buda sorun tabi bunu istemek hakkım değil mi elmayra ,çokmu abes bişey istiyorum !
ama sadece bunada bağlaman yanlış okadar şey yazdım konumun dışında ,doğumdan sonra yapılıcak diye konuşuluyodu zaten ,bebeğime annem bakardı ,bende aykalkamıyorum ay eğilemiyorum yok kasıldım yok ayaklarım şişti ayakkabılar kesti demeden ,kiloluda olsam da rahatça günü geçirirdim...
Tabi ki isteyebilirsin, ama onlar bir tarih belirlemişken sırf hamile olduğun icin mızmızlanamazsın. Cok güzel cok sık abiyeler var hamileler icin, hayatı kendine zorlaştırma ilayda. Eğilecek kalkacak bir durum yok ki, oyun da oynarsın dans da edersin, hamile halinle kolbastı oynayacak halin yok tabi.
sen eylül sonu doğurursun zaten 15 ekime kalmazsın, sakın bir yere gitme
yok canım direk kilolarımı konuşuyolar inan ,ödemden davul gibi olmuş ayak veellerimi konuşuyolar
herkes doktor ya tavsiyeler başlıyo yok tuzlu yeme yok oda böyle oldu başına bunlar geldi yok yok şunada böyle oldu geçer üzülme
hadi ben neysede eşim nasıl gitmesin canım ya, hadi gitmesin o daha büyük sorun olur ben göndermedim zandederler ben ona gitme demem aksine burda böyle yazıp fikir alıyorum ama eşime olumlu konuşuyorum ,o benden daha kızgın
sen fazla kilolu bi hamile olmamışsın demekki ne güzel , dedesi ninesi çokta umrumuzda değil artık ,kimseden bişey beklemememiz gerektiğini şu son bir haftada çok güzel öğrendik
kıloya takılma canım hamıleyken mecbur alınıyor ama onların hepsı gıdıyor merak etme sıslıgıne tuzlu yeme veya herhengı bır yorum yapana doktoruma soruyorum hamılelıkte boyle olur sen başkalarının sozlerıne bakma dedı dersın benımde ılk cocugumda her kafadan bır ses bende ama doktor boyle olmasının soyledı bende oyle yapıcam dıyodum doktor deyınce mıh kalıyorlar
niye öyle dedin canım ya :26:
yokmu sence gerçekten
ben burda hamileyim kolbastı oynayabilirmiyim yazsaydım ben oynadım bişey olmadı diyen bikaç kişi çıkardı kesin
hadi ben neysede eşim nasıl gitmesin canım ya, hadi gitmesin o daha büyük sorun olur ben göndermedim zandederler ben ona gitme demem aksine burda böyle yazıp fikir alıyorum ama eşime olumlu konuşuyorum ,o benden daha kızgın
çünkü sezeryanla doğum yaptığın da bile doktor sancı gelmeden alalım diye muhtemel doğum tarihinden 15 gün önce alıyor bebeği benim 12 önce doğumum oldu dktorum korkuyordu heran doğurabilirim diye annem 2 doğumuna normal yapmış ikiside 10gün erken. yani şehir dışına yolculuk felan yapmayacaksan gidebilirsin ama bence şehirdışına çıkmak büyük risk.son ay biz yarmsaatlik yola bile gitmiyorduk
Ama ya o düğündeyken sana bişey olsa
Bence bu durumda düşünceli olması gereken kişi sen değilsin. Düğünü yapacak olanlar
Kimi Arkadaslari gercekten anlamiyorum...
1. Konusahibinin Esi ben sensiz giderim falan filan demiyoki,aksine Esinin arkasinda ve kendi gitmek istemiyormus düsüncesizlik var diye...
2.Konusahibi esine gitme demiyor aksine senin gitmen gerekir diyor esini doldurmuyor...
Sonuc: bu iki davranista esler arasi cok güzel demekki birbirlerini cok düsünüyorlar ve anlasiyorlar....
3. gitme,esinde gitmesin diyen arkadaslar... Neden???? Küfürmü edilmis, Dayakmi yemis??? Evet aralarinda sorun var ama anladigim kadariyla herkeste olan sorunlardan,iste su yapilmadi bu yapilmadi o sunu dedi bu sunu dedi gibi...haklidir konusahibi kendince ama karsi tarafida dinlemek lazim...
4.belkide konusahibinin düsündügü gibi arg niyetle yapilmis bisey degildir en azindan görümce tarafindan...cocuk gelmis 12 yasina tamam buzamana kadr nerdeymisler ama bi ihmal yapilmis iste...belkide simdi görümcenin esi,Kv'si,KP'si hata görümcenin görumcesi diretmistir...
5. Konusahibi HAMILE farkindasiniz dimi? Yani ölümcül bi hastaligi yok yada yatalak degil... Riskli bi gebeligide yok...evet dügun zamani 15 gün kaliyor dogumunua o zamanda durum ne olur kimse bilemez eger bi degisiklik olmazsa kendisinide iyi hissederse yarim saatlik yola gidebilir bi saat oturup hatta azcik oynabilip eve gelebilir... Kimse 5-6 saatlik yola gitmen gerekir nedemek falan filan demiyor zaten...
Allah göstermesin bisey olacaksa evdede olur,ayagi kayar düser alan hatta durup dururken bile sorun cikabilir...
Ucak düser diye ucaga binmeyelim,gemi batat diye gemiye binmeyelim gibi bisey sizin dediginiz...o anda hala sorunsuz bi gebelik geciriyorsa ve kendisini oyi hissediyorsa hitmesi gerekir...herhangi bi gun degil,tekrari yok ve onlar en yakinlari...samimi olmasina falanda gerek yok madem istemiOr yada tavrini elli etmek istiyor...
Insanlarin dediklerine gelince, bosverin ne derseler desinler, siz bu düsüncedeseniz ozaman cocuk oluncada kimseLe görüsmiyceniz heralde, cünkü ozaman dahada yorumlar artiyor söyle yap böLe yap diye...hatta aaaa konusmuyomu daha bizimki cok dilli,nasil yaa hala bezlimi bizimki coktan wc ye gidiyor,cok zayif sizinki,baya tombul sizin bebek vs... Bu böyle uzayip gider ozaman napcaniz merak ettim...size ettikleri lafa gelincede,gülüp gecin, bi arkadasin dedigi gibi ben herseyi doktoruma danisiyorum o kimseyi takma dedi diye cevap verin...dogumdan sonra inanin daha zorunuza giderdi söyledikleri, aaaa verememisin kilolarini,cok almisin zor verirsin falan filan, simdi bari sebebin var pasam iyi besleniyo karnimda diyip tikarsiniz lafi agizlarina...hem cocuksuz simdi daha rahatsiniz bakilmasi gerekmiyor, anneme burakirsim demissinizde ne biliyosunuz duracag
Belkide cok mizmiz bi cocugunuz olacak,emecek falan... Biraz positiv bakin olaylara yaaa...olan olmus illaki tavir koyaksaniz belli edin ama saglik sorunu bebegin riski olmadigi sürece gitmemezlik yapmayin... Hakli olabilirsiniz ama cok büyütüyosunuz bemce,eger baska konulardada böyleyseniz karsi tatafi fazla suclamayin bence...[/QUOTE]
sağol canım zahmet edip uzun uzun yazmışsın ,herkes riskli bi gebeliğin yok yazmış ,bende şu şekilde düşünüyorum ,ben şimdiden böyle zorlanıyosam 1 ay sonra dahada sıkıntılı olucam ,belki risk ozaman ortaya çıkıcak ,garantisi yok evdede olur olan demişsiniz onca kalabalığın tanımadığım milletin içinde olması mı iyi evimde mi , ben bukadar geniş düşünemiyorum malesef
işaretlediğim kısmı ne amaçla yazdınız onuda anlamadım çok önyargılı geldiniz bana son yazdıklarınızda ,sonuçta onları tanımıyosunuz benim burda yazdığım bikaç şeylede beni tanıyamazsınız...
emin olun buna deyicek insanlar olsa ertesi gün doğurcak olsam yine giderim ama durum böyle olunca önce kendini ,milletin ne diyceğni düşünüyosun
ilk 3 sayfayı sabırla okudum ama farklı bir şehir olup olmadığını yazmamış defalarca sorulmasına rağmen...
farklı bir şehirse haklı olabilirsin ama aynı şehirse bence sakınca yok. ben doğuma pazartesi günü girdim cuma akşam 6 ya kadar tam mesai yaptım..ctsi de dolaştım dışarıda. bir tek heyecandan pazar evdeydim. riskli bir hamileliliğin de yoksa eğer aynı şehirdeyseniz abartıyorsun derim.
işte insanı nasıl ikilemde bırakıyolar görüyosun , ya gidicem el gibi durucam ya gitmeyip araya soğukluk sokucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?