Sadece Çocuk İçin Evlilik Sürdürülür Mü?

Sevgisizlik en büyük prpblem bence. Büyük konuşmak istemem ama eşimin beni sevmemesi beni o kadar mutsuz ederki evli ve mutsuz bi anne olmaktansa, boşanmış ve mutlu bi anne olmayı tercih edersim heralde.

Çok birşey istemiyorsun ama bence bu evlilik bitmemeli.Çok emek vermişsiniz bazı şeyleri atlatmışsınız.Oğlunuz için bazı şeyleri görmezden gelin.Zamanla daha da oturur.Boşanmış bir anne olarak diyorum ki boşanma.Hani beni düşünmüyor diyorsun ya oda ayni şeyi düşünüyordur senin için erkekler bu konuda daha bencil oluyor.İnşallah eşiniz düzelir.Siz onu düşündüğünüzü hissettirin.Annesine gitme sıklığı önceki gibi değilmiş zaten daha da düzelir.Siz gitmek istemediğinizi hissettirirseniz daha çok gitmek isteyedebilir.Umarım evliliğiniz iyi olur

Eşiniz gitsin kalsın akşama kadar madem. Sizi niye zorluyor , buna hakkı yok, hakkı yok çünkü kv ile sorunlar yaşamışsınız.

Nasıl kabullendi eşiniz?

Şunu da söyleyeyim sizi sevmediğini düşünmüyorum, sevmese terapiye asla gitmezdi.

Nasıl kabullendi eşiniz?
Hangisi etkili oldu bilemem canim ama benim net olmam,ailesine gitmesini kisitlamamam,bazen cocuklarla tek gitmesi vs. Bir de ailesini hic kotulemedim,Ben kendi akrabalarima arkadaslarima da tum gunumu ayirmiyordum calisirken.Onlarin surekli cagirmasi da zamanla azaldi,zoraki degil de kendi istegimizle gittikce annesine cok isindim cok sevmeye basladim.Esime de annesiyle ilgili hep olumlu seyler soyledim.Abisine basindan beri isinamiyorum saklamadim esimden ve benim hakli oldugumu gordu

İşin sırrı ailesi hakkında olumsuz bir şey söylememeniz olmuş bence

Ekonomik durum belirleyici oluyor bu durumlarda.
Onun dışında kimler kimlerle evlilik sürdürüyor bir bilseniz.
Yakın arkadaşlarımdan birinin akrabalarıyla altın günü var. Günde bulunan bir akrabası katille evli mesela. Hem de nasıl bir katil. Adam düğün gecesi 2 travestiyi eğlencesine kesip biçiyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi düğüne katılıyor. Bir süre cezaevinde yatıp hayatına evli mutlu olarak devam ediyor :/
Etrafım hep trajediyle dolu hay yaa...
O yüzden sevilmediği halde çocuğu için evliliğini sürdüren kadına tek laf söyleyemem.

Deneyeceksin sanırım ama nereye kadar? Bir gün arkana baktığında pişman olmamanı umarım.

Sen mutlu olmadığın sürece,çocuğunu da mutlu edemezsin.
Sana ilgi ve sevgi göstermeyen,değerli olduğunu hissettirmeyen adam,ailene saygı gösterse ne olur göstermese ne olur.

Adam genel geçer cümleler kurmuş. Ben de çok söylerim aynısını herkes söyler. Abartıyorsunuz bence.
Açıkçası ben sizin de eşinizi sevdiğinizi düşünmüyorum. Ne kadar sinirli olursanız olun, insan eşine konan teşhisi bilmez mi yahu.

Sizi sevmeseydi,değer vermeseydi çift terapisine gitmezdi..gitmeyi kabul edecek adam sayısı bu ülkede çok az..forumda ve çevrede gördüğüm kadarıyla Türk erkeklerinin %97si ailesine aşırı bağımlı..buda yetiştirilme kültüründen kaynaklanıyor..yani eşiniz hiç değişmeyecek buda bir gerçek..sizin "bu duruma bir ömür katlanabilir miyim" diye kendinize sormanız gerek..vereceğiniz yanıt bizim yorumlarımızdan çok çok daha önemli..

Her çocuğun anne-babasıyla büyümeyi hakettiğini düşündüğümden evliliğinizin devam etmesinden yanayım.

Aslına bakarsanız benim için sevgi, aşk çok önemli. Öyle ki hep aşk evliliği yapmayı istemiştim ve bu aşkın ölene kadar sürmesini. Çünkü ben böyle bir ailede büyüdüm. Evet annem ve babamın da tartışmaları olmuştur ama hep aralarında sevgi aşk vardır. Ben de hep öyle bir evlilik yapmak istemişimdir.
Ama olmadı, hayal ettiğim evliliği gerceklestiremedim sanırım... Bebeğim olmasaydı bir an bile düşünmezdim , aşksız bir evliliği surduremem çünkü . Ama oğlum engel buna. Ona bunu yapmaya hakkım var mı? Annelik herşeyden önce evladını düşünmek değil mi? Babasız bir çocuk ne kadar sağlıklı büyür? Aklımda bu sorular var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…