sadece içimi dökmek istedim ..........

amin cnım inşallah kanpıhtılaşma sorununu testlemi öğrendin peki allah evladını bağışlasın sağlıklı tekrar bebişlern olur inşallah

Rabbim sizede bir melek nasip eder inş. Benimde üst kat komşum 20 seneden sonra bebek sahibi olmuşlar çok düşünerek dahada strese sokmayın kendinizi nasip deyip allaha dua edin belki stres yaptıgınız için bile olmayabilir Rabbim yardımcınız olsun.

ya okurken cidden tanıdığım biri var o sandım ismini okuyana kadar. canım benim ne kadar içten anlatmışsın. hepimiz sana dua etmekten asla geri kalmayız. inşallah güzel bebeğini yakın zamanda alırsın kucağına burda bizimlede paylaşırsın hep beraber kutlarız.
ama bildiğim ve sürekli okuduğum birşey var. sadece bebek olsun diye bebek konusuna odaklanıp ilişkiye girmemek gerekiyormuş. öpüyorum seni çok.

amin inşallah ........... çok sağol allahrazıolsun komşunz adına çok sevndm

Canim asilama yapacak kadar bile sperm yoktu direk tup bebek yaptik. Onda bile iki kere araka arkaya verdi cok afedersin. Insanlar neler yasiyor. Ben yasinin buyuk oldugunu dusunmistim daha 3 yillik evliymissin. Burda bi konu vardi 15 yil. Canim dile kolay nolur senden kotuleri dusunup haline sukret ve niye diye isyana dusme nolur. Rabbim hayirlisiyla versin. Dualarimdasin

allah razıolsun canım çok sağol duan için hepsine kocaman amin bende çok nadir yumurtlama oluyor belki yılda 1 yada 2 yılda bir buaay yumurtladığımı hissettim sadece buay bebek için düşündm ilşkiyi ondna önce hiç düşnmedn rabbim nasipeder inşalalh çok tşkedrm

amin çok sağol canım rabbim karnındaki bebeğini kucağına almyıda nasipeder bebeğinn yüzüsuyu hürmetine duanı kabuleder inşallah

progestoron eksikliğimi canım allah yüzüne baksın bukez inşalalh
amın canım ınsallah senı de unutmuycam dua edıcem sana da bır kez hamıle kaldın mutlaka bırkez daha olacaktır canım gereklı tahlıllerı yaptır genelde ılk haftalardakı dusukler pıhtılasma sorunu yuzunden oluyo çok basıt de bı cozumu var rabbim yüzünü güldürsün bir kez daha yasatmasın aynı seylerı

Bu konuda ne zaman umutsuzluğa kapılsam, çok daha zor durumlarla savaşıp, sonucunda bebeğini kucağına alanların hikayelerini okuyorum. Kimi var yıllarca denemiş, kimine doktorlar normal yolla olması zor demiş, kiminde sağlık problemleri varmış, kimiyse tam umudunu kestiği anda hamile kalmış. Öyle hikayeler var ki, insana güç veriyor. Belki başkalarına göre biraz daha beklememiz, biraz daha uğraşmamız gerekecek. Ama bir gün bizim de bebeğimiz olacak. Pes etmek, karamsarlaşmak yok. Dualarım sizinle.

allah razıolsun çok haklısın rabbimdualrımızı kabuleder inşallah çok sağol amin tüm dualarına

arkadaşalr gözden kaçırıp alıntılayamadım varsa kusurabkamayın arkadaşalr hepinizden allah razıolsun şimdi kalkıp yemek yapmam lazım çok sağolun hepinizi öptüm duanızda unutmayın lütfennnn

seni o kadar iyi anlıyorumki. sen benden daha bile iyi durumdasın. ben 7 yıllık evliyim yaşım 33 oldu 5 defa tüp bebek denedik sadece sonuncusu tuttu ve bu nasıl bir imtihandırki o da dış gebelikle sonuçlandı. eşim o gün yani haberi aldığımız aldığımız gün otobüste herkesin içinde ağladı. ikimizde yıkıldık. şimdi bi dizide filan dış gelik duyduğum zaman bile ağlarım. bu konuda konuşulmasını soru sorulmasını istemem. psikolojik olarak bitmiş durumdayız. tekrar başlamaya mecalimiz yok. Rabbim o kadar büyükki mutlaka bir bildiği vardır. sabretmekten başka çaremiz yok

Canim benim cok iyi anliyorum seni inan ki..
2.hamileligimde ilk kontrole gittigimde cok heyecan ve stres yapmistim yine ayni olacak mi acaba diye sonra usg de kalp atislarini duydugumda oyle bir rahatladim ki gozlerimden yaş gelmisti.Allahim bu duyguyu sanada yasatsin ins.bunu tum kalbimle diliyorum arkadasim.Hamile kaldigim ay mevlid gibi bir yere katilmistim orda kaside i burde okudular Peygamberimize cok buyuk sair tarafindan yazilan methiye tarzi bir siirmis o siiri okuyacak olan hocalar siiri dinlerken dua edin dediler kabul olunurmus.Bu kasideyi yazan sair felcmis ve kasideyi bitirdigi gece ruyasinda Peygamberimize okuyor ruyasinda Peygamberimiz bu sairin felc olan azalarina dokunmus ve sair iyilesmis.Bende kaside i burde okunurken icimden cok dua ettim o ay hamile kaldim sanada tavsiye ederim canim.google a yaz hikayeside bu siirde var ben guzel anlatamadim orda daha iyi anlasiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…