Ahaaa Şermin bekarÖğrenciyken ev arkadaşlığı nispeten daha kolay ve sürdürülebilir oluyor. Tabii bu bölgede devlet yurdu vb bulunmayan; özel yurtların kötü şartlar sunduğu durumlarda geçerli oluyor. Bu zamanda öğrenci ev arkadaşlığını sürdürmek dahi çok zor.
Yetişkin,çalışan insanlar arası ev arkadaşlığı ise çok daha zor. Hele ki artan bulaşıcı hastalıklar sonrası çok mantıklı bir harekette değil.
Tek yaşamayacaksınız, aile eviniz daha iyi bir seçenek.
Evli mi bunlar? Kesin kıskanmışlardır da ondanBugün bekarlığımı yüzüme vuranlar oldu da
Konumum kutup desem yeridirSoba işi zor bacım ama kalın giyinirsin üşenirsende tabi konumun çok soğuk değilse
Bizim ev de sobalı ama ekstra kömür ve odun almam gerekecek. Aile evinde odun elden kömür gölden.
Sadece kömür 8bine mâl olacak odun ne kadara gelir kim bilir.Yazıldı mı bilmiyorum ama bu cok maliyetli. Dogalgazdan daha pahaliya geliyor, belini büker
Sadece kömür 8bine mâl olacak odun ne kadara gelir kim bilir.
Nasıl uykum varsa zorunlu ile aynı eve çık okudumKız zorunlu diyince ne anladınmecburi hizmet demek istemiştim.
Şermin kesinlikle çok haklısın. Kafam artık insan yükü kaldırmıyor.Öğrenciyken ev arkadaşlığı nispeten daha kolay ve sürdürülebilir oluyor. Tabii bu bölgede devlet yurdu vb bulunmayan; özel yurtların kötü şartlar sunduğu durumlarda geçerli oluyor. Bu zamanda öğrenci ev arkadaşlığını sürdürmek dahi çok zor.
Yetişkin,çalışan insanlar arası ev arkadaşlığı ise çok daha zor. Hele ki artan bulaşıcı hastalıklar sonrası çok mantıklı bir harekette değil.
Tek yaşamayacaksınız, aile eviniz daha iyi bir seçenek.
Tek korkum tembel pasaklı birine denk gelmem. Önceki ev arkadaşlarımdan biri sürekli götünü devirip yatıyordu. Banyodaki saçlarını toplamaktan acizdi. Bu yüzden kısa bir tartışma yaşadık. Artık insan sorumluluğu almak istemiyorum gibi ya.Burhan ben 4 sene yalnız yaşadım. O kontejyandan yazayım istedim. Benim Köpeğim vardı. Erkek arkadaşım filan oluyordu. Bende kalıyordu. Ailemle kalsa idim böyle bir şey mümkün olmazdı.
Özgürlüğünü ilan etmelisin.Ev arkadaşı bile verseler ne olabilir ki? Sonuçta aynı yerde çalıştığın biri olacak. Medeni, uyumlu biri olursa görev dağılımı yaparsınız.
E bana aile evi kalıyor o zaman. Önceki ev arkadaşlarımda hep ben uyumu yakaladım. Artık kimseyi hoş görecek halim kalmadı. Yarın bir daha soracam. Gelecekse annemin sıcak aşı, evi, döşeği kalıyor geriye.Ya aile evi ya koca evi ya da tek benceYetişkinlikte ev arkadaşlığı zor.
Sobaya alışkınım bizim ev de sobalı. Çırpması biraz yardım istiyor dediğin gibi. Benim için şuan tek çekilmez şey yanıma gelecek kişi.Dogalgazli ev bulursan bence ayri eve cikmak cok mantikli. Sobali evcalisan insan icin cok yorucu bence. Sobayi temizle, odun komuru diz, bekle ki ev ısınsın. Bide arada bir borulari temizlemek gerekiyo ki tıkanma olmasin. Ugrasamazsin diye düşünüyorum
Sobaya alışkınım bizim ev de sobalı. Çırpması biraz yardım istiyor dediğin gibi. Benim için şuan tek çekilmez şey yanıma gelecek kişi.
Zorunlu senin bilinçaltının kıvrımlarında geziyor.Nasıl uykum varsa zorunlu ile aynı eve çık okudum
Kesinlikle. Sobaya alışkın biri kaloriferle ısınamıyor. Sobayı severim biraz zahmetli sadece.Çocuksuz bekarkende çocuklu bekarkende bence kendi evin ve kendi düzenin diyorum. Yalnız yaşamaya alışınca asla tekrar ailenin yanında yaşayamıyorsun. Ayrıca benim evimde de soba var ve ben kaloriferli olmasına rağmen özellikle soba yaptırdım. Sıcacık iliklere kadar ısıtıyor
Nisan attij diye değilde hayatina yanlış insan seçmen aile evinde batıyor.Okul bitirmek iş bulamamak veya sabah bir saat geç uyanmak aileye rahatsızlık veriyor.Bence ailenle anlaşabiliyorsan aile evi daha iyi yalnızlık çok sıkıcı bir. Süre sonra bunalabiliyorsun yalnızlıktan uzun vadede kötü. Tecrübe ettim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?