temelde anlatmak istedigim , onun bu sürecte bana destek olacagını içinden gelerek yapacagını hissetmek isterdim. tedaviye başlamadn önce sonucu alana kadar iştem erken gelirsin dimi diye sözlerde aldım .
zoruma giden beni düşünmese bile üzülmemden cocugun etkilenmesinden korkmasını isterdim.
hamile oldugumu fark edip hassas davranmasını. cogu baba cocuk dogunca anlıyormuş evet öyle olması cok normal. ama riskli gebelik geciren bir insan olarak daha cok üstüme düşmesinin hakkım oldugunu düşünüyorum.
hafta sonu bi yere gitmek gezdirilmek bunları eşim yapar . ama şuan kalkamıyorum ayaga .
bende onun kadar para kazanan biriyim bu sürecte bende o da ikimizde idari kadroda çalışan birileriyiz. beni iş yerim idare ediyor özel olmasına ragmen evden calış dediler rapor bile al illa demediler bi süre korkmuştum derler diye . yani ikimizide laf söylecek hesap soracak insanlar kurumun en tepesindeki insanlar . ve iş yeri ile görüştü adamlar ztn işin olunca buna git diyor . mesele onun gelmemesi . mesele onun gercekten pratikce uyanıkca iş halledip bana vakit ayıramaması.
ve en çok üzüldügm nokta hamile olmadan önceki tartısşmalarımızda oldugu gibi alttan almaması . suana özel alltan alıp aglatmayabilir.
o hasta oldugunda ben kızmam gereken şeylere kızmadım . hassas davrandım ondan da bunu bekliyorum. benim için degilse de evladı için .
adam baştan belliydi evet . ama ben cocuk fikri ile tamamen işini gücünü silsin bana baksın demiyorum. sadece ekstra hassaslık bekliyorum.
bu fikirde bi kac arkadasın dedigi gibi kafa ayrılıgı yasıyoruz . bu onu sevmedigimi ya da onun kötü biri oldugu anlamına gelmiyor.
sadece içimden el insaf şimdi bari yapma diyorum .
en mantıklısı kabuguna cekilip onun gelmesini merak etmesini beklemek . içimi dökmek istedim .
evliliğimiz 4 yıla yakın zaten adamdan nefret etsem cocuk yapmazdım. cocuk olayı cok farklı . sadede işkolik diye vazgecilecek bir durum degil.
bu arada bebek ile ilgili dua söyleyen bi arkadaş olmuş dua edeceğim. inşallah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip eder . bana da hayırlı saglıklı kavusmayı nasip eder . evet bebegim etkileniyor ve üzülüyor onun için sakin kalıp sinirlenmemeye çalışacagım