- 3 Ekim 2007
- 14.632
- 36.582
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi mantarpano
bir de eşi geceleri yatarken biberonla süt içen bayan vardı,hala arar bakarım arada ne oldu acaba diye,çok meraktayım çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de eşi geceleri yatarken biberonla süt içen bayan vardı,hala arar bakarım arada ne oldu acaba diye,çok meraktayım çok![]()
Benim aklima da kocasiyla kardesinin iliskisi oldugunu ogrenen uye geldi. Kardesi daha kucuktu 16-17 yaslarindaydi yanlis hatirlamiyorsam. Telefonda mesajlarini yakalamisti uye. Aile kizi evden kovmustu falan. Bunu hatirladim.
Bir de kocasinin olen kiz kardesinin cocuguna bakan bir uye vardi. Sahiplenmislerdi, kocasi nufusuna almak istiyordu. Hatta konu sahibine anne diyordu. Sonradan o cocugun kocasina ait oldugunu ogrenmisti. Hatta fake diye inanmamislardi o konuya.
ay dimiiii öyle bişey vardı yaa
Merhaba,
Diyeceksiniz ki sana ne? Belki de tepki göstereceksiniz. Ama alışkanlık olmuş okuyorum burayı ve her gün en az beş defa ağzım açık kalıyorum. Benim gibi düşünen başkaları var mı merak ettim. Hani derseniz bu mudur derdin? Evet. Çünkü kadınların bu kafa yapısını anlayamıyorum. Koyun zihniyetine üzülüyorum. Yanlış anlaşılmasın demek istediğim aşağıdaki gibi örnekler için geçerli;
1. Eşi tarafından aldatılan, ilk iletisinde ne yapması gerektiğini sorarken sonlara doğru eşinin düşmanlarıyla savaşıyormuş gibi yorumlara çıkışan konu sahipleri,
2. Şiddet sonrası ama ben de hak ettim gibilerinde şiddetti haklı göstermeye çalışan konu sahipleri ve bunlara "aman canım kavgasız ev yoktur ben de çok şiddet gördüm" diyen yorumcular,
3. Evlilik dışı çocuğu aldırmak isteyene cani katil yaftası yapıştıran ama sonra günahıyla sevabıyla benim bebeğim, hatamın bedelini ona ödetmeyeceğim, doğuracağım diyene de " tek başına çocuk mu bakılır, korunsaydın ya" diyen yorumcular,
4. Eski sevgilisinin ona ulaşmasına, onunla yazışmasına mahal verip sonra da "yok o benimle sevgilisini aldatmak istiyor yok o kadın şöyle böyle" diyenler, burada "o kadın" denilen siz oluyorsunuz ayrıca...
Yani böyle uzayan bir liste. Gerçekten üzülüyorum. Neden kadınlarımız bu kadar güvensiz. Neden hep birisine ihtiyaç duyuyorlar yaşamlarını idame ettirmek için. Böyle devam edersek şiddet nasıl biter en azından? Babası annesini döverken onu yerden kaldırmaya çalışan çocuk, yarın eşine nasıl davranacak? Neyi görerek büyüdü; babanın anneyi dövme hakkı vardır, anne gitmez çünkü hak etmiştir.
Bunları kesinlikle genelleme yaparak yazmıyorum. Ama böyle insanlar var görüyorum.
Not: 3. maddede; evlilik dışı hamile kalan iyi yapmış demek istemiyorum. Ki asgari ücretle geçinmeye çalışıp, çocuk bereketiyle gelir diyerekten her sene doğuranlara da karşıyım. Kendisi doğum kontrolünü akıl edemediği için babasız bir bebek büyütene veya onu aldırana da karşıyım. Demek istediğim olan olmuş,evet keşke doğum kontrol yöntemini kullansaydı ama geri dönüşü var mı?
tabi yaa,inan daha geçen hafta aklıma geldi,forumdan bulamadım da googledan aratıp buldum konuyu,bir daha yorum yapmamış![]()
Ohooo daha neler göreceksin mantarpano :) Bu yazdıkların devede kulak kalacak
Eski sevgilisini kıskandırmak icin amcasıyla evleneni bile gördüm :)
ekleyecek bir şeyim yok sadece bunu yapmak istiyorum![]()
waaaayyyyy beeee
bide şöyleleri var
kadının biri konu açmış dert yanıyo eşim bana şiddet uyguluyo birgün bile beni sevdigini hissettirmedi gibilerinden anlatıyo yakınıyo falan
biride çıkıp aaaaa halime şükrettim vallahi benim kocişim hiç öyle değildir bana prenses gibi davranır gideyim öpeyim biricik aşkımı diye ballandıra abllandıra anlatıyo amaç neyse kime ne için nispet yapıyosan kendince te allaammm![]()
bir de eşi geceleri yatarken biberonla süt içen bayan vardı,hala arar bakarım arada ne oldu acaba diye,çok meraktayım çok![]()
Bayanın eşinde sorun varmış,k.validede diğer oğluna teklşf götürmüş sperm konusunda
Yani hem amca hem baba olayı..
Gerçekten mieşini kucağına da alıyor muymuş içerken
en sinir olduğum olay bu işte..aynen öyle tamam kocişleri mükkemmel de bunun konu sahibine faydası ne,övmekten ölecekler birgün
geçen bir konuda daha gördüm,kadın sormuş işte cinsel birliktelikle ilgili çok az oluyor diye millet coşmuş biz günde 5 kez yaparıza kadar gelmiş..pes dedim yuh dedim neler dedim..
ama insan 5kere yapabılıyorsa bunun reklamını yapması lazım olağan bişi değilki bu herkes bilsin imrensın tabı![]()