Sadece yaZıyorum gözyaşlarımla..

Amin Allahim dermansiz dert vermesin dedigin gibi genc olumU cok zor olumun her turlusu aci ama gencecik yasta hayatinin baharinda saci kasi kiprigi dokulmus aci cekerken gormek oyle berbat bisey ki parklarda cekirdek balon vs satarak kazaniyodu ekmek parasini hic gun yuzu de gormedi dusundukce kahroluyo insan hala su hortumlar falan ciksa sacim kiprigimde cikar heralde zayifladimda makyaj yapip gezicem bacim dedi gecen gun insan hayattan hic vazgecemiyo ne aci hala ümidini kesmediAllahim nerde sifa bekleyen kulun varsa sifa ver kurban oldugum

Oyyy başın sağolsun. Yazının başında dedim ki heralde nikahtan döndünüz. İçim acıdı mekanı cennet olsun

Benim gencecik yakınım da 3 çocuğunu bıraktı biri daha kundaktaydı. Göğsünün sütüyle toprağa verdik. Nasıl acı bilirim

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah ailesine sevenlerine sabir versin

Başınız sağ olsun inanın ben bile ağlamaya başladım hiç tanımadığım halde rabbim mekanını cennet eylesin

Ölüm ne kadar yakinimizda.. Hamile olarak ölen şehit olurmuş. Insaallah şehit gitti. Rabbim geride kalanlara sabir versin

Çok acı bir şey Allah kimseyi böylesine büyük sınavlarla sınamasın iki melek Allah'ın yanına gittiler şimdi onlar çok iyi inşallah sizde iyi olursunuz Allah dayanma gücü versin eceli gelmiş işte bir anda olan bir şey aynısının benzerini dedemde yaşadım kuş gibi uçtu gitti demiştik aynı olay olmuş ne diyebilirim ki sizin ve aileniz için dua edeceğim

basiniz sagolsunAlah yar ve yardimciniz olsun cok zor bir durum . Metanetli olmaya calisin olum hepimiz icin nerde ne zamn olacagi belli degil ne yazikki

Ben buna cok üzüldüm. Basiniz sagolsun. Bir zatüre...

Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsınlar . Gencecik bir kadın ve doğmamış bir melek .. çok üzüldüm mekanları cennet olsun

Teşekkür ederim sağolasın

Başınız sağolsun.
Rabbim mekanını cennet eylesin.
Nasıl üzüldüm nasıl etkilendim.
Bir an yengemle kendimi düşündüm.
Allahıım sizlere sabır versin.

Çok çok sağolun arkadaşlarım böyle bir acı yaşatmasın Allah ım sizlere her şey gözünüzün önünde olup ailen erirken dona kalmak berbat duygu

Rabbim sabırlar versin canım.oyyy tutamıyorum kendimi hıçkırıklara boğuldum.ALLAH rahmet eylesin.Rabbim herşeyi kararlamıştır.bazen üzülürüz neden olmadı diye?var bir sebebi ama sabırsızız maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…