- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 41
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Siz bosanalim deseniz kabul edecek gibi. Boyle birini haketmiyorsunuz bence
Ben annesi ile görüşmesin demiyorum ki. Ama şöyle bir durum var. 15 gün de bir bütün bir günümüzü ailesi ile geçiriyoruz. Ben çalışan bir bayanım ve benim de dinlenmeye ve sosyal aktiviteler yapmaya hakkım var. Ona diyorum ki hayatım istersen her hafta gidelim ama 2-3 saat durup eve dönelim ya da dışarıda ailecek bir şeyler yapalım. (çekirdek ailemizden bahsediyorum.) Ama yok illa sabahtan akşama kadar durulacak o evde...Eşiniz annesine düşkün ama diğer konularda iyi bi insan.
Sınavlarda bile 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor.
Adamın 1 yanlışı tüm hayatını niye götürsün ?
Annesi ile görüşsün , siz mesafeli davranın.
Evlat yani o da.
Bunlar boşanma sebebi olamaz bence.
Çocuğumun yaşı, psikolojik durumu, evliliğimde gördüğüm muameleye göre boşanmamaya bir süre daha çabalayabilirim.
Bakın çabalayabilirim diyorum çünkü normal şartlarda kimse sevgi hissetmediği bir ortamda kendini hırpalamak, aşağılatmak istemez..
Gururum çocuğum için bekleyebilir. Ama ne kadar sürer onu da şartlar belirler..
Sen beni anneme göstermiyorsun ya Allah'ta sana öyle bir gelin verecek ki oğluna hasret kalacaksın.
Kusura bakma ya bu lafına çok güldüm.
"Vah vah vah sen sütten kesilmemişsin ki daha niye everdiler seni?" deseydin de daha da dellenseydi
Hiçbir erkek çocuk için biz çilekeş Türk kadınları gibi evladım için katlanıyorum tribine girmez,terapiste gitmeyi de kabul etmez..
Eşiniz sizi sevmiyor değil de,istediği şeylere tepki verdiginizi düşünüp kuruluyor gibi geldi bana..
15 günde 1 gün gitmek istiyorsa açikcasi çok abes gelmedi gözüme,zira burada okuyoruz 2 gün annesine gitmedi mi evde huzur bırakmayan ana kuzularını..
Diyeceğim o ki bir de sorun çıkarmadan beklentilerini bir süre karşılamayı deneyin,size karşı tutumu değişirse ne ala yok aynı ise o zaman ciddi şekilde tekrar düşünüp bir karar verirsiniz..
Seni sindirmeye calisiyor taviz verme ama ona da engel olma.Ayni tartismalardan biz de gectik bosanalim dese kabul ederdim.'Ben calisiyorum,her hafta o kalabaligi cekemem. Kisiligimi de degisemem'diye rest cektim hep. 7.yilimizdayiz esim kabulleneli cok oldu.Suan 2-3 haftada bir pazar gunu kahvaltiya gidiyoruz akşam eve donuyoruz.Bebekten dolayi calisiyorum o yuzden bana cok koymuyor bir de annesini eskiye nazaran seviyorum.Surekli cagirirlardi emrivaki gibi,onlarin lafi esim için emirdi sanki,biz bu sebepten cok kavga ederdikDedim terapistten dönerken. Ben daha fazla dayanamıyorum artık bu sevgisizliğe, boşanmak istiyorum dedim. Bi ton laf saydı... Söylediklerini aynen yazıyorum...
"Yeter artık yeter, biterse bitsin. Senin geçinmeye niyetin yok. Sırf yarın annemlere gitmeyelim diye tartışma çıkarıyorsun. (Pazar günü annelerine gidecektik, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar orada kalacaktık. Gitmemek için yaptığımı düşünüyor ki alakası bile yoktu... Zaten dün gittim de anneciğine...) Sen beni anneme göstermiyorsun ya Allah'ta sana öyle bir gelin verecek ki oğluna hasret kalacaksın. Sen O kadını üzdün ya (annesinden bahsediyor) Allah da seni üzecek. Oğlumun babasız büyümesine sebep olacaksın. Bana ve anneme yaşattığın her şeyin bedelini ödeyeceksin. (İlahi adaletten bahsediyor.) Ben o bunları sayarken sessiz kaldım, evet evet deyip geçtim...
Bence eşiniz psikolojik problemli değil ama dangalak
Dangalaklık asla psikolojik problem değil
Okurken gözlerim ayrıldı adam annecim de annecim siz yok musunuz bu hayatta
Seni sindirmeye calisiyor taviz verme ama ona da engel olma.Ayni tartismalardan biz de gectik bosanalim dese kabul ederdim.'Ben calisiyorum,her hafta o kalabaligi cekemem. Kisiligimi de degisemem'diye rest cektim hep. 7.yilimizdayiz esim kabulleneli cok oldu.Suan 2-3 haftada bir pazar gunu kahvaltiya gidiyoruz akşam eve donuyoruz.Bebekten dolayi calisiyorum o yuzden bana cok koymuyor bir de annesini eskiye nazaran seviyorum.Surekli cagirirlardi emrivaki gibi,onlarin lafi esim için emirdi sanki,biz bu sebepten cok kavga ederdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?