• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece zayiflayalim

Ben sizi okumadan önce sabah patates kızartması yemiştim . Evde makarna vardı . Öğlen ve akşam birer kase makarna yedim 😬artık yarın dikkat ederim . Şuan 1066 kalorideyim. .şuan hedefim akiam yedi buçuktan sonra bişey yememek . 5 benim için çok erken
Evet beş biraz erken bende 6 kilo daha verdikten sonra akşam 7 veya 8 den sonra bir şey yememeye gecicem.En azından kilomuzda korumuş olurum.

Evet beş biraz erken bende 6 kilo daha verdikten sonra akşam 7 veya 8 den sonra bir şey yememeye gecicem.En azından kilomuzda korumuş olurum.
Aynen . Akşamları da kızımı parka çıkartsam tamamdır . Onu da spordan sayarım . Daha yeni yürümeye başladığı için hep peşindeyim 😀

Ben sizi okumadan önce sabah patates kızartması yemiştim . Evde makarna vardı . Öğlen ve akşam birer kase makarna yedim 😬artık yarın dikkat ederim . Şuan 1066 kalorideyim. .şuan hedefim akiam yedi buçuktan sonra bişey yememek . 5 benim için çok erken
100 gram patates kızartması 300 kalori civarında.Makarna ondan daha masum ama sadece haşlanmış mesela 😁Patates kızartması o bende çok seviyorum ama haftada iki defadan fazla yememekte fayda var

100 gram patates kızartması 300 kalori civarında.Makarna ondan daha masum ama sadece haşlanmış mesela 😁Patates kızartması o bende çok seviyorum ama haftada iki defadan fazla yememekte fayda var
Bende makarnaya bayılırım ya ondan vazgeçemem 😂neyseki tatlıya çok düşkün değilim . Ordan kısarım

Sabah 10.15
1 bardak süt, 7 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık ,3 ceviz, 3badem

Ara
1Kase yeşil erik

Akşam 17.30
6 kasap köfte, 1 bardak ayran

Bugün de biter

Sabah 10.15
1 bardak süt, 7 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık ,3 ceviz, 3badem

Ara
1Kase yeşil erik

Akşam 17.30
6 kasap köfte, 1 bardak ayran

Bugün de biter
Afiyet olsun canım.Benim tek yoğurdum kaldı .Onuda saat 10 a doğru yerim.Ya su ölçüme takıldı kafam .Belden vermeyip kalçadan nasıl 3 santim inceldim.Sevindim ama belden de incelmem gerekmezmiydi

Afiyet olsun canım.Benim tek yoğurdum kaldı .Onuda saat 10 a doğru yerim.Ya su ölçüme takıldı kafam .Belden vermeyip kalçadan nasıl 3 santim inceldim.Sevindim ama belden de incelmem gerekmezmiydi
canım tok karna ölçünce bel ve göbek 2 3 cm fazla çıkıyo. Mutlaka aç karna ölç

Back
X