- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
Pardonda yatalak hastamisiniz erken dogum riski falanmi var yada cokmu uzak dugun yeri ben anlamadim siz neye kizdiniz illaki oynamanizmi lazim gitip esinizin yaninda oturup gelirsiniz ne var bunda
hamilelik durumlarından hiç anlamam ama gerçekten çok kızıyorum kayınpeder bize masraf yapmadı, bize hiçbir şey almadı vs gibi düşüncelere.
ya hu almasın, yapmasın.
çok mu onlara muhtaçsınız. ayrı şehirde yaşadığınıza göre demek ki geçinebiliyorsunuz.
yani sizin çocuğunuza bir takım elbise de almadı diye. bunu niye sorun ediyorsunuz ki
cidden anlamıyorum .
madem kendi düşünceniz var niye böyle bir başlık açıyorsunuz. insanların size sürekli hak vermelerini bekliyorsanız yanılıyorsuz. herkesin bakış açısı farklıdır. hem "SİZ OLSANIZ GİDER MİYDİNİZ ?" diye sorup "sadece kısacık bir soru (herkes 2 dk sıını ayırırsa çok sevinirim)" adıyla başlık açıyorsunuz hem de kendi fikirlerini söyleyenlere karşı çıkıyorsunuz. Onay almak için mi açtınız Allah aşkına bu başlığı. Sizin sorununuzu değerli görüp zahmet edip başlığa cevap yazmışlar en azından bi teşekkür edebilirsiniz bu insanlara.
canım şimdi gitmesen her fırsatta mevzuu olur bu.. senin sağlığın hiç bişeyden önemli değil elbette fakat çok kötü hissetmiyorsan git derim ben.. hiç gitmemek ayıp olur.. yarım saat oturup kalkarsın.. durumunu biliyorlar sonuçta.. kalkıp herkese tek tek ilgilenmek zorunda değilsin..misafir gibi oturur kalkarsın.. yarın birgün eşine de sana da tek laf etmeye hakları olmasın..
Pardonda yatalak hastamisiniz erken dogum riski falanmi var yada cokmu uzak dugun yeri ben anlamadim siz neye kizdiniz illaki oynamanizmi lazim gitip esinizin yaninda oturup gelirsiniz ne var bunda
bunu durunca kv ye bır sey demedın mı canım.anne doktor boyle boyle dedı dıye.eger rıslıyse evde de yalnız kalmaman lazım eşinin de aklı sen de kalır.evde yalnız kalacagına eşinle git yalnız olma daha ıyı.egr risk varsa eşin de sen de gitme canım.tabı gelmedi diye yüzüne vuran bir milletmiz var o ayrı konu.
canım dogumun guzel geçsın kendımı senın yerıne koydum ben olsam gıderdım hem evın gelını olarak hemde bak senınde cocugun olacak oglunun sunnetıne halası(gorumcen ıcın dıyorum) gelmezse uzulmezmısın sen uzumesen bıle emın ol cocuklar ıstıyor halam nerde teyzem nerde dıye soruyorlar goremeyıncede uzuluyorlar hem daha dogumuna var rısklı gebelıkte degıl farzedelım orda sancılandın yalnız degılsınkı kalabalık esınde orda olacak kısaca bence gıtmelısın benım dogumuma 20 gunum vardı gorumcem nısanlandı gıttım cokda eglendım (nst makınasında sancılarım cıkıp doktor dıkkat et erken dogum yaparsın demesıne ragmen)ıyıkıde gıtmışım zaten bebek dogunca pek dıasrıya cıkamıyorsun bunalıyorsun son gezmelerını ıy degerlendır genede sen bılırsın
erkek canım........
giderm orda gözükürdüm ama fazla durmazdim.. el gibi yani..
sahiplenmezdim
Valla anlamadım riskli gebelik değil dogumuna neredeyse 2 ay var gideceğin yerde uzak değil eee sıkıntı ne? Sorun onlara mesafeli davranmak, k.pedere kaynana ve eltiye gününü göstermek veya alınganlık yapmaksa bence hiç yeri değil...
Ben giderim valla hemde saçımı başımı yaptırır, güzel kıyafet alır tam düğün sahibi olarak orada bulunurum..
Ben gitmeme nedeninizi hamileliğe baglamanızı açıkçası doğru bulamadım.
bak bebısınde erkekmış erkek bebek anneyı guzelleştırır derler kı bızzat yasadım sımdı sende daha guzel olmuşsundur herkez senın kıyafetını saçını basını degıl guzellıgını konusur oh ne guzel
giderm orda gözükürdüm ama fazla durmazdim.. el gibi yani..
sahiplenmezdim
Valla anlamadım riskli gebelik değil dogumuna neredeyse 2 ay var gideceğin yerde uzak değil eee sıkıntı ne? Sorun onlara mesafeli davranmak, k.pedere kaynana ve eltiye gününü göstermek veya alınganlık yapmaksa bence hiç yeri değil...
Ben giderim valla hemde saçımı başımı yaptırır, güzel kıyafet alır tam düğün sahibi olarak orada bulunurum..
Ben gitmeme nedeninizi hamileliğe baglamanızı açıkçası doğru bulamadım.
Sorun abiye giyip ortalarda dayının eşi olarak salınamamak.
İnsanlara uygun tarih hangisi ise onu alacaklar tabi ki. Doğumdan sonra yapsalardı bu sefer de doğum kilolarınızı mı bahane edecektiniz gitmemek icin.
Allaha şükür riskli bir gebeliğiniz yok, engel teşkil edecek, huzursuzluk cıkaracak bir durum söz konusu değil.
Gidin, üstünüze düşeni yapın, yorulunca geri dönün.
Kimse hamile bir kadından göbek atmasını beklemez.
Kimse de çocuğunu birini huzursuz etmek yada gıcık etmek için sünnet ettirmez.
Bence o öküzün altında buzağı yok
Ben gitmezdim, eşin de gitmesin.
Riskli günler sonuçta
Hamileliğin son 20 gününe kadar çalışmış hergün 3 saat otobüsleri kullanmış biriyim. . Hamileliğin insana nasıl ağırlık verdiğini biliyorum. .Bende hamileyken keşke abim şimdi evlenseydide şöyle salına salına hamile abiyesi giyseydim diye düşünüyordum kısmet bi dahakilere. .
Biraz işi yokuşa sürdüğünüzü görüyorum . . Alt tarafı yarım saatlik yol . .Gidip oturur oynayanları keyifle izlersiniz. Baktınız ayaklarınız rahatsız oluyor atarsınız bir sandalyenin kenarına rahatınıza bakarsınız. .Hem siz hamilesiniz diye sünnet çocuğundan sonra bütün ilgi sizin üzerinizde olur. .Hem stres atarsınız doğumdan önce. Ön yargı ile yaklaşmayın. Eğer ilgili bir dede ise zaten sizin çocğunuza da aynısını hatta daha fazla maddi menevi yardımı esirgemez. . .Dayısıda yiğeninin düğününde rahatlıkla zaman geçirir. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?