- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.655
- 498
- Konu Sahibi mantarpano
-
5 de bişey mi bu koca kk günde 20 kez olanı gördü
gerçekten geçmişte biri öyle yazmıştı da dudağımız uçuklamıştı hala beynimin derinliklerinde kalmış bak travmaya sebep olmuştu bende
5 de bişey mi bu koca kk günde 20 kez olanı gördü
gerçekten geçmişte biri öyle yazmıştı da dudağımız uçuklamıştı hala beynimin derinliklerinde kalmış bak travmaya sebep olmuştu bende
öncelikle yorumum +15 belirteyim de
kk da "kocam dövüyor, aldatıyor v.s." diye yazıp yazıp, kocasına saydıranları görünce 2. sayfa da "kocişim iyidir" diye 180 derece dönenleri görünce aklıma ne geliyor biliyor musunuz?
hani Şabanoğlu Şaban da sünnet sahnesi var. sünnetçi, sünnet yapmayacağını öğrendiği zaman "bunu göstermek için mi çağırdınız beni buraya"? diyor ya; benim de "madem kocandan memnunsun, bunu göstermek için mi çağırdın bizi buraya" diyesim geliyor
bide konu sahibinin arkadaşları oluyor yorumlarımızı beğenmeyip birlikte saldırıyorlar
4. maddeyi anlamadım ben
ayy şu kocişim diyen kadınlar yok mu yaaa
evlenmişler ya böyle büyük maharet falan
kociş deyince aklıma geldi
bi de evli kadınların bakire olmayan kızlara saldırmaları var
onlar evli ya hani
bi topicte öyle olmuştu bu tarz yorum yapan kadın hamileymiş hemde kız
herkes kadına sardı tabi seninde evladın olacak kınama vs diye
kadın en son hepimizden özür diledi
180 derece dönüş yani
bazı evli üyeler, bekarlara düşman. potansiyel koca avcısı olarak görüyorlar, sanki kocalarının (koçişlerinin) aklını çelmek için bekar kalmışlar gibi. bu benimde dikkatimi çekiyor, çok gülüyorum
şekerim orda noluyo bılıo musun kocişi bununla bırlıkte olmamıstır bı hafta on gun bu da fena halde isterik olmustur SINIRINDEN BURAYA YAZMISTIR sonra koccişi yanına yaklaşıp bütün o işi yapmıstır orgazm olmustur sinir stres kalmamıstır ee sonra nolcak tabı hanımın keyfı yerıne gelecek şerefsiz birden kociş olucakkköncelikle yorumum +15 belirteyim de
kk da "kocam dövüyor, aldatıyor v.s." diye yazıp yazıp, kocasına saydıranları görünce 2. sayfa da "kocişim iyidir" diye 180 derece dönenleri görünce aklıma ne geliyor biliyor musunuz?
hani Şabanoğlu Şaban da sünnet sahnesi var. sünnetçi, sünnet yapmayacağını öğrendiği zaman "bunu göstermek için mi çağırdınız beni buraya"? diyor ya; benim de "madem kocandan memnunsun, bunu göstermek için mi çağırdın bizi buraya" diyesim geliyor
konuyu gördüm açıldım
en çok üzüldüğüm olay da şu ; konu açılır üyeler yorum yapar sonra konu sahibi ya da başka bir üye diğerinin yaptığı yorumu bir şekilde beğenmez ve hemen eski konularına,yaşadıklarına bakıp "aa sen de şunları yaşamışsın ama hak etmişsin önce kendi yaşadıklarına bak " derler..
yani bu bence bel altı vurmaktır ve kimseye yakışmaz..
ev işini yapmak zorunda değilsiniz, hayat müşterekse "müşterek kısmını kadınlar, hayat kısmını erkekler yaşamayacak."
Evladınızı ev işi yaparak büyütün. Kızı da erkeği de. Büyüdüklerinde bir evde yalnız yaşamayı seçerlerse, başkalarına muhtaç olmadan hayatta kalabilsinler. yemek de yapsınlar, temizlik de. Ve eğer çalışan bir kadınsanız, ev işinin hepsini yüklenmeye kalkmayın. "evlilik = Evde erkek bakmak" diye bir şey görmüştüm. Erkekler evcil hayvanlarımız değiller, onların tüm sorumluluklarını üzerimize almak ve pisliklerini temizlemek zorunda değiliz. Ama ona keyifle hizmet ederiz, onlar da bize hizmet etmeye hazırlarsa.
Ohooo daha neler göreceksin mantarpano :) Bu yazdıkların devede kulak kalacak
Eski sevgilisini kıskandırmak icin amcasıyla evleneni bile gördüm :)
Bayan arkadaş vardı bureda kocasının çocuğu olmuyor diye diğer oğlunun spermini teklif eden kaynana gördü bu kk .
Dğzeltme yapıyorum.
bu sitede karşılaşıp en çok şaşırdığım bir kadının 2.bir üyelik açıp kendi yazdığı sorunu ile kendisine hakaret içeren kendi yerden yere vuran mesajlar yazması idi gerçekten çok şaşırmıştım acayip insanlar çok var
en sinir olduğum olay bu işte..aynen öyle tamam kocişleri mükkemmel de bunun konu sahibine faydası ne,övmekten ölecekler birgün
geçen bir konuda daha gördüm,kadın sormuş işte cinsel birliktelikle ilgili çok az oluyor diye millet coşmuş biz günde 5 kez yaparıza kadar gelmiş..pes dedim yuh dedim neler dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?