- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 41
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Kalmazdım benim canım da değerli bende sevmek sevilmek mutlu olmak isterimMerhaba Hanımlar,
Eşimle problemli bir evliliğimiz var. Çift terapisine gidiyoruz. Terapistin bulgularına göre eşimde psikolojik bozukluk var (söyledi ne olduğunu da o anki duyduğum öfkeden dolayı dinlemedim tam), bu bozukluk sebebiyle de annesine olması gerekenden fazla düşkün. Son terapide eşime X nelerden mutlu olur diye sordu. Eşim "Annemin mutlu olmasından mutlu olurum, oğlumla zaman geçirmekten mutlu olurum, kitap okumaktan mutlu olurum, film izlemekten mutlu olurum..." Verdiği cevaplarda ben olmayınca terapistim eşinle ne yapmaktan mutlu olursun dedi, düşündü ve "film izlemekten mutlu olurum" cevabını verdi... Ben bu cevaplardan eşimin beni sevmediği kanısına vardım. Çünkü terapistim bu soruyu eşime sorarken benim aklımdan içinde eşimin de olduğu bir sürü cümle geçiyordu. Eğer beni sevseydi terapistin yönlendirmesinden önce içinde benim de olduğum cümleler kurardı diye düşünüyorum. Bir de terapiste gideceğimiz gün kahvaltıda şöyle bir konuşma geçti aramızda, Öykü Gürman'ın son şarkısını dinliyoruz.
Eşim: "Bu kadının Yavuz Bingöl ile evlendiğine hala inanamıyorum".
Ben: "Neden öyle dedin ki, bu onlar için gayet normal bir şey."
Eşim: "Gerçi gönül bu, kime kayacağı belli olmuyor. Bir kadın görüyorsun, çok güzel. Ama tanıdıkça gözünde çirkinleşiyor. Bir kadın görüyorsun, ilk baktığında beğenmiyorsun, tanıdıkça o kadın senin için dünyanın en güzel kadını oluyor..."
Kahvaltıda tartışma çıkarmamak için bu sözlerinin üzerine gitmemiştim, kim bu kadın diye de, terapistte de böyle bir olay yaşayınca eşimin beni artık sevmediğini, hatta başkasına aşık olduğunu düşünmeye başladım. Bu evliliği de sadece ve sadece oğlum için sürdürdüğünü düşünüyorum...
Siz eşinizin sizi sevmediğini bile bile, sırf çocuk için evliliği sürdürür müsünüz? Eşimle olan tek problemim sevgisizlik ve annesine çok düşkün olması. Onun dışında herhangi bir problem yok... Aileme karşı da saygılıdır çok. Onlara karşı da inanılmaz düşüncelidir. Siz böyle bir adamla evli kalır mıydınız sırf çocuk için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?