Sadece kaynana ile...

bende bunca yorumun üstüne hayır! diyorum ama allahtan da korkuyorum ne yalan söyliyim :43:
daha bu fikrimi söyleyemedim çünkü daha yüzyüze gelmedik. 2 yıl bekleyelim sende evin üstüne ev çık dicem altlı üstlü otururuz,beklerim ben dicem. baktım onada hayır diyor. ozaman evli evine köylü köyüne...

dıyelımkı altlı ustlu oturdunuzz...kadında sızde aksam yemegınden sonra kanepede uyuya kaldı..ne dıycen..

kalk asagıya ın evındemı yat dıycen??

esın demzmı annemıde cagır oda gelsın yemek yıyelım kadın ne yapsında yseın tek basına...

yada bı mısafır geldıgınde esın derkı annemıde cagır o orda yalnızmı oturacak demezmı ....der..

yanı ha ayrı ev ha altlı ustlu...degısen bır sey yok guzelım...

yukarı tukursen bıyık asagı tukursen sakal....

açıkçası ben istemezdim.
aklıma ilk gelenler
- kendi evimde, kendi istediğim düzeni kuramazdım.
- kv ile görüşmek isteyen herkes, sürekli benim evime gelirdi. bütün sene o kadar kalabalık misafirle uğraşmak beni yorar (özellikle çalışan biriyseniz)
- arkadaşlarınız, kendi tanıdıklarınız siz geldiğinde sorun çıkarabilir (bazı kv ler, eve kız tarafının gelmesini istemiyor)
-sadece size özel, 2 kişilik bir düzen hiçbir zaman olmaz... anlayışsız biri ise, vay halinize...
kv nin kişiliğine, eşinizin dengeyi sağlayıp sağlamamasına göre durum değişir.

yeni tanıştığınız birisi, çok sevseniz belki kabullenirsiniz ama bu kadar erken bir kabul veya ret olmasın bence.

bu konuda açılan konular var, orada ayrıntılı yorumlar var. onlardan da fikir alın mutlaka...

Merhaba kızlar merak ettiğim bişey var. Ben yeni biriyle tanıştım ve babası yok sadece annesi var,kendi evleri müstakil,başka kardeş felan da yok.Benim başım açık,açıklığıma karışmıyor,çalışabilirsin diyor onada karışmıyor ama tek istediği şey anneyle birlikte oturmak.Evli bir ablası var sadece.

Benim merak ettiğim,bu şekilde olup ta güzel geçinenler var mı?Ben yüksekokul mezunuyum,görüştüğüm insan lise mezunu ama bunu sorun etmeyen ve güzel bir işi olan biri.Sevecen,iyimser,cana yakın biri ama benden tek isteği bu.

Sadece kayınvalidesi yanlarında olup ta birlikte yaşayan var mı?bu şekilde mutlu olan?

bunlar ilerde hepsi birer sorun olarak karşına çıkıcak...

Şimdiden bariz ortada bazı şeyler..

kendim ettim kendim buldum dememek için iyi düşünün...

Evin tek bir kadını olur..2. kadın anne bile olsa düzeni bozar.

dıyelımkı altlı ustlu oturdunuzz...kadında sızde aksam yemegınden sonra kanepede uyuya kaldı..ne dıycen..

kalk asagıya ın evındemı yat dıycen??

esın demzmı annemıde cagır oda gelsın yemek yıyelım kadın ne yapsında yseın tek basına...

yada bı mısafır geldıgınde esın derkı annemıde cagır o orda yalnızmı oturacak demezmı ....der..

yanı ha ayrı ev ha altlı ustlu...degısen bır sey yok guzelım...

yukarı tukursen bıyık asagı tukursen sakal....

ne yapalım kadını ölümüne mi bırakalım? ayrı ev zaten istiyorum ama bu kadar da acımasız olamam kusura bakmayın.empati yapmak lazım.

Back
X