sadece kimin yalan soyledıgını ogrenmek istiyorum.

anlasmali olarak bosandik,evden giderken parmagimdaki tektasi,benim aldigim inci kolye ve kupeyi,dugunde takilan kolyeyi,bana sevgiliyken aldigi bilekligi alip gitti,bide ustune evdeki esyalardan televizyonu ,camasir makinesini almak istedi ,almasin diye 3500 tl yolladim,yeterki defolsun gitsin dige,evden giderkeb benim aldigim havluya,terlige kadar aldi ve arayip nasil midesizsin benimle aldigin esyalarla yasiyorsun diye konusuyor.bide beni cok sevdigini soyluyor ama dogalgaz aboneligini iptal ettireyin de 400 tl mi alayim diyor.

Bu arada ailemin evinde oturduk tek kurus kira vermedi,hala utanmadan para hesabi yapiyor ve babasi arayip edyalari al diyor.

Nasıl rezil insanlardır bunlar. Sizin adınıza ben sevindim kurtulduğunuz için.

Esiniz yalan soyluyor ama ailesinin bu tutumunu anlayamAdim. Ters birsey dememissiniz ki onlara niye olayi gorusmeyelim bosanina getiriyorlar ki?! Acaba esiniz onlara da yalanlar atip aranizi mi bozdu istemeden

Bu arada ailemin evinde oturduk tek kurus kira vermedi,hala utanmadan para hesabi yapiyor ve babasi arayip edyalari al diyor.
Gecmis olsun kurtulmussunuz.

Ohannessss bu ne?!?

ben yıne ıyı nıyetımden anlaşmalı boşandım. şuan çok pişmanım.etrafa herşeyi ben yaptım . bir sürü param gitti diye konuşuyormuş, oysaki evden gitsin diye altın kolye , küpe , bileklik neyim varsa vermiştim. sonra eşyaları alacağım diye tutturuncada 3500 TL yolladım. bide hakkımda yalan konuşunca durumumu tahmin edin.

Kimin yalan söylediği belli değil mi? Daha neı öğrenmek ıstıyorsun anlamadım açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…