sadece kısacık bir soru (herkes 2 dk sıını ayırırsa çok sevinirim)

NOLUR GİTMEEEE..Sen karar vermişsin git diyene kızıyorsun e neden soruyosun birdaha anlamadımki? Bence yaptığın düpedüz kıskançlık onun çocuğu, benim çocuğum derdine düşmüşsün..Vay efendim benim doğum zamanı geldi görümcenin çocuğuna gitcek bütün ilgi ben ikinci planda kalacağım diye korkuyorsun!!yalansa yalan de ama değil..
Bak aslında bi fikrim var; diosun ya ya düğünde suyum gelirse , doğuma gidersem diye heh süper olur aslında bir anda sünnet düğünü unutulur herkes sana odaklanır valla güzel plan..Bence GİT ..
Kendine iyi bak üzme kendini bunlar için..

bu sinirin sebebi ne ,beni nekadar tanıyosun kıskanç ilan ettin , kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilim bi çok git diyen oldu ama kaçtanesini neden tersledim dön bida oku istersen,

nekadar komplekslisin ki bu düşündüklerini ben gerçekten düşünmedim ,ön planda olma gibi bi çabamda olmadı hayatta çok şükür gerekte duymadım

böyle çirkin cevaplar yazdığınızda size hakkettiğiniz cevapları verince hemen kolayınıza geleni yapıyosunuz ,İSTEDİĞİN CEVABI VERMEDİK ONDAN KIZDIN

ÜSLUP ÜSLUP ÜSLUP.....

Son düzenleme:
benim bebeğim herkesin bebeğinden daha önemli onlar da kendi çocuklarını düşünüyolarsa yapacak bişi yok gitme çünkü ben gitmezdim.. Senin durumun surpiz bi durum değil ki biliyolardı gitmesen de hiç bişi diyemezler ne güzel ki eşin de senin gibi düşünüyo ya hayır illa gidecez deseydi

işin komiği kendileride yanlış olduğunu söylüyolardı şimdi noldu,bizimi oyalıyolardı halbuki samimi olup açık açık söylesinlerdi demi ama, Allahtan eşimle hep ortak noktada buluşuyoruz dediğin gibi olsaydı zaten mecbur giderdim bu sefer gerçekten surat yapardım

eğer aynı şehirdeysek eşimi 1-2 saatliğine gönderir kendim gitmezdim.

işte canım böyleside benim içime sinmiyor eşimde öyle düşünüyo ,eşimi düşünüyorum aklı bende kalıcak tekbaşına boynu bükük eylenemez ki bizimki öyle , durum göstericek bakalım

yani gitsem kendi gururumu yıkıcam gitmesem bu sefer biliyorum canımızı sıkıcaklar ,

Son düzenleme:

Hepsini okudum desem yalan ama çoğunu okudum gururdan filan bahsetmişsin en son mesajda:) Bu arada çok eğlendim konunda inan hiç sinirli değilim..Derdin böylesine can kurban..
gitme gitme gururunu ayaklar altına alma, sen hamilesin onlar sünnet düğünü yapıyolar ne ayıp şey ben olsam hayatta gitmezdim..

Kesinlikle gitme ben olsam gitmezdim. Eşinde yanlış düşünüyor dullukla ne alakası varmış ? Herkes biliyor senin Doğumun olacağını Bebeğini ve kendini riske atma. Aslında eşinin seni götürmemesi gerekiyo bence...

Deyinmeyim dedim buna ama dayanamadim...bi yerde kv ve görümce icin iki yüzlü demissiniz, sonrada sizin onlara karsi ve esinize karsi burda yazdiklarinizi yansitmadiginizi olan oldu kismet böylemis falan dediginizi yazmissiniz görümcenize gecmis olsuna gittiginizde...Peki bu ne oluyor??? Siz Ikiyüzlü olmuyormusunuz? Olaylara hep kendi pencerenizden bakiyorsunuz,banada ön yargili demissiniz ama ben sizin yazdiklariniz davranislardan sonra yorumumu yaptim yani tipinize bakip siz söylesiniz demedim hatta kesin bisey demedim,eger hep böyleyseniz dedim yani kesin bisey demedim,tamimiyorum sizi bina karar veremem zaten,ama yazim seklinizden az cok anliya biliyor insan...gidip gitmemek sizin bilceniz is,esinizle karar verirsiniz, ama yapilmasi gereken eger o andada bi saglik sorunuz yoksa beraber gitmeniz...

nekadar lakayıtsınız

ama canım benim yaptığım verdiğim sözün arkasında durmamak değil ki , ben herşey hallolmuşken surat yapsam nolucak , umursamıyor gibi davranmaya çalışıyorum onlara karşı ,ama bana bi burda itham olduğu zaman savunmaya çalışıyorum haliyle kendimi ,burda fevri davranmış olabilirim kırdıysam kusura bakma ama bi arkadaş açıklamama rağmen kurmalı gibi kendi ailen olsa böyle yapmazdın ,kendi ailen olsa böyle yapmazdın ,............................ diyince haliyle insanın sinirlerini zorluyo, bu hoş bişeymi sence ...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Konu içeriğine dönebilir misiniz lütfen?

konu sahıbı hamıle ve bızlere gore daha hassas daha alıngan daha duygusal, bu yuzden ben ,yalan degıl ama dogru kelımelerı secerek yazmak ıstedım hamılelıgın son zamanlarında uzulmesın ıstedım

gitmezdim eşin haklı

vallahi ben bekarım ancak mantık yürütüyorum sanki sünnet tarihinde bi kasıt var gibi geldi bana ayrıca benim canım benim bebeğim ( kan benim , damar benim )
hiç bi yere gitmezdim o gün sünnet gece mi koy bi film uzat bacaklarını ohh izle filmini eşofman mı giyiyon ne giyiyon rahatca otur ablacım sen son zamanındasın eşinede maşallah cok akıllıymış yani al nutellenı ye enerji olsun miniğe görümcen altınları önceden toplama teleşına düşmüş olabilir bence sen doğum yapınca sana gelcekti önceden alıyım die düşünmüş müş müdür ki ?

güldürdün canım beni

aslında böyle rahat olmak lazım gerçekten ,gelen eleştrilerden yorumlardan anladığım kadarıyla seni nekadar önemsiyolarsa sende onları okadar önemse ,

belki düşünmüştür bilmiyorum canım , 3 fazla altınla zenginler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…