Sadece yaZıyorum gözyaşlarımla..

Ay canım ya Rabb'im sabırlar versin çok üzüldüm Mekanı cennet olsun hamile olduğu için muhtemelen cennete gitmiştir inşallah

Aciniz büyük Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ❤

Allah Rahmet eylesin. Şahitlik mertebesi herkese nasib olmaz. Karnında bebesi varken Rabbim canını aldığı için şehit oldu. Rabbim mekanını firdevs eylesin onunda cümlemizin de yardımcısı olsun. Rabbim günahlarını, günahlarımızı bağışlasın..

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin ve mekanı da cennettir inşallah. Karnında bir melek ile vefat etmiş. Rabbim de size ve ailenize sabır versin.

Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun. 3 kere zatüree olup 3.de verem'i teğet geçmiş biri olarak zordur bu hastalık.. Öksürürken o ciğerlerini parçalar sanki.. Birkaç haftada anca toparlarsın kendini penisilin iğnelerle, yoğun bakımla.. Üstelik yengeniz hamile iken... Tekrar başınız sağ olsun.

Cok aci.. Msjn sonuna kadar aklima ne hikayeler geldi ama ölüm gelmedi yakistiramadim ölümü gencecik bedene.. Basin sagolsun canm rabbim sabrini verir ins mekanlari cennet olsun meleklerin

Başın sağolsun canım benim .Allah kalanlara sağlık sıhhat sabır versin.birşeyi merak ettim bebeğe Noldu onu sezeryanla falan almadılar mı ??? yoksa o yavrucakta mi cennete gitti

Bazen o kadar boş şeyler için canımızı sıkıyoruz ki hayatın gerçeklerini görmeden öylesine kafaya takiyoruz..Doğum yapacağı günü beklerken gencecik yaşında ölüm haberini almışınız çok üzücü bir durum Allah abine,ailesine,sizlere sabır versin mekânı cennet olsun,başınız sağolsun..Ben de hamile birisi olarak çok üzüldüm

Başınız sağolsun rabbim sabır versin mekanlarını cennet eylesin

Başin sagolsun canim. Mekani cennet olsun insallah.
Affina siginarak merak ettigim birsey sormak istiyirum cok ozel degilse,acın taze biliyorum ama *Kapıdan biz girdiğimizde beni görünce gülümsedi ve o gülüşü hep aklımda ne için güldüğünü bir o bir ben biliyorduk.* bunu merak ettim. O gulumsemede ne vardi? İkinizin bildigi. Ozel degilse gercekten merak ettim. Allah sabir versin ailesine yakinlarina ve eşine...

Allah sabır versin helede abiniz yıkılmıştır Başınız sağolsun okurken gözlerim doldu

Bayanlar evliliğin ilk gününü şaka yaparak konusurşar ben çok ugrasmıstım o ilk gün yengemler evlendiğinde yaşıttık arkds gbiydik bnmde evlilik sabahım oldugu için beni görünce güldü başına geldi seninde der gibi evlen ben sana soracagım derdi hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…