Canım o kadar doluyum ki birine anlatır gibi yazdım buraya ben o günden sonra uzun süre ailemde kaldım abimin kapı tıkırtısını dinledim ben gitmesin kendine bi şey yapmasn diye arkadsları gündüz biz eşimle gece geliyordk cenaze için dualar baska evde abm annemlerin evndeydi geceleri evimde yalnıx kalamaz oldum ev yeni yanımdaki adam yabancı hayat çok zordu sürekli geceleri kalkar kayın valideme gideridk eşimide uyutmuyordum.kendimi tam toparladım ben kurbandan önceki çarşamba eşim trafik kazası geçirdi bu defa alt baldırı kemiğe kadar sıyrılmıştı doktor teşhisi koyana kadar o zamanda berbat oldum eşimin bacagı kanlı sedyede görünce Allah korumuştu liflere bir şey olmamıştı bu defa eşim için hastanede kaldım bu deda hasta ziyaretcılerin cenazeden sonra piskolojkman çok yıprandm.Hiç bir acıyı ağalaya ağlaya zamanında atamadım aileme destek eşime destek olamk için ameliyata girdi eşim o zaman çok ağlamıştım birikti her şey yakın arkadasım bir tane o da çok uzakta herkese her şey Nlatamıyorum burada insanları tanımıyorum sadece anlatmak istedimBasınız sağolsun mekanlari cennet olsun .Çok uzun olmus Daha sade yazsaydıniz keske.
Sizde sağolunBaşınız sağolsun
o kadar birikmiş ki yasadiklariniz gercekten zor şeyler.. Ateş düştüğü yeri yakıyor annemi kaybettiğimiz zaman 1 hafta içinde elimizden kaydı gitti geceleri babamin gozlerini kontrol ederdim ağlıyor mu diye hep agliyor olurdu çok zor zamanlar acı sadece hafifliyor ama unutulmuyor. .Rabbim sizlere bol bol sabır versin..Yazının gidisatindan yengenin sana karşı hata yaptığını falan düşünüyordum o yüzden öyle yazdım.Canım o kadar doluyum ki birine anlatır gibi yazdım buraya ben o günden sonra uzun süre ailemde kaldım abimin kapı tıkırtısını dinledim ben gitmesin kendine bi şey yapmasn diye arkadsları gündüz biz eşimle gece geliyordk cenaze için dualar baska evde abm annemlerin evndeydi geceleri evimde yalnıx kalamaz oldum ev yeni yanımdaki adam yabancı hayat çok zordu sürekli geceleri kalkar kayın valideme gideridk eşimide uyutmuyordum.kendimi tam toparladım ben kurbandan önceki çarşamba eşim trafik kazası geçirdi bu defa alt baldırı kemiğe kadar sıyrılmıştı doktor teşhisi koyana kadar o zamanda berbat oldum eşimin bacagı kanlı sedyede görünce Allah korumuştu liflere bir şey olmamıştı bu defa eşim için hastanede kaldım bu deda hasta ziyaretcılerin cenazeden sonra piskolojkman çok yıprandm.Hiç bir acıyı ağalaya ağlaya zamanında atamadım aileme destek eşime destek olamk için ameliyata girdi eşim o zaman çok ağlamıştım birikti her şey yakın arkadasım bir tane o da çok uzakta herkese her şey Nlatamıyorum burada insanları tanımıyorum sadece anlatmak istedim
Allah sizlerede sabır versin yaşanmadan bilinmiyor başımıza geldi anladıı çok kötü bir acı annem gözümün önünde sinir krizi geçiriken abimin donuk bir halde içine ağlaması babamın napıcam telaşı aklıma geldikçe çok kötü oluyorm bugunumuze şükür.Off çok acı
Bnde 6 sene önce 20 yaşındaki teyzemi
7 aylık evli 2 aylık hamile teyzemi kalp krizinden kaybettim
Çok büyük bir acı çoook
Rabbim sabr versin ailesine
Mekanı cennet olsun
Allah bilir ama şehittir
Çok üzüldümyaram açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?