sadece kimin yalan soyledıgını ogrenmek istiyorum.

eşim sürekli beni test etmeye çalışıyor, yalanım varmış gibi yalanımı yakalamaya çalışıyor, evlenmeden once annemle gelınlık bakmaya gıtmıştım , o kızacagı ıcınde soylememış , evdeyım demıştım ,sonra yalan soyledıgımı anladı kı cok usteleyınce kendım gelınlık bakmaya gıttım demıştım. ve uzun bır sure yalancı muamelesı yaptı bana ve hıc bana yalan soylemedıgını soyleyıp duruyor , asla yalan soylemem ben dıyor. yazlıgım var yalanında degılım ben , gelıp bana soyleseydı evet var dedım ama yok dıye ıtıraf etseydı. takılmazdım. ama o sureklı ustune yalan soyleyıp duruyor ,bunu ogrenırsem bunu sebep sunup boşanıcam. o yuzden gerçegı ogrenmek ıstıyorum.

Aslında pekte sizi ilgilendirmezmiş hani.

Nasıl yani? Hayat arkadaşı diye koynuna aldığı adamın ona yalan söylemiş olabileceği ihtimali neden ilgilendirmesin ki?

İyi de ortada bir yalan var, artık evlendik deyip bunu nasıl kabullenecek???

Kim yalan söylüyor bilemem ama ben davranışlarınızı yakışıksız buldum hafiyelik yapmışsınız. Ailesini haklı buldum.

Kocanızın yalan söyleme ihtimali olsa, bunu araştırmadan rahat edebilir misiniz?

Konu sahibi malın hesabını sormuyor ki. Kimin yalan söylediğini öğrenmeye çalışıyor. İşin kötüsü, yalanı kocasının söyleme ihtimali var.

Sizler mi yanlış anlamışsınız konuyu ben mi??? Mal değil ki burada önemli olan.
Kocam dediği adam yalan söylemiş.
Bilmiyorum ben mi hassasım yalana karşı bu kadar. Ama eşler arasında olmaması lazım böyle bir konu. Bu kadın kocasına nasıl güvensin bir daha?

Haklısın tabi ki ama araştırma biçimi yanlış. Hafiyelik ortaya çıkınca ailenin kızması normal bence.

Haklısın tabi ki ama araştırma biçimi yanlış. Hafiyelik ortaya çıkınca ailenin kızması normal bence.

Bence aile suçlu olduğu için zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış. Konu sahibini suçlu duruma düşürmeye çalışmış. Ya aile yalan söylüyor ya çocuklarının yalanını saklamaya çalışıyor.

İşin içinde iş var her halükarda.

Beni anladınız karşı taraf beni nasıl anlamıyor da neyın peşinde gibi bir cümle kuruyor, ben paranın peşinde olsaydım zaten onunla evlenmezdım , mutlu olacagımı dusunerek evlendım , ve zararda olan da benım bırıkmış param da gıttı , 7 aydır kira paramda yok. şuanda da maaşımdan bile birikim yapamıyorum. ben mi şimdi para peşindeyim ?

Kadının kocası zaten güvenilir değil ki Gelen. Adamda güvenin G si yok :) Yani gecmişte o kadar olay yasanmışken kayınvalidenin görümcenin vs ağzının aranması yanlış.

Önceki konunuza rağmen mi gerçeği arıyorsunuz? Bulamazsınız siz, görmeye niyetiniz yok.

Annenin amacı ne? ?şimdi hiç kizinin salak yerine konmasıni istemiyor falan demeyin.. Damadi bir anını yakalayıp baban böyle dedi kızımı mi kandiriyorsun. ? Simdilik ona birsey söylemedim ama gerçek neyse kızıma anlat yakışmıyor sana..en olmadi babanla yuzlestiririm Karina rezil olursun diye kocanin kulağını çekebilirdi. .neden sizi iskillendiriyor yok kim bilir başka ne yalanı var falan...
Size gelince öğrenenince ne olacak? Çok dertse yuzlestirin

Çünkü anne damadın yukarıda arkadasın dedigi gibi banker mahmut oldugunun farkında :)
kızının gözüne sokmaya çalışıyor sadece.
masumca bir çırpınış diyebiliriz.

Çok afedersiniz belki haddime değil ama anlattıklarınıza göre eşiniz olan adam 5 para etmez..

Çünkü anne damadın yukarıda arkadasın dedigi gibi banker mahmut oldugunun farkında :)
kızının gözüne sokmaya çalışıyor sadece.
masumca bir çırpınış diyebiliriz.
hayır aman ben kötü olmayım ben karışmayım derdinde , evlenirken de benı kötü bilmesinler beni iyi bilsinler diye hiçbirşeye karışmadı. bana soylendı durdu. anne ara annesini konuş ya bana soyleyip durma dedım durdum.

tamam ama bu son olayı sana söylemesinin sebebi
bak bu konuda da yalan söylemiş demek için.
yani güven yok, sende biliyorsun.
annen anladı bunun para yiyici bir asalak oldugunu.

...gelıp bana soyleseydı evet var dedım ama yok dıye ıtıraf etseydı. takılmazdım. ama o sureklı ustune yalan soyleyıp duruyor ,bunu ogrenırsem bunu sebep sunup boşanıcam. o yuzden gerçegı ogrenmek ıstıyorum.

diğer konularınızı okumadım ama başka şeylerde de yalan söylüyorsa iş başka.

boş işler bunlar. zamanında bende çenemi çok yordum. şimdi büyüdüm kendimce
banane başkasının malından dedim.bir rahatlama geldi sorma. dene bak sinir stres kalmayacak
.

Araştıracaksın tabii ki bu senin hakkın. Mesele para meselesi değil, kocana güven duymuyorsan tabii ki peşinden koşacaksın, çünkü siz artık hayatı paylaşıyorsunuz ve insan eşine koşulsuz güvenmek ister. Benim merak ettiğim görümceniz ve kv'niz neden boşanırsanız boşanın, bizi bir daha aramayın demeye başladı?? Normal bir durum yok ortada. Yengem yok ama olsa ve bana aynı soruyu sorsa; hayır yok hiç olmadı, ya da vardı ama sattık derim.. Sonra anneme aynı şeyi sorsa o da Ashlee2709'a da sormuşsun, hayırdır kızım, yazlık meselesi nerden çıktı der. Ona göre de ya abime/kardeşime hesap sorar neden yalan söyledin diye ve gelinine destek olur ya da kızım yanlış anlaşılma olmuş falan der, tatlıya bağlamaya çalışır. Ne diye boşanırsanız boşanın bizi aramayın diyolar ki??

Bence o arada eşi anneyi ablayı arayıp ne söyledi ise eşi ile ve olanlar ile ilgili onlarda o yüzden sebep öyle demişlerdir.

Eski konunuzu da biliyorum
Kocanız esaslı dolandırıcı ruhlu
Yalanı huy haline getirmiş
Ailesini bile bıktırmış Hesabını ona sorun Başkalarının malvarlığı sizi ilgilendirmesin Ayrıca belli ki esiniz ve sizi pek istemiyorlar

Gerçekten yazlıkları olsaydı ve ailesi yalan söylüyor olsaydı eşin onları da koruyacak şekilde olayı kapatmaya çalışırdı. O ise direk onlara suç atmış kendini aklamak için. Bence!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…