- 23 Ağustos 2012
- 51.010
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.431
- 898
Para açısından sıkıntı yok aslında ben kendim geriliyorum hazırlığı, ırtı zırtı:) onun yerine mis gibi balayı yaparım diyorum ama yıllar geçtikçe içimde ukte kalır mı emin de olamadım
Bence çok abartilmadan dugun olmalı benim çok eğlenceli olmuştu hatta arkadaşlarım arada dalga geçer tekrardan düğün yap içimizde kaldı diye
100 bin mıBence sadece nikah.
Çeyrek altın 623 tl olmuş.
Gerçekci olalım yakın akrabalar dışında kimse çeyrek altın takmaz.
Ayrıca yemekli düğün en az 100 bin.
Ona para vereceğinize ev peşinatı yapılır; araba alınır. 100 bin büyük para.
Nikâh yapın geçin..
Bizimkiler sadece 1 halayda 20 defa dönmüşler bide öyle hızlı halayda değil 30 kişide fazla katılım sağlanan halaydiValla ben de dugune gitmeyi seviyorum ne yalan soyleyeyim. hele ki yakin arkadaslarimin dugununde acaip eglendim superdi. Sag olsunlar cok guzel organize etmisler
Halay vazgeçilmezBen kokteyl yaptım.
Önce nikah sonra müzikli bir yemek
Ardından içecekler.
Yine hafif bir müzik.
Güzeldi.
Yine evlensem yine aynı şekilde evlenirim.
Halaylı oynanmalı geleneksel düğünleri sevmiyorum.
Bizimkiler sadece 1 halayda 20 defa dönmüşler bide öyle hızlı halayda değil 30 kişide fazla katılım sağlanan halaydi
100 bin mı
Evet üç aşağı beş yukarı..100 bin mı
Ne gerek varki peki o kadar harcama yapmaya dugun yapmak istemeyen birinden bahsederken 100 rakamını duyunca hiç yapmazPilav üstü tavuk döner domates salatalık dağıtırsanız düşer bütçe tabii ama onun dışında güzel bir yemekli organizasyon kişi sayısına göre de değişerek yüksek olur tabii.
Soyle ki ben masrafinda degilim ama dugun cok cok ugrastirici. organizasyonu, davetlisi, yemegi, stresi derken o kadar stres cekmem istemem.
Ben icin onemli olanlar 1. gelinlik 2.gelinlikle fotograf 3. arkadaslarimla eglence
Soyle yapmak istiyorum ben: Venedik, Porto veya Cesme gibi sokaklari guzel bir yerde acikhava fotograf cekimi yaptircam gelinlikleEglence bence olmali, ama stressiz. Nikahtan sonra akraba ve arkadaslarimi guzel, sIK bir fasil restoranina davet ederim mesela. Ya da oldugum sehire yakin bir otele haftasonu icin arkadaslarimi davet edip orda eglenirim. Onemli olan sevdiklerimle eglenmek ve guzel bir ani yaratmak.
Ne gerek varki peki o kadar harcama yapmaya dugun yapmak istemeyen birinden bahsederken 100 rakamını duyunca hiç yapmaz
Çok yaa aşırı masraflı bizim düğünler 40bini bulur herşeyiyle toplamEvet üç aşağı beş yukarı..
Ben Istanbul'dayım. Kaliteli bir kir düğünü veya yemekli düğün yaklaşık 100 bin.
Gereksiz bence. Onun onda birine fistik gibi balayına gidilir gezilir. Ev peşinatı olur araba olur.
Çok isteniyorsa yakın aile ile 20 kişilik türkülü yemekli organizasyon yapılır.
Ama 150 kişiye yemekli düğün bana göre gereksiz.
Ve pahalı..(Istanbul için konuşuyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?