Fikir eşimden çıktı annesinin borçlarını öğrenmesini istemiyor. Ben isterlerse şerh koydurabileceklerini de söyledim bilmiyorum.Şaklamak doğru değil
İnsanların size bakışı değişir olan size olur
Kv söylemeniz lazım araba onun netice de
Yakmayın kendinizi derim
Amacım nispet değil malesef bana yaşatılanları biraz olsun hafifletmek. Vaktiniz varsa diğer konulara da bakmanızı isterim.Yazık kadına hayırsız bi kızı (sen ölünce arabanın yarısı benim diyen bir kız) ve kadının malını üstüne alıp ona nisbet yapmak için uğraşan bir gelini var. Çok üzüldüm o kadın adına
Fikir eşimden çıktı annesinin borçlarını öğrenmesini istemiyor. Ben isterlerse şerh koydurabileceklerini de söyledim bilmiyorum.
Eşim söylemek istemiyor. Zaten eşim kendi borcunu da ödemiyor. Kırk takla atıyor ödememek için. Bir gün mutlaka silineceğine inanıyorboşverin iyilik sizde kalsın sırıtmayın hak varsa mizana kalsın , ben dürüst olmanız taraftarıyım eşinizin borçlarını bilse ne olacak siz kazanıp siz ödemiyor musunuz zaten ?
Siz bilirsiniz bence üzerinize almayın annesinin ölümünü düşünen görümcenize Allah sıralı ölüm versin de kimin gideceğini bilemezsin diyip geçinEşim söylemek istemiyor. Zaten eşim kendi borcunu da ödemiyor. Kırk takla atıyor ödememek için. Bir gün mutlaka silineceğine inanıyor
Aslında biraz canımı sıkan da o. Eskiden 2-3 ayda bir de olsa gider 2-3 gün kalır bizde eşimle nefes alırdık biraz. Artık görümcem komple çekti kendini. Yediklerine kadar söylemiş. Ve kayınvalidemin bu konuşulanlardan da haberi yok. Herşeyi saklıyoruz malesef üzülmesin diye. O arabadan da zaten bir beklentim yok. İhtiyacım da yok çok şükür.Normalde olsa kesinlikle anlat derdim amaaa
Gözünün içine baka baka lavaboyu pis bırakan size psikolojik şiddet uygulayan kv ye müstehak. He birde annesini misafir gibi ağırlamayı bile zor gören annesinin maddi manevi tüm yükünü gelinin üzerine atan görümceyede müstehak
Yalnız evliliğinizde mutsuzsun ve bildiğim kadarıyla ayrılık gündeminde böyle bir durumda o arabaya tenezzül etmemelisin
Bakmama hiç gerek yok notunuzu bu cümlelere bakarak verdim = 0Amacım nispet değil malesef bana yaşatılanları biraz olsun hafifletmek. Vaktiniz varsa diğer konulara da bakmanızı isterim.
Anlayacağını sanmıyorum ki. Yaşının insanı değil. Ona 3 köfte bana neden 2 diye hesap yapan biri malesef.Siz bilirsiniz bence üzerinize almayın annesinin ölümünü düşünen görümcenize Allah sıralı ölüm versin de kimin gideceğini bilemezsin diyip geçin
Not istememiştim ancak teşekkür ederim zahmet verdim.Bakmama hiç gerek yok notunuzu bu cümlelere bakarak verdim = 0
Görümce:Ölümm hak, miras helal sen ölünce arabanın yarısı benim''
Siz:"arabayı üstüme alıp karşısında pis pis sırıtmak istiyor (asla onun malıyla ve parasıyla harcama yapacak değilim. Yalnızca bana yaşattıklarını böylelikle biraz olsun içimden atmak istiyorum) diğer yanım anlat haberi olsun diyor.
Eşim borcunu ödemiyor yıllardır. Bekarlığından gelen birşey. Af olacağını yada silineceğini düşünüyor.Ovvv hiç bulaşmayın bence. Elbet duyulur bir şekilde eşinizle kavga edersiniz vs. Çok kötü duruma düşersiniz. Eşinizin borcu bitmeyecek cinsten bir şey mi? Bence bekleyin. Çok tehlikeli sular bence. Hem karşıdan hepsinin birbirini yemesini seyretmek bence daha zevkli.
Tabi ki benim haddime değil ancak fikri sunan da ben değilim. Değerlendirme yapıyorum yalnızca kendimle.Asla yapmazdim. Gelinin ne haddine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?