!!sadece merak

Kim istemedigi bir evliligi yapar ki? Toplumumuzda hadi kadin yapiyor diyelim ama erkegin yapabilecegine inanmıyorum. Neden böyle bir şey sordunuz peki?
Not: Bir zahmet evli adamdan da uzak durun eğer pis bir niyetiniz varsa. .
Meraktan sordm . Evli bir adamla da düşündüğün gibi bir birlikteliğim olamaz.daha önce açtığım başlıkta beni yanlış anlamış olabilirşnz o kişi dun beni aradı ve pismanliklarını dile getirdi.benden de herhangi bir beklentisi olmasın diye nişanlı olduğumu soyleym.yani PİS bir niyetim olamaz

Dah once Actigin baslik mi? Valla buraya konu acanlarin gidip de eski konularina bakmiyorum. Bu konuyaydi yorumum ama isabetli yorum olmus desene..

8 ay aynı evde durucak birlikte olmuyacaklar...bilemem zor gibi görünüyor...

ama oladabilir neler neler oluyor...bunu sana sevgilin diyor bahanesi buysa eger ne olursa olsun evlensin beraber olsun yada olmasın asla geri dönme

hadi inat uğruna nişanlandı da evlenmeyebilirdi.hadi evlendi diyelim eğerki herhangi bi sağlık sorunu yoksa hiç bi adam evde 9 ay yanlız başına kaldığı,aynı yatağa girdiği kadına dokunmadan duramaz bence.

Adam nikahli karisiyla ayni yatakta 8-9 ay yatacak ve aralarinda hicbir sey olmayacak. Yani mantiginiz aliyor mu bunu? Hadi diyelim adam kadini istememis olsun, kadin adami arzulamayacak mi?
Kendinizi kandirmayin. Asla ve asla 2. kadin olmayi da kabul etmeyin. Kendinize oz sayginizi kaybedettiniz mi bir daha zor toparlanirsiniz benden soylemesi.
Kimsenin bedduasini da almayin.

bizle dalgamı geçiyorsun fakemisin yada dogrumusun bilemiyecegim konu sahibesi bütün iyi niyetimle yazıyorum...

ilk konu ve bu konunu okudum ve yorumumu yine yapayım...

o adam artık senden çıkmış gitmiş canın yanmış ayrılık olmuş senden kaynaklı yada ondan kaynaklı olan olmuş ilk ayrılan sen değilsin sonda sen olmuyacaksın geçmeycek gibi görünen bu acıların geçer unutulur gider.

bakarsın ki eskisi gibi düşünmüyorsun aklına geldikçe azıcık canın acır ama eskisi gibi olmaz...

o evli ve başka bir kadın var ayrılıp gelse bu seferde eşi acı çekicek...

en iyisi sen aradan çekil hayatına baka karşına birisi çıkar elbette mutluluk ondadır kimbilebilir ki bunu...

o yüzden ört bunun üstünü unutmaya bak...sen ölsün o adam demeylede ölmez sen ayrılsın demeyle de ayrılık olmaz...

unut gitsin...ve geri gelirse de asla ama aslakabul etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…