

Bugün bekarlığımı yüzüme vuranlar oldu da
Evli mi bunlar? Kesin kıskanmışlardır da ondan
Evliler bekarların halinden anlamaz mı? E biz de bir zamanlar bekardık asıl bekarlar evlilerin halinden anlamaz deseniz daha doğru. Çünkü ben bekarken öyleydi evlilerin halinden anlamazdım. Size tavsiyem ister aile evinde yaşa ister tek, ister sobalı evde, ister sobasız evde tir tir tireyerek ama mümkünse evlenme.

Ay ben evliyim ama 3 sene bekar hayatı yaşadım. Kız soba yakmayı biliyorsan topla pılını pırtını çık ayrı eve

Niye anlamayacakmışız, bal gibi anlarız evliler olarak.
Kesinlikle çıkmalısın hem biriyle yaşamak nedir çok şey öğretir hem de o takıntılarını yenmek için fırsat.
Herkes yaşamalı, başkalarına tahammül ede ede törpülenmeli bu hayatta

Sadece kömür 8bine mâl olacak odun ne kadara gelir kim bilir.

Dogalgazli ev bulursan bence ayri eve cikmak cok mantikli. Sobali ev calisan insan icin cok yorucu bence. Sobayi temizle, odun komuru diz, bekle ki ev ısınsın. Bide arada bir borulari temizlemek gerekiyo ki tıkanma olmasin. Ugrasamazsin diye düşünüyorum

Şermin kesinlikle çok haklısın. Kafam artık insan yükü kaldırmıyor.

Tek korkum tembel pasaklı birine denk gelmem. Önceki ev arkadaşlarımdan biri sürekli götünü devirip yatıyordu. Banyodaki saçlarını toplamaktan acizdi. Bu yüzden kısa bir tartışma yaşadık. Artık insan sorumluluğu almak istemiyorum gibi ya.

Ya aile evi ya koca evi ya da tek bence Yetişkinlikte ev arkadaşlığı zor.
E bana aile evi kalıyor o zaman. Önceki ev arkadaşlarımda hep ben uyumu yakaladım. Artık kimseyi hoş görecek halim kalmadı. Yarın bir daha soracam. Gelecekse annemin sıcak aşı, evi, döşeği kalıyor geriye.

Sobaya alışkınım bizim ev de sobalı. Çırpması biraz yardım istiyor dediğin gibi. Benim için şuan tek çekilmez şey yanıma gelecek kişi.

Sobaya alışkınım bizim ev de sobalı. Çırpması biraz yardım istiyor dediğin gibi. Benim için şuan tek çekilmez şey yanıma gelecek kişi.

Tek cikabiliyosan daha iyi olur bence. Sahsen uyumlu oldugum bir arkadasim yoksa ya yalniz basima eve cikardim ya ailemle kalirdim. Kafa dinlemek icin evden ayrilip bi baskasiyla sorun yasamak istemezdim

Çocuksuz bekarkende çocuklu bekarkende bence kendi evin ve kendi düzenin diyorum. Yalnız yaşamaya alışınca asla tekrar ailenin yanında yaşayamıyorsun. Ayrıca benim evimde de soba var ve ben kaloriferli olmasına rağmen özellikle soba yaptırdım. Sıcacık iliklere kadar ısıtıyor

Kesinlikle. Sobaya alışkın biri kaloriferle ısınamıyor. Sobayı severim biraz zahmetli sadece.

Bence ailenle anlaşabiliyorsan aile evi daha iyi yalnızlık çok sıkıcı bir. Süre sonra bunalabiliyorsun yalnızlıktan uzun vadede kötü. Tecrübe ettim çünkü.
Nisan attij diye değilde hayatina yanlış insan seçmen aile evinde batıyor.Okul bitirmek iş bulamamak veya sabah bir saat geç uyanmak aileye rahatsızlık veriyor.

Niye kız bekarlar çatır çatır evlilerin konusuna yazıyor da biz o tadı alamayacak mıyız, yok öyle yağma:)
Ben olsam yalnız kalmak istiyorsam her zorluğa katlanırdım, amacın yalnızlığın tadına varmaksa hiçbirşey zor gelmez.
Yıllarca yalnız yaşamış ve tek yaşamış biri olarak söylemeliyim ki yalnızlıktan keyif alan, kendiyle vakit geçirmeyi seven biri için ayrı evde yaşamnın tadı ph biçilemez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…