- 23 Şubat 2021
- 1.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.717
- 53
- Konu Sahibi strawberry_cake
Yapmayın bunları yardım etsinler diye mi yapıyorsunuz? Belli ki onların çözünde de bir kıymeti yok. Yapmayın siz de. Ama ben evlatlık görevimi yapmak için yapıyorum diyorsanız da o zaman lafını yapmayın. Kırgın olmanızı haklı bulmadım ben para onların isterlerse ölmeden önce her şeyi satıp bir yetimhaneye bağışlarlar o zaman ne yapacaksınız yani? Bu arada ben anne-babanın gönüllü olarak yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum ama gönülleri yoksa, kimseye de etmiyorlarsa kime ne Yani. Çiftliklerini, evlerini, arabalarını, fabrikasını evlatlarına veren sonra kimsenin bakmadığı insanlar da tanıyorum ben. Ayrıca eşinizin ailesi yardım etsin sizin ailenizden beklemesin, ona neymiş? Siz de kafanıza takmayın. Siz kendi çocuğunuza yaparsınız olur biter, onların anne/ baba anlayışları öyle demek ki.Bilip bilmeden ne guzel atip tutuyorsunuz boyle masallah size :) Birincisi ailemi biktirmak gibi bir durum soz konusu degil cunku ben aileme ev almalari konusundaki destek disinda sadece bir kere bu konuda sitemimi dile getirdim. Ne bekarken ne evliliyken bunun disinda bir kere bile konusunu acmadim. Kendime dusenide evlat olarak yapiyorum. Annemin butun hastane isleriyle ilgileniyorum randevuleri vs hep bende gidecegi doktora kadar arastiriyorum senede bir kac kez yurt disina gidiyorlar gelecekleri gune yakin cocuklarimi kayinvalideme birakip evini temizletiyorum. Bir misafiri olunca gidip yardim ediyorum. Babamin acil bir isi olunca esimden ister esimde yapmaya calisir. Cok sevdigimiz bir ile tayin istemistik annem ve babam uzulduler diye tayinimizi geri cektik. Oyle sandiginiz gibi hayirsiz bir evlat degilim bugune kadar bir kez olsun saygida kusur etmedim zor zamanlarinda hep yanlarinda olmaya calistim bundan gocunuyormuyum hayir cunku actigim konudaki kirginligim ayri onlari bir anne baba olarak sevip sahiplenmem ayri . Bilip bilmeden atip tutmayin.