sadece kimin yalan soyledıgını ogrenmek istiyorum.

Umutluolmavakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
156
35
98
38
eşim evlenmeden önce yalovada yazlıklarının olduğunu ve nişanlıyken sattıklarını , parasının da annesinde durdugunu soylemıştı. daha öncekı konumda da bahsetmıştım sureklı benden para ıstıyordu bende ''madem annem cocukları ıcın yaşar canım annem dıye soylenıyorsun sen evlenıyorsun para sıkıntın var nıye annen cıkartıp bı 5 bın TL bile vermiyor sana '' dediğimde vermiyor parayı ne yapayım dıyordu. boyle evlendık. geçen babası anneme laf arasında yazlıklarının hıc olmadıgını soylemış , annem benı aradı bak yalanı cıktı sana yalan soylemış kım bılır başka ne yalanları var dıye , bende gerçeği öğrenmek için ablasını arayıp laf arasında yalovada sızın yazlıgınız neredeydı dıye sordum. ablası şaşırdı. bızım yazlıgımız yoktu dedı. her gıttıgımde de annesı sureklı borclarından bahsedıyor , dugun borçlarım var deyıp duruyor. (dugun borcu da gıydıgı elbısesı ve taktıgı bılezıktır. )bende gerçeği öğrenmek için kendisine sordum ablan yazlıgımız yok dedı , ee her gidişimizde annen borcum var diyor. bı tek sen yazlıgımız vardı dıyorsun dedım. sana yalan soylemışler ben onlara sorucam bılerek sen paranın hesabını sorma dıye yalan soyledıler dedı. bende bak aranı bozma arayıp tamam sana ınanıyorum dedım. benden ayrılınca aramış kavga etmışler , ablası bana mesaj attı, ''ben kımseye yalan soylemem benım ıcım rahat artık uzak durun bızden ne halınız varsa gorun boşanıyorsanız boşanın '' dıye bende mesajı sılmedım telefonumda duruyordu. telefonumu kurcalamış ve mesajı görmüş. sen arkamdan ne işler çeviriyorsun diyerek bana bağırdı. benım yanımdan ayrılıp ablasını aramış, annesi o karına soyle neyin peşinde ne haliniz varsa görün bir daha bizi aramayın , o karına da soyle bızı bır daha aramasın demiş. eşim beni arayıp ''senin yuzunden annemle aram bozuldu , hersey senın yuzunden ''dedı. Ben sana arama dedım , ailene karşı bir terbıyesızlık yapmadım. sadece gerçeği öğrenmek istedim. evlendiğim adam mı bana yalan soyluyor , yoksa ailesi mi bana yalan soyluyor bır tek bunu ogrenmek ıstedım. hala ailem sana yalan soyledı dedıgı ıcın o zaman bende aılenle goruşmucem , demekkı benı kabullenmemışlerkı yalan soyluyorlar dedim. o da '' zaten onlarda sana meraklı degıller goruşme ''dedı. gerçeği nasıl öğrenicem kı ?

bunların eşi dostu yok mu onlardan öğrenebilirsin.. mutlaka bilinir..
bir insan eşinden mal kaçırmamalı ya da yalandan şu var bu var dememeli. bunu öğrenmek senin en doğal hakkın..

Hala gercek derdindesiniz. Var ya da yok, kavgayı kocanızla etmeniz hesabı ondan sormanız lazım

Senin koca yalancıymış ama sende karışmaman işlere karışmışsın

dedektif gibi araştırmak filan keşke bu araştırmayı evlenmeden önce yapaydın daha hayırlı olurdu belki bu evlilikten cayardın

Bencede eşinizde bir gariplik var sma keşke bu kadar ısrarcı olarak değilde alttan alttan laf alarak öğrenmeye çalışsaymışsınız bu şekildr haklıyken haksız konuma düştünüz sanki

artık evlenmişsiniz zaten gerçeği illa öğrenmek diye ısrar bana tuhaf geldi.ne değişecek ki?size bunu söylediğinin üstünden zaman geçmiş,bu zamandan sonra ablasını aramak eşinize sormak geçmiş bir olay ısıtıp ısıtıp koymak gibi olmuş.unutun gitsin!

Bir de sey var ben eşimin kaşını kaldırmasından sesinin tonundan bile yalan söylediğini anlarım. bugüne kadar hic söylediği seyleri baskalarından teyit etmedim. yalan söylüyorsa hesabı ona kesilir baskalarına değil.

İyi de sizi ilgilenirmez kv'nizin mal varlığı. Yaptıklarınız hoş değil, hafiye gibi onan ona ondan ona sormuşsunuz. Ortalık karışmış hala gerçeğin peşindesiniz. Ayrıca kv ve görümce ize neden yalan söylesin? Kadın size malınızın hesabını mı verecek?

ömür boyu dolandırılmaya evet demiş gibi,
hala dogruyu kim söylüyor diye soruyorsan gerçekten ortada ciddi bir sıkıntı var demektir.

şuan durum çok ileriye gitmiş...herkes seni kötü biliyor ve sen hala yazlık var mı yok mu derdindesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…