Sadece Nikah Yapmak

bende dugun yaptim ama simdi pismanim keske nikah olsaydi.10 yil once bukadar organizasyon falan yoktu normal bi dugundu ama olmasada olurdu.belki sadece kina olup dugun modunda oluyor zaten sonra nikah yapilabilirdim...eltiniz falan olacakmi bilmiyorum ama ilerde onlarin olurda siz uapmazsaniz kiyas edermisiniz keske olsaydi dermisiniz bunu en iyi siz bilirsiniz.bu kiskanclik degil de pismanlik yanlis anlamayin.bizim burda biri vardi yok altin sevmem istemem dye yaptrmadi sonra elti evlenirken okadar cok istedi ki kayinvalde yapinca diger gelin bozuldu.pismanlik kisiden kisiye degisir en iyi kendinizi siz tanirsiniz.allah gonlunuze gore versin

Oldum olası düğün dernek işlerinden hiç hazetmem. Mecbur olmadıkça kimsenin düğününe de gitmem. Hani her kızın hayali gelinlik vs derler ya,hiç bi zaman gelinlik hayali kurmadım. Bu kadar nefret eden benim,6 gün düğün merasimim sürdü (2gün kendi memleketimde kına+düğün,4 gün 4 gece de eşimin memleketinde) kimseyi kırmamak için dişimi sıkıp biran önce bitmesini diledim şimdiki aklım olsa sadece bi nikah olmasında çok ısrarcı olurdum. Kendinizi siz biliyorsunuz,pişman olup olmayacağınızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…