Sadece yaZıyorum gözyaşlarımla..

Allah razı olsun
Acı unutulmuyor
Sadece o ilk günkü gibi en alevli anı gibi kalmıyor. Kalsa yaşanılmaz zaten
6 sene olmuş bnm için dün gibi...
Rabbim Sabır versin

Allah rahmet eylesin geride kalan sevenlerine size sabir versim Rabbim... benimde kuzenim 25 yasinda 2 kiz evladi var 5 ay once karin agrisindan hastaneye gitti agri kesici igne yapip yolladilar son gittiginde doktor tahlil istemis kotu giden seyler var yatis yapicaz demis ve rahim agzi kanseri oldugu cikti 85 kilo olan kiz 50 kiloya dustu gozunun feri yok kemoterapiye giriyo ve doktorlar son evre her yerini sarmis hastalik diyolar o kadar gencki gozumuzun onunde eriyisini izlemek mahvediyo Allahtan umit kesilmez ama o aci haberi heran alabiliriz bilmiyorum nasil dayanilir Rabbim sirali olum versin olumun bile hayirlisini versin Allahim

Oyyy çok acı. Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Rabbim sizlere güç kuvvet versin.

Allah razı olsun
Acı unutulmuyor
Sadece o ilk günkü gibi en alevli anı gibi kalmıyor. Kalsa yaşanılmaz zaten
6 sene olmuş bnm için dün gibi...
Rabbim Sabır versin
Başınız sağolsun canım biz abimi düşünüyoruz o hayatını devam ettirsin biz mutlu olurız bizim sabrımız onun olsun

Allah evlatlarına bağışlasın çok acı gerçekten düşmanıma vermesin Allah benm yengem sabah hastaneye yatırıldı gece kaybettik çok ani oldu biz hiç o haberi beklemedik bile ama genç ölüm berbat beterin beteri var diyorlar Allah o iki yavruya bağışlasın Allah şifa versin inşallah nerde varsa

Allah rahmet eylesin. Mekanlari cennet olsun iki meleginde...

Teker teker sağolun okudugunuz derdime bir nebze ortak oldugunuz için Allah sizlerin başına inşallah böyle bir şey vermez kimsenin başına umarım bu sadece. Bizim imtihanımız olsun kimse başka yanmasın bu dertten

Tuylerim diken diken oldu.. Allah cennetine alır insallah Rabbim sabirlar versin..

Çok acı kayıp
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın...
Size ve abinize rabbim sabır versin.

Başınız sağolsun.
Ruhu şad olsun, her iki meleğinizinde..
Okurken gözyaşlarımı tutamadım.
Sözün bittiği yer..

Sonunu duyunca tüylerim ürperdi canm benm başınız sagolsun Allah size va ailenize sabır versin çok acı ....

Fark edilmemiş mi önceden çokkk üzüldüm başınız sağolsun inş. Rabbim sabr ihsan eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…