• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece ben mi böyle düşünüyorum?

bir de eşi geceleri yatarken biberonla süt içen bayan vardı,hala arar bakarım arada ne oldu acaba diye,çok meraktayım çok:9::9:

Benim aklima da kocasiyla kardesinin iliskisi oldugunu ogrenen uye geldi. Kardesi daha kucuktu 16-17 yaslarindaydi yanlis hatirlamiyorsam. Telefonda mesajlarini yakalamisti uye. Aile kizi evden kovmustu falan. Bunu hatirladim.

Bir de kocasinin olen kiz kardesinin cocuguna bakan bir uye vardi. Sahiplenmislerdi, kocasi nufusuna almak istiyordu. Hatta konu sahibine anne diyordu. Sonradan o cocugun kocasina ait oldugunu ogrenmisti. Hatta fake diye inanmamislardi o konuya.

Benim aklima da kocasiyla kardesinin iliskisi oldugunu ogrenen uye geldi. Kardesi daha kucuktu 16-17 yaslarindaydi yanlis hatirlamiyorsam. Telefonda mesajlarini yakalamisti uye. Aile kizi evden kovmustu falan. Bunu hatirladim.

Bir de kocasinin olen kiz kardesinin cocuguna bakan bir uye vardi. Sahiplenmislerdi, kocasi nufusuna almak istiyordu. Hatta konu sahibine anne diyordu. Sonradan o cocugun kocasina ait oldugunu ogrenmisti. Hatta fake diye inanmamislardi o konuya.

waaaayyyyy beeee

Merhaba,

Diyeceksiniz ki sana ne? Belki de tepki göstereceksiniz. Ama alışkanlık olmuş okuyorum burayı ve her gün en az beş defa ağzım açık kalıyorum. Benim gibi düşünen başkaları var mı merak ettim. Hani derseniz bu mudur derdin? Evet. Çünkü kadınların bu kafa yapısını anlayamıyorum. Koyun zihniyetine üzülüyorum. Yanlış anlaşılmasın demek istediğim aşağıdaki gibi örnekler için geçerli;

1. Eşi tarafından aldatılan, ilk iletisinde ne yapması gerektiğini sorarken sonlara doğru eşinin düşmanlarıyla savaşıyormuş gibi yorumlara çıkışan konu sahipleri,
2. Şiddet sonrası ama ben de hak ettim gibilerinde şiddetti haklı göstermeye çalışan konu sahipleri ve bunlara "aman canım kavgasız ev yoktur ben de çok şiddet gördüm" diyen yorumcular,
3. Evlilik dışı çocuğu aldırmak isteyene cani katil yaftası yapıştıran ama sonra günahıyla sevabıyla benim bebeğim, hatamın bedelini ona ödetmeyeceğim, doğuracağım diyene de " tek başına çocuk mu bakılır, korunsaydın ya" diyen yorumcular,
4. Eski sevgilisinin ona ulaşmasına, onunla yazışmasına mahal verip sonra da "yok o benimle sevgilisini aldatmak istiyor yok o kadın şöyle böyle" diyenler, burada "o kadın" denilen siz oluyorsunuz ayrıca...

Yani böyle uzayan bir liste. Gerçekten üzülüyorum. Neden kadınlarımız bu kadar güvensiz. Neden hep birisine ihtiyaç duyuyorlar yaşamlarını idame ettirmek için. Böyle devam edersek şiddet nasıl biter en azından? Babası annesini döverken onu yerden kaldırmaya çalışan çocuk, yarın eşine nasıl davranacak? Neyi görerek büyüdü; babanın anneyi dövme hakkı vardır, anne gitmez çünkü hak etmiştir.

Bunları kesinlikle genelleme yaparak yazmıyorum. Ama böyle insanlar var görüyorum.

Not: 3. maddede; evlilik dışı hamile kalan iyi yapmış demek istemiyorum. Ki asgari ücretle geçinmeye çalışıp, çocuk bereketiyle gelir diyerekten her sene doğuranlara da karşıyım. Kendisi doğum kontrolünü akıl edemediği için babasız bir bebek büyütene veya onu aldırana da karşıyım. Demek istediğim olan olmuş,evet keşke doğum kontrol yöntemini kullansaydı ama geri dönüşü var mı?

ekleyecek bir şeyim yok sadece bunu yapmak istiyorum :46::46::46::46::46:

bende şuna şok olmuştum. bir üyenin eşi evlendiklerinde öğrenciymiş, sonra okulu bitmiş iyi bir mevki iyi bir maaş işe başlamış. Bayan eşim beni işle ilgili yemekli bi davet giibi bişi varmış sanırım beni oraya götürmek istemiyor kapalıyım diye benden utanıyor mu diye konu açmıştı. Ben okuduktan sonraki günde eşinin onu aldattığını öğrenmişti, hatta adam o kadından çocuk bile yapmış kadın hamileymiş, herkez yorumlarıyla destek oldu yardımcı oldu üzüldüler falan sonra kadın kocasını affetti değişik değişik bahanelere sığınıp herkez şaşırdı tabi ve bi anda kocası melek biz kötü olduk :1:

Yuh ne konular görmüş bu KK :)
Ne diyim ki ... Her yorumu okurken güldüm. Pala bıyıklı kaynana da koptum :1:

bide şöyleleri var

kadının biri konu açmış dert yanıyo eşim bana şiddet uyguluyo birgün bile beni sevdigini hissettirmedi gibilerinden anlatıyo yakınıyo falan

biride çıkıp aaaaa halime şükrettim vallahi benim kocişim hiç öyle değildir bana prenses gibi davranır gideyim öpeyim biricik aşkımı diye ballandıra abllandıra anlatıyo amaç neyse kime ne için nispet yapıyosan kendince te allaammm :37:

en sinir olduğum olay bu işte..aynen öyle tamam kocişleri mükkemmel de bunun konu sahibine faydası ne,övmekten ölecekler birgün :27:

geçen bir konuda daha gördüm,kadın sormuş işte cinsel birliktelikle ilgili çok az oluyor diye millet coşmuş biz günde 5 kez yaparıza kadar gelmiş..pes dedim yuh dedim neler dedim..

farklı kültür,eğitim seviyeleri vs...türkiye hatta dünyanın her yerinden kadının olduğu bir sitede faklılıklar ,anlaşmazlıklar olacak
elbet ama bazı konulara da pes diyorum artık...
özellikle faklı düşünce yapısının olduğu idrak edilemiyor bir türlü...eğer konu açılmışsa ve konu sahibinin istediği yorumlar yoksa vay
haline...dövüyorsa,sövüyorsa ,aldatıyorsa hep aradaki kişiler suçludur koca melektir aslında şeytan olan hep diğerleridir.
çoğu konuya yorum yapmamayı tercih ediyorum sonuç aynı kadın bildiğinden şaşmıyor üstüne üstlük sen suçlu oluyorsun.:37:

bu arada şu sperm ile ilgili açılan konuya hala şaşkınlığım geçmedi:53: diyorum kk de artık hiçbir şeye şaşırmıycam
gene öyle bir konu açılıyor ki şaşıp kalıyorum.

konuyu gördüm açıldım :ssz:

en çok üzüldüğüm olay da şu ; konu açılır üyeler yorum yapar sonra konu sahibi ya da başka bir üye diğerinin yaptığı yorumu bir şekilde beğenmez ve hemen eski konularına,yaşadıklarına bakıp "aa sen de şunları yaşamışsın ama hak etmişsin önce kendi yaşadıklarına bak " derler..

yani bu bence bel altı vurmaktır ve kimseye yakışmaz..

arada urunler hastaliklar vs ile ilgili kim ne dusunuyor nasil atlatilir diye bakardim siteye,sonra bir derdim oldu kk ya sorayim dedim,isim halloldu sagolun,sonra uc dort gun once problem oldu ama cok tavsiye gelmedi onu takip edeyim arada derken uc dort gundur bdvdeyim su kadarcik zamnda bile agzim acik kaldi okudugum olaylara,kimine kendimce cevap verdim kimi konularda ise zaten benim diyeceklerimi demislerdi,kimi uyelerde hakikaten is var sirf konularla ilgili tavsiylerini okumak bile insana deger katiyor.Onun yni sira oyle de sacma sapan seylerden kavga etmeye yer arayan kisiler var ki derdimiz olsa konu acamicaz korkudan.Su surede en sinirlendigim olay 4 numara oldu.Kendisini aglatmistim en son.Benim gibi sakin birini bile delirtmisti.Uzun sure kalirsam ben de cemkirip durucam diye korkuyorum :)))

Gerçekten mi :52::52::52: eşini kucağına da alıyor muymuş içerken

ben konu sahibinin yalancısıyım,kız yeni evliydi zaten,evlendikten sonra öğrenmiş,ayrılmayı düşünüyordu sanırım:10:

kübra91,

gerçekten yarım bırakıp gidiyorlar böyle kendi kendimizi yiyoruz biz de:9:

en sinir olduğum olay bu işte..aynen öyle tamam kocişleri mükkemmel de bunun konu sahibine faydası ne,övmekten ölecekler birgün :27:

geçen bir konuda daha gördüm,kadın sormuş işte cinsel birliktelikle ilgili çok az oluyor diye millet coşmuş biz günde 5 kez yaparıza kadar gelmiş..pes dedim yuh dedim neler dedim..

ama insan 5kere yapabılıyorsa bunun reklamını yapması lazım olağan bişi değilki bu herkes bilsin imrensın tabı :9::9::9::9:

ama insan 5kere yapabılıyorsa bunun reklamını yapması lazım olağan bişi değilki bu herkes bilsin imrensın tabı :9::9::9::9:

5 de bişey mi bu koca kk günde 20 kez olanı gördü :ssz:

gerçekten geçmişte biri öyle yazmıştı da dudağımız uçuklamıştı hala beynimin derinliklerinde kalmış bak travmaya sebep olmuştu bende:52:

Back
X