madem gitmediniz diye araya soğukluk girecek
siz de geliyorum deyin..."Biraz zor olacak ama olsun,bi tanecik dayısı var,gitmemek olmaz" deyip herkesi şaşırtın.
Son gün de biraz rahatsız hissettiğinizi,doğum başlar diye korkup gelemediğinizi söylersiniz."çok üzgünüm,hediyesini bile almıştık" falan der taktik yaparsınız
kimse size hiiçbiişi diyemez,sonuçta 9 aylık gebesiniz!
Aslında bu tarz oyunlara hiç gerek yok ama madem "doğuma masraf yapılmadan düğünümü aradan çıkartayım" zihniyetinde bi insan olduğunu düşünüyorsunuz bence bu tarz bi oyun iyi olabilir.Adamına göre muamele yap demişler...
Beni yanlış anlama benimde 2 yaşında oğlum var ve bende 37. haftaya kadar çalıştım, belki benim gebeliğim rahattı bu yüzden bana anlamsız gelmiş olabilir. Sen kendini ağır hissediyorsan onu bilemem herkesin bünyesi farklı tepki veriyor hamileliğe.
Ama gerçekten trip yapmaksa amacın bence yeri değil onu demek istedim.
şuan 8 inci ayım bitti ,doktor eylül sonundan itibaren biryere kıpırdamayın dedi ,beklenen doğum tarihim 15 ekim
ve bunlar çok öncedden belli olmasına rağmen ,görümcem bu zamana kadar beklettiği çocuğuna sünnet yaptırıyo ( 6 yada 7 ye gidicek galiba) önceden kaynanam olmaz öyle şubatta yapsınlar demişti ama duyduk ki EYLÜL SONU düğün varmış ...
ben de bozuldum açıkçası normal bi zaman olsa bana göre ayarlamak zorunda değil ama sonuçta halim ortada ,kaynanam bana bişey diyemedi ama eşime ilayda oynamaz gelir oturur demiş...
ki kalabalığa gidip oturamam hemde en riskli günlerim ,açıkçası ben gitmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum ,eşime sen gidersin dayısın sonuçta dedim,ben dul adammıyım düşünselermiş ,bizi bilmiyolar mı dedi... bende öyle düşünüyorum bukadar beklenmiş doğumum beklenemez miydi bukadar mı yok sayılıyoruz ...
SİZ OLSANIZ GİDER MİYDİNİZ ?
şuan 8 inci ayım bitti ,doktor eylül sonundan itibaren biryere kıpırdamayın dedi ,beklenen doğum tarihim 15 ekim
ve bunlar çok öncedden belli olmasına rağmen ,görümcem bu zamana kadar beklettiği çocuğuna sünnet yaptırıyo ( 6 yada 7 ye gidicek galiba) önceden kaynanam olmaz öyle şubatta yapsınlar demişti ama duyduk ki EYLÜL SONU düğün varmış ...
ben de bozuldum açıkçası normal bi zaman olsa bana göre ayarlamak zorunda değil ama sonuçta halim ortada ,kaynanam bana bişey diyemedi ama eşime ilayda oynamaz gelir oturur demiş...
ki kalabalığa gidip oturamam hemde en riskli günlerim ,açıkçası ben gitmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum ,eşime sen gidersin dayısın sonuçta dedim,ben dul adammıyım düşünselermiş ,bizi bilmiyolar mı dedi... bende öyle düşünüyorum bukadar beklenmiş doğumum beklenemez miydi bukadar mı yok sayılıyoruz ...
SİZ OLSANIZ GİDER MİYDİNİZ ?
Gidin gitmeyin konusu apayrı bir konu sağlık sonuçta bu ama karşı taraf çocuğun okulunu düşünerek bebeğin doğumundan sonra bir tarih seçememiştir diye düşünüyorum ben öncelikle. O yüzden bence altında başka anlamlar arayarak, size karşı yapıldığını düşünerek kendinizi yıpratmayın hiç.
Ben doğurana kadar gezdim hem de her yere yürüyerek gittim , en uzak mesafeye bile yürüdüm doğumum rahat olsun diye..
Siz sadece salona gidiceksiniz ,, ne varki bunda arabaya binip de salona gitmek orda da oturmak Çok mu Rİskliymiş yani...???
Bence siz gitmemek için hamileliğinizi bahane ediyorsunuz gibi geldi...
Belki görümcenizi sevmiyorsanız o yüzden böyle düşünüyorsunuzdur....Çünkü riskli bi hamilelik olmadığı sürece hiç kimse son ayında kendini eve kapatmıyor...
Doktorlar bile bol bol yürüyüş öneriyor biliyorsunuz...
Biz düğün yaptığımızda eltim yeni doğum yapmıştı gelemedi ayy kadına bunca zaman sormadım hiç acaba nasıl alındı,keşke onu arayıp sorsaydım ona göre yapardık düğünü gerekirse ertelerdik bir sene ne olacaktı ki.Yeni doğum yapmış lohusa aman Allahım çok zor :) Hahahaha kusura bakmayın ya normalde bu tarz şeyler yazmam.Ama gerçekten konuyu açıp yorumları okudukça daha da komiğime gidiyor pardon :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?