• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece ben mi böyle düşünüyorum?

5 de bişey mi bu koca kk günde 20 kez olanı gördü :ssz:

gerçekten geçmişte biri öyle yazmıştı da dudağımız uçuklamıştı hala beynimin derinliklerinde kalmış bak travmaya sebep olmuştu bende:52:

mutluluk çubuğu falandır o yoksa mumkunatı yok :19::19::19:

konu hakkındada fıkırlerım herzaman herkesın öğretilmişlikleri görmüşlüğü başkadır derdım bu kouda savunma yaparken ama aslında konu sahıbının hayatından bakıp yorum yazmak gerekıyor sonuçta belki o mahalle baskısı olan bı çevrede değil yada ben bı sıtede yada vıllada yaşıyorsam onada vıllada yaşıyor muamelesi yapamam anladımki asıl mesele konu sahıbının penceresınden bakıp yorumlamak tabı bunun içinde konunun ıyı anlatılması lazım

Son düzenleme:
öncelikle yorumum +15 belirteyim de :27:

kk da "kocam dövüyor, aldatıyor v.s." diye yazıp yazıp, kocasına saydıranları görünce 2. sayfa da "kocişim iyidir" diye 180 derece dönenleri görünce aklıma ne geliyor biliyor musunuz?

hani Şabanoğlu Şaban da sünnet sahnesi var. sünnetçi, sünnet yapmayacağını öğrendiği zaman "bunu göstermek için mi çağırdınız beni buraya"? diyor ya; benim de "madem kocandan memnunsun, bunu göstermek için mi çağırdın bizi buraya" diyesim geliyor :27:

kk da "kocam dövüyor, aldatıyor v.s." diye yazıp yazıp, kocasına saydıranları görünce 2. sayfa da "kocişim iyidir" diye 180 derece dönenleri görünce aklıma ne geliyor biliyor musunuz?

hani Şabanoğlu Şaban da sünnet sahnesi var. sünnetçi, sünnet yapmayacağını öğrendiği zaman "bunu göstermek için mi çağırdınız beni buraya"? diyor ya; benim de "madem kocandan memnunsun, bunu göstermek için mi çağırdın bizi buraya" diyesim geliyor :27:

bayılazam şu anda gülerken göbeğim patlayacak :60:

ama doğru,daha dün yaşadık bu olayı..önce koca kötü,pis,kaka oldu sana aşığım ona dayağı ibadetim sayılır oldu...noldu biz davul gibi gerildik

heepsine katılmakla birlikte özellikle 3 numaraya bir ekleme de ben yapmak istiyorum.
istenmeyen gebeliklere çok ciddi saldırı var bu forumda, bi de hemen isteyip de olmayanlar örnek gösteriliyor ki bu çok çirkin bir kıyaslama bence.
korunsaydın, yapmayı biliyorsun da korunmayı mı bilmiyorsun v.s. derken de unutmayın, hiçbir korunma yöntemi %100 değil tüplerinizi bağlatmadığınız sürece. ne yapsın insanlar çocuk istemiyor diye seks mi yapmasın?
şu an odasında mışıl mışıl uyumakta olan bebişim de bir kaza kurşunu :16: üstelik 6 yıl işe yarayan korunma yöntemimin 6 yılın sonunda işe yaramayacağı tuttuğu için. ben evliydim, bakacak maddi gücüm vardı, zaten kafamda acaba lar da vardı doğurdum, ya olmasaydı? ya borç batağında olsaydım, ya terkedilmiş olsaydım, bekar olsaydım... Allah rızkını verir de demeyin lütfen, Allah rızkını verse dünyada hiçbir çocuk açlıktan ölmezdi...
o yüzden insanları acımasızca eleştirirken durup bir düşünelim, gerçekten bizim akıl edebildiklerimizi belki o da akıl etmiştir de evdeki hesap çarşıya uymamıştır.

canım çok doğru söylüyorsun ben de böyle bir başlık açma niyetinde idim
ama yapılan yorumlara bak herkez
buraya açılan saçma saydıkları konuları eleştirmek ile meşgul

olay başka hanımlar
ben verdiğim bazı cevaplarda da belirttim
kızlarımızda kadınlarımızda çok ciddi özgüven özsaygı praoblemi var
yetiştirilme tarzımızdan kaynaklanıyor
bu yüzden bu abuk sabuk adamlar karşınıza çıkıyor
buyüzden dayak şiddet aldatmaya maruz kalıyorsunuz
çünkü kendinizi değerli görmüyorsunuz
ufacık ilgi sevgi karşısında herşeyi yapıp
sonra da pişman oluyorsunuz.

kimseyi küçümsemek değil niyetim
ben ilk kendimde farkettim bunu
geliştirmek için özgüvenimi yıllarca mücadele ettim
okuyun öğrenin çalışın dini sömürüye maruz kalmayın
bilinçlenin
aptal aşk dizilerinden kaldırın kafanızı
dünyayı bir erkeğin ilgisi aşkı etrafında döndürmeyin

4. maddeyi anlamadım ben
ayy şu kocişim diyen kadınlar yok mu yaaa
evlenmişler ya böyle büyük maharet falan

kociş deyince aklıma geldi
bi de evli kadınların bakire olmayan kızlara saldırmaları var
onlar evli ya hani

bi topicte öyle olmuştu bu tarz yorum yapan kadın hamileymiş hemde kız
herkes kadına sardı tabi seninde evladın olacak kınama vs diye
kadın en son hepimizden özür diledi:1::1::1:
180 derece dönüş yani:1::1::1:

4. maddeyi anlamadım ben
ayy şu kocişim diyen kadınlar yok mu yaaa
evlenmişler ya böyle büyük maharet falan

kociş deyince aklıma geldi
bi de evli kadınların bakire olmayan kızlara saldırmaları var
onlar evli ya hani

bi topicte öyle olmuştu bu tarz yorum yapan kadın hamileymiş hemde kız
herkes kadına sardı tabi seninde evladın olacak kınama vs diye
kadın en son hepimizden özür diledi:1::1::1:
180 derece dönüş yani:1::1::1:

bazı evli üyeler, bekarlara düşman. potansiyel koca avcısı olarak görüyorlar, sanki kocalarının (koçişlerinin) aklını çelmek için bekar kalmışlar gibi. bu benimde dikkatimi çekiyor, çok gülüyorum :1:

bazı evli üyeler, bekarlara düşman. potansiyel koca avcısı olarak görüyorlar, sanki kocalarının (koçişlerinin) aklını çelmek için bekar kalmışlar gibi. bu benimde dikkatimi çekiyor, çok gülüyorum :1:

aynen:1::1::1::1:
4.maddenin esprisi nedir yahu anlamadım ben

şekerim orda noluyo bılıo musun kocişi bununla bırlıkte olmamıstır bı hafta on gun bu da fena halde isterik olmustur SINIRINDEN BURAYA YAZMISTIR sonra koccişi yanına yaklaşıp bütün o işi yapmıstır orgazm olmustur sinir stres kalmamıstır ee sonra nolcak tabı hanımın keyfı yerıne gelecek şerefsiz birden kociş olucakkk :27::27::27::27:

Konu açılmış.
Kişi kendini bir şekilde ifade etmeye çalışıyor. Sayfa ilerledikçe hatasını anlıyor bir şekilde Yada sorunun aslında kendiyle olduğunu çözüyor.
Ama yorum yazmaya gelenler konunun ilk başına bakarak anında aşağılayıcı,kötü ve çok kırıcı bir şekilde konu sahibini rencide edebiliyor. Oysaki ilerlemiş sayfadaki yorumları okusa, konu sahibinin kendinide eleştirdiğini okuyacak ..
Ama sadece konunun girişine bakıp diğerlerini okumadan yorum yapmak daha kolayına geliyor tabi ..

Birde inanılmaz "Önyargı" mevcut yorum yapan çoğu kişide. Kesinlikle Empati yapılmıyor. Empati yapıp saygı çerçevesinde incitmeden yorum yapanlara saygılarımla ...

konuyu gördüm açıldım :ssz:

en çok üzüldüğüm olay da şu ; konu açılır üyeler yorum yapar sonra konu sahibi ya da başka bir üye diğerinin yaptığı yorumu bir şekilde beğenmez ve hemen eski konularına,yaşadıklarına bakıp "aa sen de şunları yaşamışsın ama hak etmişsin önce kendi yaşadıklarına bak " derler..

yani bu bence bel altı vurmaktır ve kimseye yakışmaz..

Kesinlikle haklısın kadesa.

Direk geçmiş konularına bakılıp hatta o Konunun linkide anında yeni konuya taşınıyor ve herkez bir ağızdan bel aşağı hakaretler edebiliyor.
Sahiden çok üzücü bir durum ...

Zamanında oldukça feminist bir başlık açmıştım. İçeriği özetle şuydu:
ev işini yapmak zorunda değilsiniz, hayat müşterekse "müşterek kısmını kadınlar, hayat kısmını erkekler yaşamayacak."
Evladınızı ev işi yaparak büyütün. Kızı da erkeği de. Büyüdüklerinde bir evde yalnız yaşamayı seçerlerse, başkalarına muhtaç olmadan hayatta kalabilsinler. yemek de yapsınlar, temizlik de. Ve eğer çalışan bir kadınsanız, ev işinin hepsini yüklenmeye kalkmayın. "evlilik = Evde erkek bakmak" diye bir şey görmüştüm. Erkekler evcil hayvanlarımız değiller, onların tüm sorumluluklarını üzerimize almak ve pisliklerini temizlemek zorunda değiliz. Ama ona keyifle hizmet ederiz, onlar da bize hizmet etmeye hazırlarsa.

Ama resmen hemcinslerim tarafından "Kadın dediğin ev işi yapar, kadın erkeğe köle olarak yaratıldı, kadının yeri kocasının yanı" gibi yorumlarla mücadele ettim sayfalarca. Sonra sustum, ne halleri varsa görsün diyorum. Kendisini ezilmeyi yakıştıran bir kadını, ezildiği yerden kurtaracak olan ben değilim.

bu sitede karşılaşıp en çok şaşırdığım bir kadının 2.bir üyelik açıp kendi yazdığı sorunu ile kendisine hakaret içeren kendi yerden yere vuran mesajlar yazması idi gerçekten çok şaşırmıştım acayip insanlar çok var :31:

:52::52: nasil yani yaaa:46::46::46:
bunu nasil anliyorsunuz..bi kac kez okudum bunu iste a b ve c ayni kisi ayni ip adresinden giriolar falan diye..nasil anliycaz ayni kisimi deilmi

en sinir olduğum olay bu işte..aynen öyle tamam kocişleri mükkemmel de bunun konu sahibine faydası ne,övmekten ölecekler birgün :27:

geçen bir konuda daha gördüm,kadın sormuş işte cinsel birliktelikle ilgili çok az oluyor diye millet coşmuş biz günde 5 kez yaparıza kadar gelmiş..pes dedim yuh dedim neler dedim..

gormemisin kocasi olmus tutmus seyini kopartmis :52::52:

destek beklerken köstek olunmasi bu galiba:25:

Back
X